Práve na výročie pádu dvojičiek: Buxton kritizuje špeciálne lakovanie Williamsu | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz si na svoje domáce preteky v Madride pripravil špeciálnu prilbu a ruku k dielu priložil aj jeho tím. Williams nasadil spomienkové lakovanie, no podľa novinára Willa Buxtona to spravil s totálnym nevkusom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243976/prave-na-vyrocie-padu-dvojiciek-buxton-kritizuje-specialne-lakovanie-williamsu

tak to, ze by ho v tom case odlucili je pekna blbost, kedze vtedy zacal bojovat v afganistane proti sovietom a saudi ako americky spojenec nemali najmensi dovod ten boj proti sovietom nepodporovat. bin ladinovci sa usamu vzdali(verejne) az v 90tych rokoch

no a ked ide o samotnu rodinu ladinovcov tak ta bola a aj je v usa stale varena pecena a po pade dvojiciek im usa vlada poskytovala ochranu az kym neodleteli z usa

spajat toto lakovanie s usamom to je fakt hlupost

3 lajkov

Zasa politika. Môj ty bože … Nebolo toho dosť s vojnou na Ukraine?

Tak tu sa mi zdá, že sa použilo až príliš veľa mentálnej akrobacie, aby sa prepojili dve úplne nesúvisiace veci.

4 lajkov

Nesuhlasim - ludia si toto spojenie nespravia.

1 lajk

Lakovanie veľmi pekné :+1:

Buxton a podobné zbytočné bulvárne krysy nech si nas3rú

2 lajkov

Kto že je to ten Buxton? Politiku nech si rieši na Netflixe a už nech sa nestará do F1…

1 lajk

Dvojičky vytvorené dronami na instagrame.

Čo máte Instagram, pozrite si. Pohľad pre bohov. Mám len screen.

Buxton presne dosiahol to, ze na vsetko poukazuje a miesa teda tu politiku do sportu. On, nie Williams. Bez toho, aby sam prisiel on, alebo niekto iny z tlace, by si 99% ludi nikdy nic takto nespojilo. Navyse, Williams odkazuje na nieco, eru, ktora je davno predtym, nez padli dvojicky. Je to stastne? Samozrejme ze nie, a asi ano, zrejme im tato kontrolka nezasvietila.

je cisto nic ine ako uplne korektna vlastna historia, spaja sa s tymto mietom a rozhodne je to dobra aktivita

nikto vo Williamse nemoze za to, co sa udialo roky rokuce neskor, ked uz ani neexistovalo ziadne ine prepojenie

3 lajkov

… len chcem povedať, že ľudia budú vždy veriť tomu, čomu veriť chcú.

Krásny výtvor. :+1:

Celkovo 9/11 Memorial a Museum je jedno z najkrajších a “najsilnejších” miest v New Yorku. Ale toto vidieť naživo musel byť parádny zážitok.

Jak to můžeš vědět, když jsi tam nebyl?

Mám ešte jedno video z YouTube

1 lajk

Je to svinstvo. Naschval a vypocitavo urazili vsetkych americanov. Dostanu sankcie. Uz ked som prvy krat videl to lakovanie tak som si povedal, ze to prehnali.

1 lajk

Myslím, že tohle je silná symbolika pro US a pro ty, co tam ztratili své blízké. Když jsem byl na místě, kde stála dvojčata, tak tam nechali konstrukci co zbyla a jedna z částí toho byl nosník, který je prakticky jako kříž. Je to zážitek se tam podívat, ale “atmosféra” u toho je celkem těžká.

1 lajk

Načo to je dobre… keby to nepovie ani o tom neviem. A keby aj viem ani by nenapadlo to spajat…

Cim, ze zopakovali dizajn auta z 1981 ?
A ze ak mame stupidne vkladat politiku do toho tak by mali striktne zobrat kontext tej rodiny z 1981 ?
A ak nechceme byt stupidni tak zdravy rozum hovori, ze Frank s tym co sa stalo o 20 rokov neskôr skutocne nic nemá …

1 lajk

Neviem ako to je s lakovanim, kolko to trva prelakovat, a ci sa moze menit pocas vikendu podla pravidiel, ale teoreticky sa to nedalo urobit tak, ze by to lakovanie nasadili az v sobotu? Teda by prejavili respekt vyrociu, a zaroven by si mohli dat to historicke lakovanie?

Pekné video. A tie vyjadrenia na konci, veľmi silné keď sa nad tým človek zamyslí koľkým pozostalým to úplne zničilo životy a zobralo najbližších.

Každý kto navštívi New York, by si mal dať 9/11 Museum (nielen Memorial) ako povinnú zastávku.

1 lajk