Prečo sa toľko hovorí o zákulisí F1? Lebo na trati je to nuda, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Puff žije pri Hradci Králové, pracuje v stavebníctve, vo futbale fandí Hradeckým Votrokům a v hokeji klubu Mountfield HK. Skúša hrať tenis a nerád šoféruje. Má rád energetické nápoje a klobásy. Jeho životné motto je “S poctivosťou najďalej zájdeš.” :wink:

4 Likes

Drží dietu, rýsuje břišáky, betonuje skoro zadarmo a taky určitou dobu dělal v cizině otroka…

2 Likes

Navyše je zásadový. Ak by Puffa kamarátka poprosila, či by jej nenapálil CDčko s romantickými skladbami vo formáte mp3, tak by povedal, že v žiadnom prípade, lebo to je podľa neho určite už za hranicou legálneho fungovania. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jo, jo, jo, jo. Tenis poloprofik a ano. Klobásky ano, energy jsem měl od vánoc 1. A samozřejmě. :wink::slightly_smiling_face:

1 Like

Přesně. Už bych tu o sobě neměl nic psát. Odstrašující kolik jsem toho na sebe napráskal.

To budeš ty dnes po fp2. :grin:

:thinking:

Se divím, že tu nikdo nezmiňuje tvojí partnerku Karolínu

Však jo, to bude hrozný

To jsi ty už od Bahrajnu :grinning:

Řekli že mákli hlavně na maximálce ne? Že auto by mělo být více efektivní.

Říkali no, ale teď v FP1 jeli s tím vyšším rear wing, nový zadní křídlo má dvě verze toho DRS plate

Aston jel těžkej sandbagging.

1 Like

1 Like

Já vím. Já jsem se díval na telemetrie. :slight_smile:

Máme nastaveno, … na déšť :smile:

Já to mám podobně, jsme holt naivní chlapíci kteří věří v lidské dobro :sweat_smile:

Suspendovana Hannah Schmitz

Tak né Fiona. :no_mouth: