co ten triper zase tolko pise
ze nikto z nas nic nevie
Tak já teda popíšu, jak to je…
Jen bych chtěl říct, že v zadání nebyla žádná chyba, nejasnost ani nic, co by komplikovalo řešení
Ano letadlo může vzlétnout a taky bez problému vzlétne. A to díky tomu, že se vrtule odrážejí od stojícího vzduchu a tím letadlo získá rychlost potřebnou ke vzletu, ubíhající pás na to nemá kromě zvýšeného valivého odporu pneumatik a ložisek žádný vliv.
Pouze kola na podvozku se budou točit dvojnásobnou rychlostí.
Kdybychom ale na pás postavili auto, nerozjelo by se, protože pás ubíhá narozdíl od vzduchu, který stojí.
A auto používá ke získání kinetické energie pneumatiky, narozdíl od letadla, které používá vrtule.
takze bez beziaceho pasu auto vzlietne?
Jsi neviděl Fantomase?
mohol si napisat, ze lietadlo je plne funkcne a poveternostne podmienky su priaznive k vzletu
inak nie kazde auto pouziva k rozbehu pneumatiky
otazka: vzlietlo by to lietadlo aj keby mu oproti fukal vietor rychlostou vyssou ako je maximalna rychlost vrtule, ktoru dokaze dosiahnut svojim vlastnym pohonom?
To mi robí ty zprávy o změnách v RB a Ferrari
s nocnym demonom treba byt zadobre
samozrejme. skor je otazka, ze co by si musel urobit aby nevzlietlo.
Noční démon byla jedna moje ex, chtěl jsem s ní být za dobře…
takze vrtula by sa bola schopna odrazit, resp. uchopit vzduch, ktory sa pohybuje rychlejsie ako vrtula?
Kdybys nebyl líný číst, tak bys nemlel nesmysly.
Vlastně u Tebe jak vidno to zase tak jisté není.
ako tam capol tu ciapku
Stačilo by zvednout knipl, nebo jak se tomu říká Kašlat na vrtule Akorát nevím co potom, moc pod kontrolou by to asi neměl
Ty si se tu oháněl tím, že Triper nezmínil motory v té otazce a na tom si stavěl obhajobu své špatné odpovědi
Ale Ferda odpověděl dobře.