Predstavenie Mercedesu W17: Takto vyzerá monopost strieborných šípov na sezónu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Štvrtok patrí Mercedesu. Strieborné šípy sa tento rok rozhodli pre dve predstavenia svojho monopostu. Prvého sme sa dočkali dnes, keď nemecká stajňa zverejnila rendre lakovania svojho nového auta, a ten ďalší nás čaká pred bahrajnskými testami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224742/predstavenie-mercedesu-w17-takto-vyzera-monopost-striebornych-sipov-na-sezonu-2026

Prvy krat v historii postujem tuto vetu pod predstavenie mercedesu.

Zatial najkrajsie auto.

(aj ked cenu by mozno dostal Haas keby ukazali realne auto nie rendre so zadnymi kolesami. sice to vyzeralo dobre, ale musim haasu dat zatial DSQ)

1 Like

Velmi povedené livery, snad Mercedes vyhraje tituly, vsadil jsem si na ně ještě na začátku roku

Cerno stribrny tygrik, velmi povedeny.

Katastrofa. Zboku cierny zvrchu strieborny, plus pasiky ako pre deti…mohli to zladit tak ako McLaren v 2000 ked uz. Za mna najhorsie livery zatial. V podstate stale to iste. Mohli sa stym viac vyhrat. Zaujimavy je ale tvar bocnic. Uvidime RB ake bud mat v realy

Aj za mna zatial asi najkrajsie livery.
“Identita” zachovana, ale doslo k zmenam, ktore sa mi pacia, dobry pomer hlavnych farieb a ladi to :+1:

Co sa to deje tento rok. Kazdy je konecne kreativny.
Veelmi pekne a cool.

Celkom cool az na ten do oci bijuci Microsoft :smiley: hlavne ze na kombinezach je biely

Síce je RB livery stále u mňa naj (najmä kvôli veľmi peknej modrej), ale tento Mercedes je tiež krásny. Tento rok zatiaľ tie liveries sú veľmi vydarené takmer u všetkých. :+1:

Libi se mi kola, tak ma vypadat zavodni auto, disky ne ne ne.

a cervena Nikiho hviezda je tiez tam :+1:

Hnusna cierna fuj.

Som sice fanúšik iného tímu, ale toto auto vizerá super, viem si predstaviť že s ním Russel vyhraje šampionát.

Krasne lakovanie :ok_hand:

Decentné - je to naozaj pekné livery, nie je tomu čo vytknúť a hra s tými tvarmi sa mi veľmi páči.
Ale prijal by som živšie farby u nich (viem, že nereálne kvôli MB a sponzorom).

Osobne čakám ďalej na personal favourite :slight_smile:

pekne rendre, obzvlastn Toto je na fotkach fesak

Helmutko se zamiloval do Mercedesu.
Na fóru je chrání do roztrhání těla, líbí se mu livery.
Jsi dostal rozum? Ok, beru tě do týmu, ty jsi aspoň normální.

Slovaci chlastaji jak duhy uz od rana, to bude tim :rofl: dokonce i @Jos_Is_Back zahorel pro Mercedes, vsechna cest.

Krásný. Ale za mě je stále Audi top.

Pravidla su pravidla. To treba respektovat. Je to na strane Mercedesu. V kazdom pripade si zelam nech ich porazi Redbull to je jasne.

1 Like