Ja si myslim, ze to podcenujes. Zakladatel Atlassian sa narodil v roku 1979 - posledny rok kedy logo BinLadin figurovalo na lakovani Williamsu. Nahoda? Su to provokateri.
No to ked Buxton este zisti, ze nemecke letecke sily sa stale volaju Luftwaffe ako za druhej svetovej vojny a stale nosia na sebe variaciu Balkenkreuzu tak ho zrovna moze j3bnut.
Ale vazne, toto je zufaly vykrik pana, ze potrebuje pozornost. Americania na prelome 70/80tych rokoch o nejakej F1 poculi leda tak z rozpravania turistov, alebo to tam sledovalo par ludi, nikto tam teraz snad ani nevie, ze Williams kedysi davno vyhraval, nieto este ze ich sponzorovali Ladinovci a ake mali vtedy farby.
Este k tomu je to v priamom rozpore s tym, co hovori Domenicalli. Ten zastava nazor, ze priemerny fanusik je sprosty, nepotrebuje vidiet rychlost auta (ako klesa na rovinke), nebotrebuje vidiet stav baterie a nepotrebuje vediet nic, chce len vidiet akciu. Ako si taky clovek moze dat do suvislosti lakovania? To fanusika absolutne nezaujima, hlavne pri teame na chvoste. Takze tazko to niekoho poburi
Celé sa mi to kdesi zmotalo, tak som omrkol internet a premýšľam, či mr. Buxton a jemu podobní sú zdravotne v poriadku. Hlava má zaujíma.
Prečo sa niektorí ľudia využívajú v tom, že môžu spôsobovať rany iným.
BTW lakovanie je vyborne. Ma to v sebe urcitu pretekarsku surovost. Podobny charakter ma aj tohtorocne lakovanie Ferrari.
Podobné mal McLaren v Silverstone
Mi drony silně připomínají současnou válku na Ukrajině. Od Američanů je to hodně neetické takhle zcela nevkusně podporovat válku ve které umřelo mnohonásobně více nevinných lidi a ještě stále umírají.