Lakovanie v pohode. Ale aj tak bude najdôležitejšia rýchlosť, spoľahlivosť a upgrady monopostu.
Znie to ako keby si im vyčítal správne dodržovanie pravidiel …
Hold niekto dodržiava nastavené pravidlá a niekto ich porušuje a aj tak sa im to povoľuje.
jooooooj dobree. ta cierna dole, jooooj
Najkrajsie Ferrari livery od sezony 2017. 
Spolu s RB dve najkrajsie auta. Budem ich musiet vidiet nazivo vedla seba, aby som zistil, ktore je to krajsie. 
Skoda toho modreho HP loga a ciernych kridel. Ak by boli aj kridla cerveno-biele, tak by sa to blizilo Las Vegas 2023 livery, ktore je u mna hadam najkrajsie Ferrari livery vobec.
Nie je fotka aj s Leclercom?
Ta Hamiltonova zlta prilba sa mi tam nepaci, ale Leclercova tam bude brutalna.
Tak ferrari ziadna slava, rovnako, ako na trati 
Jediny dobry pohlad bol z predu. A to je v poriadku, kedze budu jazdit za vsetkymi ostatnymi…
Ja neviem, zo začiatku celkom fajn, ale keď na to dlhšie pozerám, pôsobí to dosť “hračkársky”
, a to HP logo to naozaj “pitvorí”. Pripomenulo mi to začiatok hybridnej éry, ale to tá červená pôsobila trošku inak a logo akadémie sedelo lepšie
, ako logo Harryho Pottera
.
Wow to nie je, modre HP logo im to za tie tazke miliony bude nadalej kazit, ale vdaka tej bielej je to lepsie a hlavne velmi pekna cervena a nie ta tmava, ktora sa mi nepacila, cize celkovo hodnotim pozitivne 
Ja by som povedal, že červené krídla by to zabili. Toto je fakt ako Laudove Ferrari aj keď tam boli krídla strieborné (Ttitán či čo na to používali) a tá Ham minuloročná prilba sa k tomu fakt vôbec nehodí. Dúfam že ju prerobí na bielu. Akože RB a FER sa buchli po dizajne tento rok.
Práveže to trochu kazí tá čierna. Je to také nedokončené bez nej. Pozri si livery 2017 alebo Vegas 2023.
Kľudne mohlo byť predné krídlo červené (2017) a zadné biele (Vegas 2023).
Ale aj bez toho je to veľmi pekné. Mne sa tá biela s červenou páči oveľa viac ako člena.
Akože ja mám rád tú čiernu. Pôsobí agresívne a zvýrazňuje ten zbytok. Ale dizajn jr veľmi subjektívna vec. Inak konečne vyšiel ten istý zá er len Leclerc
Nemozem si pomoct, ale tie kridla vyzeraju nedokoncene, ako keby im dosla farba.
Tu tie biele cista nadhera.
Tu tak isto.
Ale ano, je to subjektivne.
Akože pokiaľ chceli dosiahnuť tribute na 312T tak to čo majú teraz dáva zmysel. Akože Las Vegas bol peak, ale s modrým HP by ťažko zapadal asi
Je to super. Maju jedno z najkrajsich aut za poslednych 20 rokov. Mne HP vobec nevadi. Je to sponzor, ja by som si to tiez dal na auto keby mi chceli platit.
Taky, Ferrari mela vzdy cerna kridla.