Kombinace cervena bila uz tady byla nekolikrat, dulezity bude vykon na trati, jsem zvedavy na prvni rozhovory s piloty, hlavne s Lewisem, pokud budou podezrele optimisticke nebude to dobryy 
áno u Charlesa, lebo to je o vzdialenosti aby neprekročili TPC. Tak tu nešír fake news, že neviem čo sa pokazilo.
Tu je presne prečo. Kvôli tým 100m do garáže, mohol Charles na konci urobiť ešte jeden testovací štart. lepšie ako to vyhodiť pre vjazd do garáže. https://x.com/GazzettaFerrari/status/2014674070151835868
To je mi ale nahoda, že sa auto pokazilo 2 krat presne na rovnakom mieste :D, teda respektive presne po rovnakej dlzke odjazdenych km
no ako co si budeme klamat, na trati to ferrari zatial vyzera najkrajsie, fakt pekne auto
aj zvuk najlepsi, to su ale bohuzial nepodstatne veci, potrebujeme aby bolo najrychlejsie
Ja nechápem prečo tak poniektorý hľadáte len chyby u Ferrari. Normálne si to ako keby poniektorý škodoradostne až prajú. 100 bodov tomu kto nájde prvý problém …
Uvidíme. Na spoľahlivosť Barcelona a zbytok Bahrain. A najdôležitejšia bude Q Austrália. tam zistíme kde sme.
V tomto videu to opravdu vypadá, že se jedná o plánovanou akci.
v pohode, tu už su rozdane aj tituly, skonštatovane je, že ferrari je v srackach a bez sance… takze ideme bez tlaku, svoju liniu, mercedes jasny favorit
Keď Charles išiel push druhé kolo, tak to fakt znelo nádherne. Dosť ľudí tam písalo, že zatiaľ najlepší zvuk. Čistý a hlučný
Ja som za to rád. Tak ticho okolo Ferrari ako túto zimu nebolo. Toto sa snažil rozvíriť médiá, ale Ferrari embargo konečne fungovalo. MERC môže iba stratiť.
paci sa mi pristup ferrari tuto zimu tiež, zatial čo ostatni sa hadaju a dotahuju, ferrko si ide svoje, nehladi dolava doprava, snad sa to vyplati
v podstate jedina info co bola tak o tych ocelovych hlavach, a aj to preto, že to odobrovala FIA, takze to sa utajit nedalo
Nic takového schvalovat nemusela.
Tento tím to dúfam dokáže tento rok…
Inak Lewis akýsi pozitívny, toľko IG neserióznych storiek dneska. Ja v tom tíme tento rok cítim nádherný pokoj. Aj Charles údajne osobne žiadal oficiálny Ferrari fanklub aby dnes doniesli tú veľkú srdcovú Ferrari vlajku, čo býva na monze pri výhre.
skoda tej bielej … 
Ferrari se mi libi, zatim vsechna auta.
Tak snad. Přál bych jim to.