Potreba víťaziť je v Lewisovi zakorenená, znie z Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

@PUFF se pustil do kalkulací

6 Likes

12km/h vyřeší deifict 18km/h? Ty jsi zase místo poctivého hledání info placl prvni, aby si mohl jít vsadit co? :stuck_out_tongue:

1 Like

Takhle jsi nějak počítal to elo ne? :stuck_out_tongue::grin:

Elo jsem nepočítal já, dal bych tu odkaz, kde jsou výpočty po 2023, ale tu by tu některým zase praskala cevka :slightly_smiling_face:

Celkem překvapivá čísla závodní rychlosti u porovnání Russella a Hama, čekal bych to při loňsku horší. Možná nejpodceňovanější jezdec tam.

1 Like

@PUFF dělá Wolffovi poradce a pak to tak vypadá v týmu :slightly_smiling_face:

Četl jsem že když v Mercedese nebudou mít na titul tak Ham skončí, přetáhnou Leclerca a Ferrari vyplatí McLarenu Piastriho.

Že Ham skončí, pokud to nebude na titul mě nepřekvapuje, musel by čekat do 2026 a vzhledem k jeho přístupu poslední dvě sezóny to nevypadá, že by tohle chtěl. Co se týče náhrady za Hama, spíš tam vidím někoho, kdo doplní Russella a nechají si prostor pak na příchod Antonelliho, kterej bude od 2025 ve Williamsu

1 Like

Odchodem Hamiltona bych to spise videl na celkovy pokles vykonu Mercedesu, nejak si neumim predstavit Russella jako zdroj uspechu, pocitam ze budou hledat nekoho starsiho, nedivil bych se prichodu Pereze, zkusenost, schopnost vitezit, takovych v poli moc neni, nebo Sainz.

… skôr Sainz, Perez po Russellovom boku - asi nie

Uzkoprofilovy zbozi, stredne vekovych vitezu v poli moc neni, z nejstarsich je tady Alonso, nechci ho vynechat, ale ze by on stridal Hamiltona, to je takovy uz divny. Diky historicke dominanci a opakovanemu selhavani FIA se z mladych nestavaji vitezove GPs :eyes:

1 Like