Pôsobí dojmom o 20 rokov mladšieho pilota, chváli Alonsa Čandhok | Magazín F1 - F1online.sk

Tady vidím, jak používáš mozek.
Ses prostě sekl, tak sis vytvořil dvě odpovedi, kdyby něco. To tvoje kopání do mne, protože jsem měl pravdu hned je směšné

1 Like

co ho trolis, uz to nie je zabavne. Ferda nezapinal motory.

1 Like

Ale to jsem napsal správně.
Kdyby sis totiž přečetl zadání a pak celou odpověď, tak by ses dopátral.

Zatím mám pocit, že Tě můj otec znal a podle Tebe vymyslel pořekadlo:

Rozum přichází s léty,
bohužel někdy přicházejí roky samotné.

veterne perpetum mobile?

1 Like

@Ferda už přestaň, hysterčíš, jak ženská v přechodu

Já ho netrollim, on mi napsal, že jsem odpověděl špatně, přitom to bylo dobře a teď se tu hada ještě o tom, proč to psal :grinning:

AI tiez uhadlo a dostalo vyprask :frowning:

Kdyby sis skutečně přečetl odpověď umělé inteligence, tak bys pochopil tu hloupou odpověď.

A copak jsem kopiroval odpověď AI? Ty opravdu kopeš úplně mimo

Stačí, že se tou hloupostí oháníš.

Taky si to @Ferda zaslouží za to vyvadení tady, sám tu pak zpochybňoval zadani od Tripera, který jasně napsal, že v zadání nebyl žádný chytak (žádný letadlo bez motorů) co tu prezentoval Ferda, jako argument, se kterým tu do mne kopal. Příště až ukáže trochu sebereflexe, tak nemám problém se omluvit i za přestřelení, teď dostava to co si zaslouží pohnutek jeden :grinning:

Já se tvojí hloupostí letadla bez motorů neoháním, stačí umět číst, já jsem napsal, že by letadlo vzletlo a ty si napsal, že ne :grinning:

Už se zase klasicky kroutíš jako had.
Neodbíhej od tématu a hledej kde AI napsala totální hloupost.

mozem pridat jeden bradaty.

vazen uteka z vazenia a pride do miestnosti odkial vedu tri chodby, ale je tam jeden dozorca. Dozorca je znudeny a tak da vaznovi sancu.
“jedna z tychto chodieb vedie na slobodu a dve na popravisko. Vyber si jednu chodbu a ja ti potom ukazem, ktora zo zvysnych dvoch urcite vedie na popravisko.”
Vazen si vyberie, dozorca mu ukaze, ktora zo zvysnych dvoch urcite vedie na istu smrt a potom tadial odide prec. Co by ste poradili vaznovi, zvysi zmena jeho volby jeho sance na utek?

Proč bych to hledal? Já odpovídal za sebe, nemusím se za něco schovávat, jako ty :stuck_out_tongue:

To znám. To je Monty-Hallův problém. Tomu jsem se věnoval na MatFyzu.
Změnou volby matematicky/teoreticky zvýšíš svoje šance na výhru. Potažmo v tomto případě na útěk.

2 Likes

to sak vravim, ze je bradaty :slight_smile: teraz kazdy pozrie co je monty-hall problem a je to v pytli :slight_smile:

Na to se nemusí koukat ne? Šance se logicky zvýší, protože jedny dveře se ti oevřeli a už jdeš do šance 2/3 oproti původní 1/3

Btw tohle bylo i v jednom filmu, totálně jsem zapomněl jeho název, šlo o vyučujícího na vejšce co si vyhlidl studenty, kteří umí porkočilou matiku, aby šli počítat karty do kasina, zadal jim stejný “hlavolam”

1 Like

To je přesně ono. Tobě se hledat nechce, ale je to pouhá lenost, nebo uznání, že bys stejně nepochopil, kde je chyba.

ano bolo. stale to vela ludi dostane.

1 Like