Keby som vedel, že som tak pripečený, že nedokážem vyťukať ani jednu vetu bez preklepu tak si to po sebe aspoň prečítam. Ale tebe ako dospelému toto vravieť nemusím, či? A toto je tiež argument “dospelého” človeka: ‘Ak si si nevsimol bavime sa o Alonsovi. A Verstapen je tam preto, ze je to najlepsi jazdec galaxie.’
Bavíte sa o Alonsovi a ty tam vygrcáš Verstappena. Ty si jasný. Jeden o koze a druhý o voze.

Hned 7 prispevok a je to o Alonsovi. Preco si ho nestopol, ze toto je tema o Lawsonovi a Gaslym ?
Jaj viem, lebo ti vadia iba prispevky proti Verstapenovi.
To neni tvoja chyba, to sa dedi z pokolenia na pokolenie……………… ![]()
Ja nemam potrebu byt za bezchybneho na fore o F1. Ja sa sem chodim bavit o F1, nie o tom kto ma co v hlave a kto ma koho v izbe nazstahovaneho ![]()
Ale je dobre, ze sa vies prejavit a ukazat nam svoje prednosti. Len tak dalej.
Ešte raz aby si to i ty pochopil. Bavili ste sa o Alonsovi ale ja mám stopnúť Ferdu, že sa zmieňuje o Alonsovi? To je teda logika! Ty si ju po kom zdedil mojko? Kto z tvojich rodičov je takýto “raketový inžinier”?
Ale ale, jak takovej příspěvek souvisí s článkem? Vedle ti odletěl dekl, že si někdo dovlol dát data H2H k pilotovi o kterým je článek a tady vypisuješ takové srance
Trosku si musi komplexiky poliecit…
A este si aj sam do huby na se rie… je tu v oblube ![]()
Tema bola o niecom uplne inom a Ferda tam zatiahol porovnanie ALonsa so Strollom.
A aby som poukazal na Alonsove kvality, pouzil som momentalne najlepsieho jazdca galaxie a tym je Verstapen.
Tam to aj pisem, staci pozorne citat. Ale to ti moc nejde, ako tu dokazujes…
tu to mas ![]()
Moj prispevok bol hlavne o Alonsovych kvalitach, Verstapen tam bol spomenuty ako ta najvacsia konkurencia.
A zopakujem sa znova.
To ze Ferda odbocil k ALonsovi od Lawsona a Gaslyho, ako sam pises nevadi. Ale ked ja cez Alonsa spomeniem Verstapena, uz je ohen na streche ![]()
Aky jazdec taki fanusikovia….
smutne, ale realita…
Takze si to este raz precitaj, aby si sa tu zase nestrapnoval ked odpises zase o mesiac ![]()
Ale ale! Vidím, že dva hovnomety sa našli a idú si teraz hladkať egá ako malé urazené deti. To je tak úbohé. To už sa idú spájať zúfalci z úplne iných táborov. Čo sa týka užívateľa D. COULTHARD, bol to práve on kto začal s urážkami. Ale to ti už nesedí do príbehu, že?
Opäť sa mýliš ako vždy. Nie som fanúšik Verstappena.
Po mesiaci si tu zase vybehol s nejakymi poznamkami a ked ti to vysvetlim po lopate. Tak jedine na co sa zmozes je, ze nie si fanusik Verstapena ? ![]()
Aspon vidno, ako si sa domotal zase a nemas slov, lebo az teraz ti doslo, ze si zase vedla.
Nebol si to prave ty, kto vstupil do debaty s drsnymi urazkami a potom si trepal dve na tri, strateny ?
A toto je co zase za detsku pripomienku ? Ake spajanie ? ake tabory ? Zase nemas o com pisat tak tu vymyslas vlastne pribehy podlozene detskymi fantasmagoriadami…..
Ja som zacal s urazkami ?
DALSI FAIL
Toto je u vas doma asi bezna komunikacia medzi dvoma dospelymi ludmi vsak ? A este ked vstupis do diskusie niekoho ineho. Takto sa uvedies ? Ziadne argumenty, ani prispiet do diskusie, iba detske urazanie ? Toto je podla teba komunikacia ? Zjavne ano….
Dame si to este raz:
Smutne, ze si sam dokazes nasrat do huby a este aj kalmat, ked to je hore vsetko napsiane.
Nie si fanusik Verstapena, ale jedinu pointu z celeho prispevku si vytiahol prave jeho. A teraz sa hras na drsnaka, ze sa ta to nedotklo. No to musis byt riadne labilny clovek, ked vstupis do cudzej diskusie a hned s urazanim a ponizovanim. A potom gulat ocami, ja nic ja kozmonaut.
To je akože urážka, keď sa ťa niekto spýta či je s tebou niekto v izbe alebo sa ti nasťahoval do hlavy? Tak si potom veľmi citlivý človek alebo len máš problém rozpoznať urážku od metafory. Potom opäť len odporúčam základku. A áno prichádzam sem raz za mesiac keď mám zrovna čas si skontrolovať reakcie na moje komentáre. A môžeš tu siahodlho rozpisovať sa a vyplakávať no nič to nezmení na tom, že si sa opäť raz len vygrcal o Maxovi pod článkom ktorý sa ho vôbec netýka.
Aspon som nieco k tomu clanku napisal, na rozdiel od teba, co si sa sem prisiel iba ■■■■■■■.
A kludne dojdi zase o mesiac ■■■■■■■ co sa v tebe nahromadilo, nech sa ti ulavi, ked sem chodis reagovat na ludi a nie na to, koli comu tuto stranku zalozili.