Prečo to zdržanie? Russell naznačuje, že Mercedes rokuje s Verstappenom | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell ešte stále nepodpísal nový kontrakt s Mercedesom. Do konca sezóny zostáva síce dosť času, ale keďže Toto Wolff odkazoval, že by malo ísť skôr o formalitu, padok začal skúmať, či sa v Mercedese predsa len niečo nedeje. Britský pretekár naznačil, že jeho tím rozbehol rokovania s Maxom Verstappenom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204963/preco-to-zdrzanie-russell-naznacuje-ze-mercedes-rokuje-s-verstappenom

Ahoj @Kiks . :grin: #VerstappenaNiktoNechce

8 Likes

Ked som to cital, aj by som sa potesil ak by Ver siel do Mer - a ak by uspel a vyhral, tak by ho to zaradilo o level vyssie :grinning::+1:
Mercedes je skvely tim - velmi skvely :grinning:

dosť otom pochybujem ale možno bz to chelo vznechať jeden yavod nech sa ukaže sila auta RB a pak by sa vydelo

uprimne be bolo fajn ho vydieť inde ale ja stejne chem abz šiel do meclerenu :smiley: nebo vo Ferrari to bz bola sranda

Georgea nechajú ešte mesiac sa snažiť a potom mu poradia aby sa dohodol s Astonom.

Tomu nevěřím, to by Toto Russellovi určitě neudělal :slightly_smiling_face:

Jinak bych ale krotil vášně, klasicky je to tady napsáno více bulvárně než to Russell chtěl říct.

2 Likes

No, tak to ještě chvíli budou protahovat, vyjde o tom 20 dalších úplně stejných článků a nakonec se nezmění nic.

2 Likes

Verstappen má kontrakt do 2028.
To je vše.

Třeba tam má výstupní klauzuli, že může odejít, pokud se vyboduje na jeden závod :smile: ?

1 Like

Russell je podla mna momentalne druhy najlepsi pilot na roste. Ak Wolff naozaj podpise Maxa tak v RB je sedacka volna, vlastne dve.

Myslím si, že Russella oznámí v Silverstone.
I Kimiho. Oba 2029.

@helmutko V letošním roce je nejlepší na gridu.

Tak pravděpodobné to je, cokoli jiného by bylo překvapení.

podla mna v jednaniach ide o dlzku kontraktu. Max svoju zahadnu vykonnostnu klauzulu mozno moze a mozno nemoze zatial aktivovat. Napokon on sam na tom nie je az tak zle aby sa musel dat na utek.

Myslim, ze Wolff chce mat volne ruky hlavne do buduceho roku a Russell chce viacrocny kontrakt. Moj tip je, ze Wolff ponuka 1+ opcia s tym, ze ked bude Verstappen k dispozicii na 2027 tak Russell iste miesto nema. Tomu nasvedcuju aj tie reci o tom ako to visi na Verstappenovi aj o tom ako sa neboji o miesto.

5 Likes

ale pre buduci rok a najblizsie minimalne 2-3 rb sedacka nieje ta najziadanejsia pre jazdcov co sa vidia ako majstri sveta alebo minimalne ako vitazi pretekov

ale len za predpokladu, ze by nevyhral titul
ak by v buducom roku vyhral titul a mercedes by mal jednoznacne najlepsie auto tak preco by ho vyhadzoval?
pr halooo vedia spravit aj okolo russella ked zacne vyhravat jeden pretek za druhym a stane sa majstrom sveta
navyse je to jeho a mercedesacky odchovanec takze este si moze wolffik hladkat aj ego, ze aky dobry nos ma na jazdcov

1 Like

urcite ano. inak by sa Russell (a nielen on) tlacil do RB na sedacku co ma Cunoda.

ano, to je v sulade s tym co si myslim aj ja. To neodporuje mojej domnienke, ze Wolff mu ponuka len kratky kontrakt.
Russell v suboji o titul pripadne ako suverenny majster sveta by urcite menilo rovnicu.

1 Like

Můj tip je 2+1 nejméně.
Dá to stabilitu a jistotu.

A pak bude končit smlouva Verstappenovi, tak to nechá všechny dveře otevřené.

Ale čekám na Leclerca nebo návrat Hama. :face_with_hand_over_mouth:

Hamilton sa uz do Mercedesu nevrati, skusi este nieco dosiahnut s Ferrari a potom zavesi prilbu na klinec.
Pre Mercedes to uz tiez nedava zmysel, ma dvoch prespektivnych pilotov, naco by riskovali s upadajucim Hamiltonom?

1 Like

Piastri je za mna lepsi ako Russel. pokial si teda Piastriho nedal na tu svoju prvu priecku :slight_smile:

Už si spokojný ? Cítiš sa lepšie ?

Lebo ja hej

Toto to opakovane priznal v dlhodobom horizonte, že novinári a ty z toho urobíte clickbite a drámu je vaša vec

Ja už som si dnes prečítala aj,že Kimiho miesto je v ohrození lebo Toto povedal toto a Sky urobilo titulok,že si vie predstaviť line up Max-George

Pritom to absolútne nepovedal ! A všetci vieme,že skôr ako niekam pustiť Kimiho by si nechal odrezať nohu dobrovoľne…absolútny blud už od titulku.

Takže si ďalej užívaj svoje klickbajty bez akéhokoľvek kritického myslenia a uvažovania.

Je na čase aby to pustili von, lebo to začína byť bizar v médiách a predbieha sa kto vypustí sprostejsi článok vytrhnutý z kontextu

Other than that celý paddock v zákulisí čaká,že to oznámia v Silverstone, to predĺženie.
Lebo tam sa automaticky predĺži aj Kimiho kontrakt