Presťahujú sa Verstappenovci do Mercedesu? Všetko je možné, uškrnul sa Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má na konte prvé víťazstvo v sezóne, ale oslavné objatia a uznanlivé potľapkania po pleci by ste vo vedení Red Bullu hľadali márne. Atmosféra je napätá, pochovanie kauzy Christiana Hornera je v nedohľadne a nikto netuší, ako to celé dopadne. Jednou z možností je vraj aj prestup Maxa Verstappena do Mercedesu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145069/prestahuju-sa-verstappenovci-do-mercedesu-vsetko-je-mozne-uskrnul-sa-wolff

Vsak nech tam ide, aspon bude zabava. S Mercedesom to nebude mat take lahke :smiley:

Odmítám uvěřit že tato varianta má větší než nulovou šanci na realizaci, prostě odmítám :grinning:

Tak dobrý, ale co když by se třeba provalilo, že nevhodné obrázky někomu posílal Toto Wolff? Tak se zase postěhují jinam :smile: ?

Tak teď jsem se konečně začal těšit na rok 2026, RedBull v koncích :smile: Ale jinak, hodně nedůstojné ať už je za tím vším cokoliv :man_facepalming: V konečném důsledku nejsou si obě strany rovny, pokud spolu nenajdou společnou řeč, a to okamžitě, měla by ta silnější strana začít konat.

neverim, ze Max nema na tak dlhej zmluve nejaku vykonnostnu klauzulu, specialne ohladom novych PU. Ta by ho mohla po prvej sezone s novymi motormi eventalne uvolnit. Jedine teda, zeby tam nic take nemal a potom by spekulacia motrosportu davala zmysel.

2 Likes

Já bvch řekl že MV má ve smlouvě zvlášť, když je tak dlouhá, pokud bude auto pomalá plečka tak může odejít. A z rychlého teď určitě odcházet nebude.

1 Like

V každém případě u mě Jos Verstappen těmito kroky hodně klesá, přesvědčil mě že toho mít v týmu fakt nechceš :-1:

4 Likes

To se ale krutě mýlíš, žádná společná řeč se v takových případech nesmí hledat.

Jediné správné pravidlo, které se mělo aplikovat je, že s teroristy se nevyjednává…

Je třeba je krutě zničit, aby se vzala chuť všem případným následovnicím .
:wink:

1 Like

Na co teda čekaj? :man_shrugging:

Pak by ale všichni příčetní ve vedení RB chránili Hornera a ani náhodou by ho nevyhodili, pokud by tím přišli o Neweyho i Maxe. To by radši přežili jakoukoli smršť, aspoň tak se mi to teď jeví. Ale situace na bojišti se mění každým okamžikem…

:+1::grinning: To bolo vyborne. A co ked to Vlcik robil v avatare Hornerka?

Snad následovníkům? Mluvíme o Josovi, ne :smile: ?

Možná jsou jen genderově ovlivnění a mají nějaký nesmyslný ochranitelský komplex k ženám.
Jinak si to neumím vysvětlit.

Ještě nedávno by ji nechali projít nahou koridorem hanby a teď tohle :grinning:.

Starej by se měl uklidnit.
Jeho kariera byla směšná… na úrovni Latifiho.

Jestli se mu to nelíbí, tak ať z táhne z F1.
Akorát dělá mladýmu ostudu.

Jestli ve 30 nemůže bez táty žít, tak můžou jít oba.

5 Likes

Já ale mluvím o té ženě, co to hypoteticky spustila…

Ale on to možná hypoteticky spustil muž, ona mohla být kvůli těm “blízkým vztahům” jenom pod jeho vlivem, třeba se ho bála, což by se vzhledem k minulosti toho muže dalo i pochopit. Jestli náhodou nemáš dvojí metr, nebo by Tě třeba v případě muže nelákalo koukat, jak jde nahý koridorem hanby :smile: .

No na mě to vrhá dojem že ona je jen nástrojem. Popravdě mě šokuje že Horner je bez podpory jmenovaných od RedBullu, tolik spolu zažili :thinking: Přišlo mi to tam hodně funkční, a najednou takovej puč.

2 Likes

Spíš je to tady zase jako na pohřbu.
Jste tak nechutně moderní, objektivní, korektní a morální, že pochybuju že víte co je zábava.
Už mi docházejí nápady, co napsat, abyste ožili :smiley:.

1 Like

Zas ako trosku chochmesu by ste mohli mat. Jos nebol v F1 top pilot, ale nebol ani Latifi. Na to v akych autach jazdil, tak zly nebol. Akurat podla slov viacerych isiel niekedy zbytocne stylom vsetko alebo nic, ale pomaly nebol.