Prečo to zdržanie? Russell naznačuje, že Mercedes rokuje s Verstappenom | Magazín F1 - F1online.sk

Hamilton sa do Mercedesu už určite nevráti …

To je fakt rovina snov

Ja si myslím že mu ponúka 2 roky a George chce viac ako tie 2.

Podľa mňa na tom jedinom to visí a presne to zodpovedá aj výrokom RUSSELLA o výkonoch čo stále opakuje.

Každopádne je čas oznámiť GR na ďalší rok lebo media sa už úplne opustili a súťažia, kto tresne väčšiu sprostosť.

Akože ja mám z toho a Tota aj z Georgea pocit,že tu hrajú divadielko pre médiá aby pútali pozornosť. Už dristaju obaja čisté sprostosti.

Asi aj zlá reklama je reklama, alebo neviem no čo je to za stratégiu.

Obaja vedia,že sú jeden pre druhého najlepšia voľba momentálne.

Ani to nejdem čítať, len ti sem dám komentár, aby ťa 3 po sebe neblokovali v ďalšom prskaní nezmyslov. Môžeš pokračovať. :grin:

1 Like

ak mu ponukaju 2 roky a on spekuluje tak podla mna robi velmi zle, lebo 2 roky su pri zmene pravidiel velmi dobra zmluva pre obe strany. ono sa moze stat aj to, ze mercedes netrafi smer vyvoja ci uz motora, alebo hlavne auta a russell bude rad len za 2 rocnu zmluvu
ak mercedes trafi smer a postavi najlepsie auto a russell snim vyhra titul tak to bude mercedes kto s nim bude chciet este pred buducou sezonou podpisat novu dlhodobu zmluvu

Wolff si jen hraje se strukturami Red Bullu, Russell umi s Mercedesem vyhrat a Kimiho nosi na rukou, kde nekdo vidi misto pro Herrmana nevim, ani jako nahradni pilot, pac tam je Bottas…

Navis Hermy potrebuje neohrozenou pozici vedle zhrzeleho a ponizeneho kolegy, jinak si dostatecne neveri.

1 Like

Podľa mňa mu 2 roky neponúkajú ale ponúkajú 1+1 s tým že sa rozhodnú či mu dajú ten+1. Nevyjadrila som sa predtým správne.

To je podľa mňa základ problému. Ak by to bolo 2 na papieri ako dva podložené len výkonmi už by bolo podpísané.

Tam to podľa mňa stojí celé.

Takisto ak Kimi dostane automaticky +2 je podľa mňa logické že ich chce aj George.

Vo zvyšku úplne súhlasím. 2 by bolo fér a rozumne pre obe strany a bol by to veľmi dobrý deal.

Nakoniec sa dohodnú, potrebujú sa navzájom, ale hrajú tu obaja trápne divadlo podľa mňa.

A ak by boli shit čo by mu hrozilo…že by musel utiecť ako to robia/zvažujú MS na tomto rošte ? To by som fakt nechcela.

Ja som s 2 OK, len nech už to podpisu a ukončia toto fiasko ako dnes keď prekrútili všetko čo povedal a dokonca sa začali sprostosti pýtať aj Kimiho.

Toto je super ako keď nemáš argumenty napíšeš vždy to isté …stačí že ti niečo nepasuje do tvojich snov

Vôbec nejde o to. Mňa len tie tvoje slohy nebavia, lebo tam nie je ani základná logika, len čistý hejt a zaslepenosť.

Je možné, že v Mercedese ostane Russell, ale len preto, že Verstappen nebol k dispozícii pre nich. :slight_smile:

aj 1+1 by bolo ako tak v pohode ak by si tam dokazal presadit, ze mercedes do urciteho datumu nemoze viest akekolvek rozhovory s inymi jazdcami a minimalne aspon do letnej prestavky aby mal cas v pripade dobreho auta a utoku na titul si okolo seba vytvorit pr a aby sa mu nestalo, ze po prvych pretekoch ked by sa ukazalo, ze mercedes je ten co bude dominovat a rb ten co bude vymetat posledne priecky, ze maxo sa hned podcenu zacne ponukat wolfovi a ten po nom skoci

lebo vymenit russella za maxa po par pretekoch by mu preslo, ale ak by si uz isiel po jasny titul niekde v polovici sezony uz by to nemuselo byt pre wolffa jednoduche, uz by sa mohli hlasit sponzori ktori by chceli prave russella a predsa len by sa mu to uz tazsie vysvetlovalo, hlavne ak by maxo jazdu vzadu psychicky nezvladal najlepsie

ale realne aj 1+1 je pre russella vyhodne ak ina moznost je len neisty aston kde je predsa len utok na titul otazka skor par rokov, ako toho buduceho a aj to ak vsetko pojde dobre