Ferrari bude najrychlejsie
No vidíš a já taky, potvrdil si to tu před pár minutami
Stejně moc nechápu že F1 ještě nedemonstrovala tu přítlačnou sílu formulí jízdou po tom stropě. To by bylo podle mě velký lákadlo pro lidi. Myslím že už při 100km/h by se tam mělo udržet, no neříkejte že by jste to nechtěli vidět Track Mania Real
Stačilo zmačknout gombik, jako u Pereze aletadlo by nezvletlo vůbec…
odpovedzte niekto prosim
inak ja som mal na mysli ci by sa rozbehlo do predu, nie vzlietlo, pardon
Vidím, že u Tebe je neschopnost nekonečný příběh.
Kdyby opravdu přečetl co jsem psal, tak bys věděl, že jsem vždy ke svému názoru přidal i vysvětlení.
Jenže Tobě ze evidentně více zamlouvá bezduché plácání. Hlavně že máš o čem mlít.
Ona ta vrtule se umí točit “rychleji” než je vzletová rychlost, takže jo, vzduch by nakonec uchopil. Pohyb vůči zemi by byl ale pomalejší, no vzduch by pracoval pro ně co se týče vzletu.
Názorná ukázka, že opravdu vůbec nevíš o čem meleš.
No maltíš prazdnou slámu, zase, měl by si se polepšit. Já jsem jasně odpověděl a ty si na to reagoval takto
Odpověděl jsi jasně, ale hloupě.
Nejsi náhodou nějaký kyborg křížený s umělou (inteligenci)?
Kluci a holky, musím říct, že mě to baví, jen škoda, že na to nemám víc času…
Zítra zase něco vymyslím, a hodně moc přitvrdím, posuneme se za základní školy na střední .
Vždyť jsi na otázku Tripera psal že nevzlétne, opakovaně. S Váma bych se chtěl vsázet když máte takovou sebereflexi.
za predpokladu, ze vietor fuka rychlejsie ako motor vrtule…
predpokladam, ze vietor by vrtulu teoreticky roztacal rychlejsie ako motor(pokial to motor dovoli)
Hloupě? Takže @Triper taky na vlastní otázku odpovídá hloupě?
Ne to ty zase nemáš sebereflexi a neuznáš, že si psal mimo
Ale taky jsem popsal proč nevzlétne u běžícího pásu i za jakých podmínek by vzlétnout mělo.
To je ale třeba číst, né nevědomě třepat hlouposti a kopírovat něco kde vůbec nepochopil o čem se jedná.
No a co si nepochopil ty na odpovědi, že vzletne? Jak vidíš, tak @Triper to myslel, jako člověk a nevymýšlel si letadlo bez motorů
nerozbehlo by sa dopredu. “odfuklo” by ho po smere vetra. pilot by musel zapnut motory aby sa udrzal vo vzduchu, ale ak by bola rychlost vetra vacsia ako maximalna rychlost lietadla tak by sa na rovnake miesto uz vratit nevedel.
Věděl, … celé “nazpět” kolem země?!
Začnu odpovídat až začneš používat mozek a oči.
Vše už jsem tady totiž napsal a nemůžu za to že jsi poněkud nechápavý.