Anděl na … je černobílý. Postupem technologií se dobarvil jako spousta pohádek. Třeba Princ Bajaja je taky původně černobílý.První horor který mé očo spatřilo.
Ta technika měla název hmotové tlumiče.
To sem nevěděl,díky za info
Pro mě je to ale jako nebe a dudy, když srovnávám Anděla a Homolky
Ale no ták, však HT taky byly legální, než začalo Ferrari plakat
Homolka byl po Marvanovi a Plachtovi. Asi tak bych tyhle různé éry oddělil.
HM byl výkvět kvalitní techniky. Nikdy bych proti HT křivého slůvka neutrousil. Dodnes se jim klaním.
@Triper
zalezi od toho ako rychlo sa toci vrtula a ci ma odblokovane kolesa na podvozku ako pisal helmutko
tiez zalezi od rychlosti a smeru vetra, ale to by bolo skor nadvihnutie ako vzlietnutie
edit: dobre, s tou vrtulou to je pekna hlupost na beziacom pase som bol asi raz v zivote
Technicky skvělé hmotové tlumiče Renaultu Symonse a Flávia musely být zahozeny přáním poslat Schumachera do důchodu s posledním titulem.
Naštěstí byl Alonso ve správnej čas na správném místě
Alonsův výskok ala Schumi na bendě v Japonsku
Reziser Zeman bol kapacita, ako deti sme na jeho diela pozerali s otvorenou hubou doma pri tv v 80- tych rokoch…Alonso to zvladol v 2006 ako sa na majstra volantu patri nielen vdaka hm.tlmicom aj ked technika bola vzdy najdolezitejsia, rovnako ako po bezkonkurencnom wiliams-honda v r.87 prisla era mcl-honda v r.88.
Zákaz hmoťáků uprostřed sezóny byla prasárna. Nebyla to práce pouze Ferrari, ale taky McLarenu. Oba týmy je taky měly, ale neuměly je vyšperkovat jako Renault.
Vím vím, pro mě jedny z nejlepších let F1 (i 2007)
No a taky přece 2023
2012 taky nebyl špatný rok.
I kdybychom škrtli HT Renaultu, tak i s něma měl Alonso co do činění s rychlejším Mclarenem Kimmiho 2005 a rychlejším Ferrari Schumiho 2006
Určitě mu bylo líto Petrova.
To bylo 2010. Jeden z nejhorších scénářů, kdy titul měl brát Alonso, potažmo Webber. Petrov zbytečně ovlivnil
První Vettelův titul. Webber si to pohnojil sám když zbytečně boural. Petrov za nic nemohl. Ten si jel své i na starých gumách. Alonso myslím zpanikařil. Místo aby si připravil nové gumy, tak chtěl Petrova předjet co nejrychleji a prozradil ve kterých bude Alonso útočit.
Ferrari kopírovalo strategii redbullu Webbera, to jim mělo pohodlně stačit na titul…
Co už, pro mě to byl nejhorší možný scénář, no šanci na titul měl ten závod ještě hamilton
Kéž by tehdá redbullovou šňůru odstartoval Webber a ne vettel
Taky mě tehdy hodně bolelo, když Webber tak zbytečně boural.
Z druhé strany Vettel odjel vynikající závod a upletl z guvna bič.
Tak abych to shrnul, opět jsem se nemýlil v úsudku .
Alonsovi příznivci i Ferda s Helmutkem přesně podle očekávání a vlastně i AI…
Jedni to raději ani nezkusili, druzí to chápou perfektně a AI, ta dokázala, že jestli se na ní spolehneme, tak zcela jistě vyhyneme.
Ostatním děkuji za účast.
PS: A proč by se teda to letadlo rozjelo a
auto ne?