Potreba víťaziť je v Lewisovi zakorenená, znie z Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

To bych neřekl. Aston i McL posunul koncept RB nahoru.

Coz o to, Mercedes se taky prizpusobil, skoncili druzi, ale Hamilton nebude cekat dalsi roky na win auto, i kdyz treba bude kdo vi, ted jsou relativne blizko s rekneme konvencnim autem, jak to brzy uvidime. Pomoct muze i chyba soupere atd, ne vsechno od Neweyho byl vitezny material.

Nepodceňuj Mercedes.
Nové motory se blíží a byl by div, kdyby znovu nezačali jako nejlepší.
Ferrari bude chvíli tápat, než své UNO vyladí.
Renault zase své Clio.
Audi s RB budou nováčci. Tam očekávám nějaké porodní bolesti.

Ja som presvedčený o tom, že motor z môjho fiatu po patričnej úprave by Ferrari posunul na titul.:joy::joy::joy::rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Neni rec o podcenovani Mercedesu, mel by byt minimalne tam kde loni, to znamena na bedne.

Tak motor z Tvojho Fiatu Tipo by monopostu Ferrari pomohol viac ako z Fiatu Uno. :slightly_smiling_face:

neda mi, ale tie mercedesacke simulacie im podkopali uz dvakrat nohy :grimacing:

2 Likes

Pšššššššššt. :shushing_face: :shushing_face:

1 Like

Podľa toho prekladu má Mercedes 2 prevodovky, čiže hmotnosť naviac, preto sú pomalší. :upside_down_face:

1 Like

Na túto sezónu to bude prepočítavať George Russell v Exceli, takže tie simulácie by už mali konečne korelovať s reálnym správaním na trati.

Snad to nebude potom nahravat cez singapursku vpnku

2 Likes

Nooo… Co jsem slyšel, tak prý @HellHogr byl v Brixworthu na prázdninách a pustili ho na exkurzi motorárny. Ukazovali mu motory jak je testujou na dynamometrech… a on jim řekl, že to dělají blbě a nalil jim tam vervu diesel… hnedka asi +40 koní.

4 Likes

Je to tak, mne pisal, ze zohnal za super cenu spiatocne letenky na vetron cez @Ferda

3 Likes

Netušil som, že je HellHogr taká kapacita, že na počkanie vie nájsť toľko koní k dobru. :slightly_smiling_face:
A to si predstav, keby tam prišiel Triper. To by sa maníci dozvedeli, že majú všetko špatne.

1 Like

Najskôr by ich Triper skritizoval, potom by im Hogr povedal, že musia spraviť diesel a nakoniec by ich Ferda znárodnil. :smiley:

1 Like

Ferda má k dispozícii vlastné prepravné spôsoby a navyše zadarmo. :slightly_smiling_face:

Ferdova preprava

3 Likes

Konečně někdo s představivostí. :grin: :+1: :clap:

3 Likes

Dříve se na různé typy okruhů používaly převodovky s různým odstupňováním. Třeba na Monzu byla delší převodovka, než na Monako.
Nevím přesně co je v pravidlech dnes, ale myslím, že teď už se může používat převodovka pouze s jedním odstupňováním na celou sezónu.

Letos se ale proslýchalo, že RB převodovku celkově menší, než Mercedes a proto musel Hamík sedět moc ve předu. Nevím, moc se mi to nezdá, ale možné to je.

To víš, dokážu vidět new solution, tam kde by to nikoho jiného nenapadlo :slightly_smiling_face: