Prečo sa toľko hovorí o zákulisí F1? Lebo na trati je to nuda, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Nestáva sa často, aby Formula 1 pútala takú pozornosť, aj keď úvodné preteky sezóny boli dosť veľká nuda. Kauza Christiana Hornera a potenciálny prestup Maxa Verstappena do Mercedesu spôsobili, že F1 mala o sledovanosť postarané, aj keď, ako povedal aj sám Fernando Alonso, dianie na trati nie je dvakrát vzrušujúce.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145464/preco-sa-tolko-hovori-o-zakulisi-f1-lebo-na-trati-je-to-nuda-hovori-alonso
1 Like

@HellHogr @spineIesssheep @PUFF
Prý se mu podařilo zachytit krásný zakřivení předního křídla Astonu, #Fabrega

2 Likes

To mají nějaké nové nebo to je od začátku sezony?

Taky mám sexy fotečky…

2 Likes

Já mu v tom videu nerozumím, neumím Španělsky, ale je z toho unešenej :man_shrugging: Ještě tu fotku nezveřejnil, později to prý udělá. Je to exklusivně pro diváky u něj na youtube.

1 Like

Fernando sa sekol o rok a pol alebo prišiel z budúcnosti, zo septembra 2025? :sweat_smile:

No jsem zvědav na jejich maximálky, Aston nemá zrovna žihadlo :thinking:

2 Likes

Tvarovo mi to trochu pripomína časť telesnej schránky filmového Aliena. :slightly_smiling_face:

2 Likes

mas jedno stastie, ze uz je po desiatej :+1:

1 Like

Ale má pořádněj předkus kladivouna :smile: :+1:

1 Like

Jsem si počkal radši :wink:

1 Like

Sú to už proste prevažne organické tvary. :slightly_smiling_face:

Těším se na zítra. Dneska jsem makal 14h, abych si mohl dát zítra volno. :smiley:
F2, F1holky trénink + kvaldy…

Jsem zvědavý jestli se Prema polepší a jak si povede Doriane Pin.
Ta by teoreticky měla být hlavní hvězdou…

Si nejaký vášnivý. :slightly_smiling_face:

1 Like

To víš, žiju tím a miluji to. :confused: :slight_smile:
Vím, jsem nemocný, ale snažím se to léčit. :smiley:

2 Likes

Je to novinka pro Saudskou. Uvidíme, jak to bude fungovat :slightly_smiling_face:
Jinak Alo řekl, že AM pracuje na managementu pneu, protože letošní AM je v tomhle ohledu horší, než ten loňský…

Žel to byla loni zpočátku ta největší výhoda Astonu, správa pneumatik, letos tomu tak není a naopak ostatní se v této oblasti hodně zlepšili. Nebyla to ani tak rychlost v které by vynikali, ale optimální degradace gum kde v tom jiní plavali.

Když je to křídlo nové mělo by se objevit více záběrů, tak uvidíme.

1 Like

No, jenže upřímně management pneu není jednoduchý zvládnout, nevím, jak to chtějí udělat. Navíc musí pracovat na přidání přítlaku na přední části a pracovat na vyvážení monopostu s high fuel

Souhlas, je to spíše konstatování skutečnosti a náprava si u tohoto vyžaduje čas, či nové gumy v sezoně, jako loni :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Jsem celkem zvědavý, jak bude vypadat ten ženský závod F1A… Co jsem četl odhady, tak to hodně osciluje od totálního trapasu po opravdu dobrý zážitek, rád se přesvědčím na vlastní oči :slight_smile: Osobně v tomto nemám předsudky ani v dobrém ani špatném - nechám se překvapit…