Prečo sa toľko hovorí o zákulisí F1? Lebo na trati je to nuda, hovorí Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Legendarne texty sa tu vytahuju. :fire:

3 Likes

boze ja to snad ani nejdem pozerat lebo sa 20x zamilujem :sob:

edit: ok tak 3x max :smiley:

Ktore tri zo stvorice Aurelia, Bianca, Tina a Nerea? :smiley:

Nad tím bych moc nejásal, myslím, že tak v pátém kole se začnou nesoustředit a kolem desátého některé na okruhu zabloudí…

Ta auta jsou tak pomalá, že se ani snad nic stát nemůže. :slight_smile:

1 Like

2:05 najrychlejsi cas :smiley:

Bylo to fajn. Lepší než jsem čekal.
Výkon je slabý, takže nehrozí žádné nebezpečí. Holky jely pěkně a překvapily mě, že jsou blízko sebe.
Čekal jsem větší rozestupy.

Bude to dobré.

3 Likes

Mohli im dat aspon efdvojky.

Ale stoji to zato…

image

2 Likes

Realně jsou tam skrz závodění, nebo je to náhrada za grid girls? :smiley:

Z toho, čo som tu v minulosti zachytil, si mal v roku 2000 na prelome storočí (tisícročí) krásnych 21 rokov. :slightly_smiling_face:

@Triper měl v roce 2000 10 let, fyzicky 21 jen pro upřesnění :grinning:

20, asi jsem něco někdy napsal nepřesně :thinking:.
Puffík je proti mě mladej floutek, i když se informace o něm hodně rozcházejí, občas vypadá na 20, potom napíše že sleduje f1 už více jak 40 let …
Takže nevím, je jako Lochneska :slightly_smiling_face:.

Puffovi je 36 a F1 aleduje 50 let, to bys měl vědět, jako jeho kamarád

Ročník 1979, teda 20 na začiatku roka 2000 a 21 na konci roka, či sa mýlim?

Puff si tam započítal aj časť minulého života, aby to vyzeralo lepšie. :slightly_smiling_face:

1 Like

Už nejsem jedinej se strojem času?

Pravdepodobne si. Ja ho zatiaľ nemám k dispozícii, ale v minulosti sa tu spomínali nejaké roky a niekto Triperovi gratuloval k narodeninám. Z toho som si odvodil, že sa narodil 11. (mája)? 1979. :slightly_smiling_face:

1 Like

:grinning: nemýlíš, samozřejmě.

1 Like

Podle mě jsi chodící počítač, co má všechny údaje o uživatelích tady na fóru :thinking:

O mě nikdo nic. :slight_smile:

O všetkých nie :slightly_smiling_face:. Pri pár ľuďoch som si len z toho, čo tu bolo priebežne spomenuté pre seba poznačil odkiaľ zhruba sú, aký vek cca majú a prípadne čomu sa venujú v práci/vo voľnom čase, aby som mal nejakú predstavu.