Nejlepší motivace ke zlepšení je vždycky konkurence.
Škoda.
Všechno co zmírní znovu nastupující Mercedesí dominanci kvitujeme a schvalujeme
Proto letos budeme fandit McLarenu…
Ocon, Stroll, Hulk, Albon … netřeba být familiární. Popravdě se z lenosti vypisovat dlouhá jména píše spíš to, co je nejkratší.
A jak psal @roob , Kimi je a bude jen jeden.
takze sa bude pisat Kimi lebo to je najkratsie
Poslední šance pro McLaren na dlouhou dobu? Dost možná ano.
Vloni šanci prošustrovali ale letos jim to asi výjde
Jo aha, ty myslíš pohár kons…
Ja som už videla takmer všetko čo má tam zaujímalo vďaka tebe
Takže to vlastne môžem vynechať
Jinak, ne že bych se Pirelli zastával, podle mě dělají svojí práci mizerně.
Ale snad jako jediní byli ochotni přistoupit na podmínku toho aby jim do toho kecala FIA. Věřím že ve volné otevřené soutěži by si vedli lépe.
Kdo nic nedělá nic nezkazí. Ale mají monopol už 14 roků. Za tu dobu by si mohli postavit hlavu a řeknou nahlas, že je už nebaví konkurovat Pneu Vraník.
Nebo o něm nebudeme psát vůbec
tj, hlavne, ze si vymenoval pilotov chvostu pola
To ale nebyl úmysl, prostě jsem tam nasypal, co mi přišlo na mysl. Problém je, že v top týmech to máš Max, Lewis, Lando , Oscar x Verstappen, Hamilton, … Prostě mají krátká křestní, zatímco příjmení jsou buď podobně dlouhá nebo delší. Ale zase se píše líp Alonso než Fernando.
ale spomenul si si na nich, preto nevidim dovod preco by sme si nespomenuli na Antonelliho (aj za 10 rokov)
Pozri Fernando už je 21 rokov rookie u pilota je úplne jedno kto ho ako volá, ale ako jazdí a potom nikto na neho nezabúda, nech jazdí kdekoľvek.
A tento tu mu aj pesničku zložil
Nech sa rovno volá aj Ayrton Michael Max Kimi Antonelli je to len meno a len jeho rodičia vedia prečo mu dali meno aké mu dali.
Chlapec je na začiatku kariéry v f1, takže porovnávania s akýmkoľvek majstrom sú predčasné.
Senna je Senna, rovnako ako Schumi je Schumi, Mika je Mika, Kimi je Kimi, Ferdo je Ferdo, lujzo je lujzo a Maxo je Maxo, takže aj malý Kimi ak raz bude majster tak bude malý Kimi a nie dáka reinkarnacia predchádzajúcich majstorv
Jako na Marcuse (Ericssona), Naraina (Karthikeyana) a tak?
O čom teraz rozprávaš ?