Pôsobí dojmom o 20 rokov mladšieho pilota, chváli Alonsa Čandhok | Magazín F1 - F1online.sk

Chyba je na tvé strasne, tím to končí. Ty sis spojil to, že moje odpověď je založená na tím, co tu bylo postunuty od AI, ale nebylo, každý můj příspěvek viděl, pak si se tu nesmyslně hádal o motorech. Prostě ses xkrat sekl a místo uznání jen kopeš, to je snad i horší, než tvoje lenost

ale ved vazen si este nevybral cestu uniku, iba si vybral jednu, ktoru vylucil kvoli tej rade od dozorcu

oko bere sa to volalo myslim

1 Like

Díky za připomenutí, už je to hodně dlouho co jsem to viděl

Není to poprvé co se u technických věcí pouze vykrucuješ, ale sám nic kloudného nenapíšeš. U Tebe je to klasika, takže kecy ano, ale u těch to už zůstane.

to aj ja, ale utkvel v pamati, su tam dobre zvraty :smiley:

Ferdo nedělej si to ještě horší, než letadlo bez motorů

Je to dobrej film, koupit si popcorn, zajít si na forum a pak ho dokončit u toho filmu :grinning:

hm so Spaceym su o dost lepsie filmy podla mna, napr Usual suspects, alebo Svet podla Prota

2 Likes

Změna volby by se měla vyplatit, jenže nejhorší je, když jsi vybral správně už napoprvé :smile:

1 Like

Začněte raději jednoduššíma slovníma úlohama.

Honza a Karel jsou dohromady staří 24 let. Honza je dvakrát tak starý jako byl Karel, když byl Honza půlkrát tak starý jako bude Karel, až bude Karel třikrát tak starý jako byl Honza, když byl Honza třikrát tak starý jako Karel. Jak starý je Honza a jak starý je Karel?

Ok, uznávam, mýlil som sa. So zapnutým motorom je to tak, ako píšeš.
Najskôr som tiež uvažoval s predstavou vypnutého motora ako aj Ferda.

1 Like

Oba jsou velmi mladí :stuck_out_tongue_closed_eyes:

… na tohle je AI :ok_hand: Ale abych nekecal, poradil bych si i bez ní :wink:

Možná když jí to budeš nějak dávkovat, já to zkoušel jsem a nevyřešila to. A koukal jsem i na google a ta uloha asi neni moc k dohledání. Tímhle mě kdysi týral muj vlastní otec. :rofl:
Věřím že by sis poradil, složité to není. No hodil jsem to jen tak do placu, protože jsem si na to vzpomněl :smiley:

Má to blbě? :thinking:
image

Má to blbě, ano.

Honza má momentálne 15 rokov a Karel 9 rokov. Som to riešil pred chvíľou na papieri a malo by to sedieť.

Ich vek súčasný/minulý/budúci som zakomponoval do Tvojho textu:

Honza a Karel jsou dohromady staří 24 let (15r + 9r). Honza (15r) je dvakrát tak starý jako byl Karel (7,5r), když byl Honza půlkrát tak starý (13,5r) jako bude Karel (27r), až bude Karel (27r) třikrát tak starý jako byl Honza (9r), když byl Honza (9r) třikrát tak starý jako Karel (3r).

Treba ísť na to od konca a vekový rozostup medzi nimi v súčasnosti, minulosti či budúcnosti musí byť ten istý, čiže 6 rokov.

5 Likes

Ok, to vypadá na dobrou práci. Dosazoval jsi nebo jsi to hodil do rovnic?

Jj, máš to správně a jsi lepší než AI, klobouček

3 Likes