celkovo mi to príde velká amatérčina od FIA a organizátorov… záber ako traja maršáli zametaju vodu… a další dvaja sa len prizerajú…
dalšia vec, ktorá je neskutočne amatérska na F1… je tá… že zbytočne nám hádžu info… každých 20min… že … START 20:00 , START 20:15, START 20:30, START 21:00 START 21:15… ak sami vidia… aka je situacia… a že bez šance už každý videl… o 20tej že toto sa asi nepôjde… neviem ako že či si mysleli že za tých 15minut ta voda totalne zmizne … to isté suzuka 2023 alebo belgicko 2021… proste tvári sa to ako šport na š■■■■■■■■ svetovej a najlepšej úrovni, ale v tomto je to totalna amaterčina… ja viem a chápem že toho diváka tam nejako chcú udržať… ale ovela rozumnejšie by bolo… o 20tej dať info… že 21 dalšie info ohladne štartu… a vybavene… a nie to tam písať po každých 15minutach… pritom sami dobre vedeli… že tu vodu a hlavne z T4 nedokážu odpratať… a toto je večný problem F1… takto si divák skôr prej*be svoj stratený čas čakaním či sa vôbec odštartuje… pritom situacia bola dávno jasná…
zdá sa mi že s Josom, sme to rozoberali… ako bol čas 19:30 tuším… že teraz je najlepší moment… a ak neodštartuju teraz tak nikdy… a tak to bolo… čakali potom zbytočne… o 19:30 dali štart na 20:00 a už bolo neskoro, pretože od 20+ už tej vody tam bolo neskutočne vela… o 19:30 mali skusit jazdov aspon na Q1 … ved su to najlepší jazdci sveta…
takže voda a F1 to už dávno nejde dokopy a hlavne po tej informačnej stránke, kedy nechaju diváka čakať ako takého hlupáka do poslednej minuty… a potom mu povedia… že žiadna kvalda nie je