Prečo takto nemohol jazdiť aj v Mexiku? Herbert vychválil Verstappena | Magazín F1 - F1online.sk

Briti, britské médiá a britskí komisári sa v ostatnom období stali predmetom nespokojnosti fanúšikov a zástupcov Red Bullu. Max Verstappen sa po nedeľných pretekoch posmešne pýtal, kam zmizli všetci zástupcovia britských médií. Po kvalifikácii nebol spokojný ani s prácou riaditeľstva pretekov, hoci tam šéfuje Nemec Niels Wittich. Po brilantnej jazde sa však Maxovi dostalo obrovských pochvál zo všetkých strán a jednu pridal aj jeho údajný neprajník Johnny Herbert.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/178979/preco-takto-nemohol-jazdit-aj-v-mexiku-herbert-vychvalil-verstappena

Pretože v Brazílii za dažďa auto nehralo rolu. Rozdiely aut sa mazu a ukazuje sa Skill :sunglasses:

11 Likes

Palec hore. Lepsie by som to nenapisal…

Ja som len skoro citoval sennu :sunglasses:

Nie je troska zvlasne taketo vyjadrenie ked je komisar? Vsak mozeme kludne pochybovat o jeho objektivnosti.

Všichni fandí Maxovi, holt je moc dobrej. :stuck_out_tongue:

Neboj, však oni si najdou jiného idola až Emil nebude mít pod sebou tak dobrý vůz a neprůstřelnou podporu Helmuta.

Už sa prišlo na to, prečo neboli tí britskí novinári na tlačovke po pretekoch? :thinking:

To trocha zjednodušené. Podľa tvojho tvrdenia za dažďa auto nehralo rolu rozdiely sa mažú ukazuje sa schopnosť. Monopost hrá rolu aj za dažďa aj za sucha.

1 Like

Jestli se RB nezvedne, tak Max přestoupí jinam a jeho hvězda bude zářit neochvějně dál :stuck_out_tongue:

Taky může šlápnout vedle. Od Merglu určitě nikdo nečekal, že se s přísavným efektem neporadí.

Proto byl McLaren bezzubý protože má špatné auto?? A Ferrari taky. :upside_down_face:

Russell mi bezzubý neprišiel. :slight_smile:

Prepacte pane, ze som si dovolil povedať co tvrdi väčšina :flushed:

Edit: alebo upravim to aby ti to pasovalo : rychlost auta na vode nieje kľúčová kedze sa jazdi “pomaly”

Moze byť?

Proč tak nejezdil v Mexiku? No protože celková situace včetně průběhu závodu byla úplně jiná, nic složitého. Až se příště dostane do úzkých a bude se muset bránit, myslím, že zase Mexiko klidně uvidíme :smile: .

Myslím že zase není uplně hloupej, a v jeho pozici za těchto okolností už ví že nepotřebuje eliminovat Norrise tak moc. Výsledek v Brazílii jeho nutnost prasit z logiky věci padá, už to opravdu z jeho strany není nutné a počítám že takto za hranu již nepůjde.

1 Like

Letos asi ne, je hotovo. Ale v dalších sezónách jistě :smile: .

To souhlasím, žel když to bude potřeba tak mu nedělá problém to zopakovat. To je vlastně to co mu Herbert vyčítá, a tam se to asi opravdu již nezmění.

1 Like

Tak to ani nejde ne? Povahové rysy člověk nezmění, Verstappen vždycky pojede stylem jak Schumacher, Senna - Všechno a nebo nic

@Situs @Evap @Daaviid23
On sa len na trati s Norrisom nestretol…
On to ale spraví vždy, keď si je istý, že inak to nejde… Plus mu to dáva auru jazdca čo neuhne, ktorá je absolútne nevyhnutná ak chce vyhrávať tesné súboje. Videli ste ako sa Max držal ďaleko od Ocona? Dlho jazdil radšej ďaleko za ním, keď bolo veľa vody, a aj pri predbiehacom manévri si nechával rezervu jedného auta… To je presne ono, on tú auru má tiež, a iba vďaka nej udržal s Alonsom v minulosti krok…

11 Likes