Myslím, že to není ani z desetiny tak kritické, jako to vypadá.
Jen nechají krysy vylézt a znemožnit se, nic víc.
Si myslím.
Kon3cne si sa priznal k tomu co si dlhodobo zatlkal
No jo, to jsi ale napsat, že je to jenom pro pány. Jinak se musím neznámé kolegyně zastat, to zase uznej .
Že RedBull dosud nevypadal v koncích? No u mě vskutku ne Já jim začal věřit i v tom motoru
Tesim sa, ked si o tom raz precitame v nejakej knihe o Maxovi, Neweym alebo Hornerovi, ze ako to v skutocnosti bolo.
Kazdopadne si nemyslim, ze Max opusti RB pred sezonou 2025. Bola by to hlupost a risk, ked RB ma najlepsie karty a ma s nim velku sancu ziskat stvrty a potencialne aj piaty titul v rade.
Wolff o Maxa bude mat zaujem aj v 2026. Russella by bez mihnutia oka hodil cez palubu, keby bol Max k dispozicii a v druhej sedacke by mal Antonelliho (ak naplni potencial).
Nejsem si jistý, jestli ženy potřebujou zastání
Ono by sa to v RB hneď rozhýbalo keby Thajci zakázali Josovi vstup do ich garáže.
Staci ked olajkujes moj prispevok a mas o zabavu postarane. Hogr sa tu s tebou bude hadat aj do rana.
Vzdávám to s vámi, jdu se bavit něčím jiným, páč zítra mi začíná hardweek.
uz si ako Horner
Nejsem, já teroristy ignoruju.
Aspoň by se měli doma domluvit.
Už jsou jak v týmu, když Marko řekl jedno, Horner druhé a Verstappen třetí.
nechapem jednu vec ako može niekto vytiahnuť to že wolf dokazal tim ochraniť a horner nie ?? ak by sa objavilo podobne obvinenie na wolfa bol by tam kde horner skratka toto obvinenie je tak trohu ako atomovka jej dopad je zničujuci ale jedna vec my ozaj neda spať stale nevieme čo presne sa stalo hele že RB to zataji dava zmisel ale nie ked to udajne dvôkazi už maju v rukah aj ostatny šefovia to aj iny sa rozhodli klamať a zatajovať určite nie najme ak umiselne zatajite tresny čin tak samy tresny čin pachate a kedže ani tato poškodena sa neobratila na policiu nebo sud tak to nieje až tak ohromne a to čo roby Jos Verstappen je uplne odveci nechapem čo ako že tim ziska okremtoho že ho ešte viac ludia budu nenavidiť a kto sleduje trochu zakulisie F1 vie že Jos Verstappen ma reputaciu na urovny Fica nebo babiša
Navyse ini sefovia timov nie su take spiny, aby taketo obvinenia este podporovali a vytvarali tlak. Kazdy by to odsudil, ze je to nechutne a neeticke (ten unik sprav) alebo by aspon ostali ticho. Jedine Wolff a jeho psik Brown su tak bezcharakterni, aby to este podporovali a vyzivali sa v tom.
To Max radšej zožerie kefu, ako by mal ísť do tých méďackých traktorov
hele pozor keby toto čo uniklo by usvečovalo Hornera z tresneho činu a oni by to nenahlasily boli by stejne vyni a to nie moralne ale zo zakona každy zo zakona ma povinosť nahlasiť tresny čin keby to nenahlasili a pak by to sa prevalilo tak by aj ony mali problem toto nieje otom či niekto sa che dotoho miešať alebo nie
Hezky se nám celá situace začíná zamotávat.
Záhadná paní Colombová je prý bývalá Josova souložnice.
Veškeré veřejné šumy přišly z Holanska.
Josovci nevěří budoucím motorům, protože Mercedesu se kvůli letitým zkušenostem dá věřit více.
Dlohodobá smlouva najednou může Emilovi v honbě za tituly překážet.
Hamíkův vysoký plat, který dostane ve Ferrari taky může Emila pořádně dráždit. Od Mercedesu by nejspíše požadoval více.
Jak se zdá, tak rozdílné názory mezi Thajci a Rakušany taky můžou hrát významnou roli.
Co k tomu říci. Snad jen to, že Vacátko s komisařem Maisnerem se ještě pořádně zapotí, než příjdou na sérum pravdy.