Pôsobí dojmom o 20 rokov mladšieho pilota, chváli Alonsa Čandhok | Magazín F1 - F1online.sk

AI to nepochopila, i když se tváří jako že to chápe tak v reálu stejně stále jede jen tu svou :man_shrugging:

1 Like

:eyes:
AKTUÁLNÍ NOVINKY: Formule 1 navrhuje pořádat závody během týdne, aby bylo dosaženo 30 Grand Prix za sezónu.

Najskôr som skúsil čísla súčasného veku 18 a 6, ktoré sa mi zdali byť vhodné, keďže sú deliteľné tromi a snažil som sa ísť od konca len tak z hlavy na papier, ale nevychádzalo mi to, tak som skúsil vek 15 a 9, a to už vychádzalo. Jeden riadok som dal ich súčasný vek a ďalšie riadky minulý/budúci vek, čiže niečo ako 3-členka. Dosť mi ale pomohlo, keď som si uvedomil, že vekový rozdiel medzi nimi musí byť v priebehu času stále rovnaký. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Takže pomocí nástřelu a hezké logické úvahy. :slight_smile:
Já jsem to dělal soustavou rovnic.

Budeš asi taky nějaký technik. :wink: Mimochodem kdyby si měl stále ten zájem o tu knihu, tak jí stále mám. :smiley:

1 Like

WTF? :slightly_smiling_face: (15 vyčerpaných jazdcov)

Ale Alonso řikal, že pokud ho něco dožene a donutí skončit, tak to bude právě ten přemrštěnej počet závodů. :scream: 30 je joke!

Co na to říci, je to mimo, jenže já už se přestávám divit v současné F1.

Áno, mám technicko-umelecké zameranie. :slightly_smiling_face:
Tú knihu budem od Teba chcieť. Mohli by sme to poriešiť napríklad vo februári (marci) formou zásielky na poštu (pre mňa najlepšie asi do Uherského Brodu).

Fajn, tak se mi pak ozvi, nechám to už na tobě. :wink:

Dobre, pripomeniem sa Ti určite.

Jezdci mi jsou fuk…
Ti mají odvozy, pohodičku, private jety… Ve svý podstatě nehnou ani prstem.
Spíš mi je líto obyčejných lidí, co se o to starají o celý chod. Rozborka, sborka, tam a zpátky.

V tej knihe Mechanik Priestley spomína, že zažil obdobie, keď mechanici počas 5 dní spali každú noc iba cca 2-3 hodiny, čo je sila.

The Usual Suspects je topka, čo sa týka crime žánru aj zvratu a K-PAX (Svet Podľa Prota) je tiež výborný.

2 Likes

Já se toho přejídám, rád bych tak 20 ročně kvůli sobě :man_shrugging: Tam mi to přijde vyvážené asi nejvíce. Nejvyšší úroveň natěšenosti s rozumným odstupem čekání.

Jj to jsou výborný filmy, za mě i american beauty je výborný filmy

2 Likes

@PUFF 30 závodů je o ničem, už se vytrácí to kouzlo jedinečnosti. I o tom je F1, že je to “omezený” a není t9 něco, co jede, jak na běžícím pásu

Presne, aj American Beauty som chcel spomenúť.

2 Likes

Nevím… Je mi to jedno…
Plánuji, že budu F1 sledovat do doby než…
A potom to sledovat asi přestanu, tak ať je klidně 50 závodů.

… do doby, než Kimi Antonelli skončí v F1 :slightly_smiling_face:

Ne to asi takhle dlouho ne… :grin:
Uvidíme, ale plán je jiný.