Vidím, že sme sa dočkali ďalšieho článku na túto “kontroverznú” tému, ktorý len potvrdzuje moje slová.
Nikto blízky mu Kimi nehovorí.A to,že sa to ujalo v motoršporte má svoju logiku.
Chudáka Georga minule Andrea vyšokoval, keď ho tak niekto nazval.
A nie je to hlavne tak, že by ho tak začali volať len aby upútali pozornosť…on to reálne ma ako meno. To je ako volať Františka Fero. On je zvyknutý na to oslovenie a reaguje na obe mená. A opravovať ľudí aby mu hovorili Andrea ? Prečo by mal
Že ho možno dostal lebo Kimi Raikonen ok, asi preto sa to známemu páčilo, ale nie vyslovene aby sa volal po nejakom pretekárovi. A k menu aj priezvisku mu to pasuje.
A navyše túto story vravel už ako malý, možno 14 ročný, takže nie je to vymyslené ako PR teraz, ako sa niektorím možno zdá.
Mne k nemu občas Andrea úplne pasuje…ale chápem, že sa to moc nepoužíva.
A kto ho chce volať Andrea môže Andrea, kto Kimi ten nech pokračuje v Kimim, kto chce Andrea Kimi nech ma a kto len Antonelli nech je to Antonelli. On sám nikdy nikoho neopravuje, nech ho nazve akokoľvek.
Len už ukončíme túto kauzu 
P.S keď môže byť pretekár z menami Senna de Angelis (čo je dosť trhlé) tak Kimi môže byť určite