Zas ta hnusna cierna, cervenej tam je dost malo!
Vsimli ste si, ze ta cervena maskuje ako efektivne su spravene bocnice ? Vyzera to naozaj efektivne zabalene, dost extremny dizajn ktory na pohlad az tak nevidno. Uvidime ci este nieco skryvaju alebo to zostane takto. Zatial sa mi kazdy monopost paci.
tak potom som cital nejaku blbost, tam pisali ze im to fia approvela
Paráda, biele Laudove komíny, 1993, 2016 - to môzem.
Skrývaju legalny motor, na rozdiel od podvodníkov.
Tak Fred hovoril, že finálnu verziu AERA nasadia až na Bahrain posledný deň testov. Akože už teraz je to dosť premakané a nejaké analýzy sú, že dosť extrémne prepracované aero. Som zvedavý aké to bude na trati.

@bob tak vo Ferrari dali na tvoju strategiu, postaviť také auto, čo bude mat flexibilitu a bude sa dat rychlo menit a prisposobovat
toto auto bude vlastne prve auto loica serru nie? vo ferrari
Inak Leclerc fakt zladil dobre prilbu tento rok, zapadá to do seba. Dúfam, že Lewis vytiahne aspoň ako na Monze 25 bielo žltú, ideálne bielu ako nosil okolo 2020.
áno bude to jeho prvé auto, ktoré riešil od prvej čiary v CAD ako TP.
inak lewis vyzeral dobre, uvolneny, oddychnuty a v pohodovej nalade
Ach jaj. To fakt nevedia pekne zladit?
Presne aj Charles. Príde mi to nejaké vpohode, však že im cez zimu Ferrari zakázalo aj mediálne činnosti. Tento rok totálne ticho. Inak Loirc po 15 rokoch zmenil Ferrari zavesenie.

cize nieco na styl MCL 2025?
vyzera to byt pekne premakane to zavesenie, uvidime na trati sa vsetko ukaze, ferrari uz malo X peknych aut ktore neboli rychle 
Vpodstate niečo na štýl McL25 a istou cestou sa vybral aj MERC
Helma premakaná, bočnice premakané, zavesenie premakané. Teda len nepremakaný motor, ktorý je iba 16:1. Ale inak to je Ferrari a ich typický január. Majú všetko najlepšie na svete. 
No, je to spravna cesta, ale rikam narovinu, tohle se musi designer naucit, planovat mozne zmeny dopredu, pripravit auto na alternativni reseni, kdo si to uvedomi bude mit vyhodu, ale chce to kompletni zmenu pristupu.
Motor je 16:1 podla pravidiel.
Je to legálny motor.
ved praveze sa vsade pisalo ako su vsetci namakani, mercedes williams, a ferrari ze je v sklze, nestiha a ze je najhorsie