Pôsobí dojmom o 20 rokov mladšieho pilota, chváli Alonsa Čandhok | Magazín F1 - F1online.sk

A svět byl ještě v pořádku. Mezi mé TOP filmy patří triologie Homolkovic rodiny. Něco takového už nikdo, nikdá nenatočí.

1 Like

vysledky coho?

@Triper letadlo by začalo dělat breakdance a všichni v letadle by začali tancovat

Pomoc od krále? Jakože Dennis byl král jo? :rofl:

Homolkovi jsem sice nikdy nepřišel na chuť, ale takového Maxipsa Fíka jsem Zbožňoval. Nebo Stínadla se bouří…
Ze Sci-Fi dodnes dávám na první místo průkopníka Zemana.
Jó a Čtyři z tanku a pes taky bylo fajn Sci-Fi. :rofl:

Výsledky, myslím vaše názory na to.

na terminatora a romanticke scifi?

Tak z těch scifi ČSSR je bomba třeba Ráno vstanu a opařím se čajem, Což takhle dát si špenát, nebo Babičky dobíjejte přesně.
Kam sehrabou v zahraničí s scify…

1 Like

Hele dost na tom záleží, tak si dej záležet :wink:

Málokdo ví, se svět Sci-Fi učil od nás. Třeba Spielberg nad Zemanovkami proseděl hodiny a hodiny. Myslím, že se dodnes Zamanové postupy dodnes ve světových školách o režii vyučují.

1 Like

Jinak s těma Homolkama to chápu. Ty buď miluješ a umíš je od začátku do konce odvyprávět, nebo ti nesedli a bereš taknnějak jako bláznivou, černobílou volovinu. :upside_down_face:

To můžeš připojit, jestli to má nějakou spojitost s danou problematikou.

Já byl vždy tak trochu realista. Tenhle nucený humor mi nikdy moc nesděl. Ale pohádky typu Saxana jsem miloval. :heart_eyes:

No a právě ono to nucený vlastně nebylo, Šebánka nechali jako vlastně neherce a bez střihu přirozeně improvizovat podle scénáře a vznikla z toho tahle legenda

Netuším proč mi tenhle žánr nesednul. Anděl na horách mě taky nikdy nezaujal, ale na jiné fimy pro pamětníky se dívám rád dodnes. Možná v tom hraje roli tehdejší politické období.

Alonso je kral f1 po r. 2006 a este stale to plati…rovnako major Zeman je kral kriminalistov CSSR

Já měl na mysli režiséra Zemana.
Třeba cesta do pravěku.
Nepojmenované

myslis toto?

chyba tam jedna podstatna informacia - to lietadlo tam je zaparkovane s rucnou brzdou, alebo startuje? Ak je to ten druhy pripad tak tam velmi nezalezi na tom ako rychlo sa tocia koliecka na podvozku.

Anděl na horách je pěknej film, ale je tam to politikaření trochu cejtit. Být to ještě černobílý, člověk by řek, že je to fakt film pro pamětníky ze staré školy.

Alonso 2006 sesadil jako jediný v historii nejúspěšnější legendu F1 v plné síle a v konkurenčněschopné technice, jménem Schumacher :muscle::+1: