Potreba víťaziť je v Lewisovi zakorenená, znie z Mercedesu | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton čaká na víťazstvo od Veľkej ceny Saudskej Arábie v roku 2021. Vtedy ešte bojoval o svoj ôsmy titul a mal veľmi dobre našliapnuté, ale od pamätnej Veľkej ceny Abú Zabí sa všetko v kariére sedemnásobného majstra sveta postavilo na hlavu. Teraz je hladný po návrate na najvyšší stupienok a ôsmom titule, ktorý sa stal jeho kryptonitom. Podľa technického riaditeľa Mercedesu Jamesa Allisona na Lewisovi niet ani stopy po strate motivácie a túžbe víťaziť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140499/potreba-vitazit-je-v-lewisovi-zakorenena-znie-z-mercedesu

V ňom je tak akurát zakorenený rasizmus egoizmus povrchnosť faloš,a neschopnosť,vidím zase nacisti masírujú dušicku zadarmo majstrovi,

2 Likes

A u ostatnich asi ne co? Tihle psychousi si vzdycky najdou dalsi zpusob, jak byt jeste nesnesitelnejsi.

Hlavne je rychlejsi nez Verstappen, vzdycky byl :sneezing_face:

Allison mi nepríde ako psychouš.

Podľa wiki je najrýchlejší Bottas:

Highest top speed (overall) 378 km/h (234.878 mph)

2 Likes

Spatne jsem hledal, nic jsem nenasel.

Jo, Bobe, rychlejší než Max. Hlavně od r. 2021 po dnešek, že jo? Věř nebo nevěř, Max bude ve tvém žaludku růst ještě nejméně 7-8 let. Dobrou chuť. P.S. Úkoly už máš hotové?

1 Like

Noó, neviem, ale myslím, že Max bude mať tento rok čo robiť, aby obhájil titul. Minimálne 3 týmy sa pokúsia dotiahnúť na red Bull. To sú 6. jazdci čo mu pôjdu po krku, a Checo mu nepomôže, nemá na to.

1 Like

… a ak Mercedes postaví na trať “slušnú buchtu”, tak Lewis a George ho budú trhať za živa.
Ešte Lewis možno až tak ostro nie, lebo ak bude šanca na titul, bude sa snažiť, aby bodoval, ale George mu nedá cenťák trate zadara.

1 Like

Já se obávám, že RB má tak velký technický náskok, že i kdyby Adrian půl roku nešáhl na inkoustovou tužku KOH-I-NOOR, tak by RB stejně byl nejlepším vozem v poli.

1 Like

Muj tip je, ze Red Bull vyveze RB19B.

1 Like

Je to pravdepodobné. Budú chcieť byť stále o krok vpredu.

1 Like

Ale otázkou je, kde má red bull vo vývoji strop. Dokedy dokážu byť lepší.

Stropové pravidla jsou proti RB, ale zatím je Adrianův vůz etalonem současné geniality.
Nejspíše ještě nějakou dobu nejlepším vozem zůstane, když Mercedes i Ferrari jdou do nové koncepce se kterou určitě příjde nějaká doba učení.

Nemyslim, ze Mercedes prijde s novym konceptem.

Vyvojovy strop prijde letos, pokud nebudou mit komplet nove auto, ale s tim moc nepocitam.

Jestli bude chtít Mercedes uspět, tak bude muset. Výhodu má v tom, že s přítlakem problém neměl. Ferrari se zase bude muset zbavit krabice a to je větší problém.

nove Ferrari ma byt naozaj uplne nove, skoro vsetky diely maju byt nove, jak sa nechal pocut Vasseur

No prave naopak, novy koncept by je posunul o krok dozadu.

1 Like