Mne sa páči aj Merc
len tam mi chýba živšia farba, čo nie je nutne chyba, len proste Ferrari to vyhralo u mňa farbami, Merc tými tvarmi. Fakt sa teším na túto sezónu. Len dúfam, že sa vo Ferrari neprepočítali s chladením, keď som videl ten obrovský otvor pri Red Bulle… tiež pekné livery, anyway
Ale dpč Ferdo. FIA to kontroluje. Oni môžu odjazdiť 15km na filmovanie. A FIA proste musí dostať dáta odjazdili sme 15km a nie 15km a 100m. Tých 100m naviac im je v garáži nanič, lebo to navyužijú. Takto zastavia odtlačia do garáže a majú o 100m viac na trati.
Aj mne. obidve sú svojím spôsobom pekné a obidve kazia veľký sponzory logom.
Je to jedno to tu riesit aj tak, uvidime v barcelone, ked tam odjazdia bez problemov, to bude podstatne
Tak Ferrari má údajne ten unikátny chladiaci systém a valce z iného materiálu znesú vyššie teploty.
ten airbox je fakt malicky a vyzera to byt velmi aerodynamicky efektivne, uvidime ako to bude s chladenim
Už jsem Ti psal, že je to pohádka. Proč by v takovém případě běhali mechoši po trati s holými rukama?
A proč by odtlačovali vůz na krajnici. To jsou taky přece jalové metry. Vždyť to nedává žádný smysl.
dobre ferdo nechaj tak uvidime v barcelone kto ma aku spolahlivost a potom to mozeme riesit, toto je bezpredmetne aj tak
mozno ze pride ferrari do Barcelony a neodjazdi ani 2 kola, uvidime
Z hľadiska lakovania je to zlepšenie od minulého roku. Ta biela teraz je lepšie riešená ako pred rokom ten pruh. Čo je škoda, že si nevybavili čierne logo HP. Ako Real Madrid to ma na dresoch čierne HP logo, tak prečo nie aj taliani? Viem, že nejazdili vo Fiorane na hranu, ale monopost vyzerá, že lepšie reaguje, zatáča ako pred rokom. Dúfam, že Ferrari znova bude dominovať v pomalých zatáčkach.
RedBull problémy s chlazením jako 2014?
to áno, ale musia chladiť aj elektrický systém, nie? tým, že je pomer 50:50, tak si myslím, že okrem motora musia chladiť aj niečo iné, ale v tomto som taký amatér, že až ľutujem, že som to spomenul 
Přemýšlej trochu. Kdyby se jednalo o plánovanou zastávku a tým by chtěl ušetřit metry, tak by si přece předem přichystal všechno potřebné zařízení na cílovou rovinku, tak jak to dělají před startem.
V tomto případě se jednalo o nějaký problém.
Livery takové průměrné. Určitě za RB, RBB a Mercedesem. 4-5 misto úrovni Haasu.
Naštěstí je tu Audi, ta to jistí.
Lebo HP je vo Ferrari majoritný sponzor a neviem či HP u madridu nebolo ešte pred tou novou firemnou politikou. Tam je ale tých 100m zásadných.
chcu udrzat kompresny pomer pod 16 tak to nemozu velmi zahrievat.
Zase záběr na stěhováky? 
Aspoň nás vyviedli z omylu. Modrá nebola príčinou, prečo vyzeralo vlani to auto tak otrasne. S bielou je to rovnako zlé