Poškodené auto odhalilo skrytú zbraň Ferrari: Aerodynamika fungovala, dokonca potrápila súperov | Magazín F1 - F1online.sk

Ty si myslíš, že když někdo něco napíše, tak se to nebude nikdy opakovat a když jo, tak je to vždy copy paste? Jak moc hloupej jsi a jaký máš insecurity :smiley: nalítneš na online F1 forum a snažíš se urážet na základě vzhledu a pak to hrotíš na další urážky, co jinýho to o tobě říká, než že si nechtěnej člověk, co si to chodí léčit na anonymní forum :smiley:

to nie, ale ty len skopirujes a zopakujes nieco, co povedali pred tebou ini :slightly_smiling_face: ty si s nicim vlastnym neprisiel, lebo tebe to dopne az potom, co to napise niekto iny

nesnaz sa ma tu prosim ta moralizovat o urazani a hrat sa zasa na obet ty ludsky odpad. Ty, co si tu v diskusiach znasilnoval veci ako infarkt, fakt, ze niekto nema rodicov alebo si urazal skrz rodinnych prislusnikov.

2 lajkov

nebylo na mé bingo kartičce, že se tak rychle zase postřílíš. Kdo s tím začal a pokračoval byl Jos, pak ješžek a pokračoval si s tím ty.

cože jsem dělal? myslíš to, jak sis s Josem a ježkem přelhal to co jsem tu napsal temnemýmu sýrovi? Když mu odlítl dekl, tak aby ho nejeblo? Wow, to byla teda urážka a zesměšňování :smiley:

no jak vidíš, tak ten fakt na tom daným jedinci zanechal dost velký stopy. Každopádně jsem se mu za to omluvil, protože jsem to přehnal.

Ještě něco tam máš, nebo budeš ukazovat svojí zakomplexovanost a hloupost dál?

1 lajk

Nikde po Slovákoch nejdú ženy tak ako v Česku kamarát. :sweat_smile:

V Česku som zažil nejednu rozlúčku so slobodou, párty a festivaly a Češky sú zo slovenčiny a Slovákov v momente mokré ako Honzi z Alonsa.

Asi nepreferujú ponožky v sandáloch a v batohu rožky s májkou. :joy:

Keď dáš do AI vygenerovať obrázok s názvom “šikana”, vygeneruje ti portrét Honziho tváre, ktorú si ľudia často mýlia s riťou. :joy:

Ale, Slovenky se chteji vdat nejlepe do Prahy, stejne jako mlade Ukrajinky, ale nevim co by si vzali Prazacky od Slovaka se slamou mezi prstama u nohy, to si tady muzes navymyslet co chces, radi se zasmejeme., je to tvoje.

1 lajk

Vo svetovom merítku sú Slovanské ženy považované za najkrajšie na svete. To som sa dozvedel pred rokmi v Taliansku od chlapíka, ku ktorému som chodil po tovar. Je ženatý s ruskou. A páni, krásna baba. Krv a mlieko, zelené oči.

2 lajkov

Skôr je za sedláka so slamou v sandálkach považovaný ten tvoj češko ako Slovák bobíku.

Vtipné je ako ti to tu cuckold lajkuje, Honzi je zjavne tvoja nová subka. :joy:

No, tak vidime ze nemas nic jineho nez si napsat par nesmyslu a printnout sklo, to ti trvalo 2 hodiny.

Moje nova subka je @stev .

Jen tak mimo tema, za ten printscreen by ti meli vsichni mistni Slovaci prijit nalozit jak si je ztrapnil, slovencina je exoticka hmm, mozna slovenska romka.

Temperamentni Slovak, no tak videli jsme ten hokej, to taky neni zadna vyhoda. Rekl bych spise agresivni, to nemuzes myslet vazne…

Takze….

leva right_facing_fist + pravawaving_hand

Co mas stale s tym deklom? Mas nejake traumaticke spomienky na zachodovy dekel ked ti ponarali hlavu do zachoda ci co?

1 lajk

Si mu práve otvoril rany zo školských čias.

Lol, Jos je už tako zoufalej, že se snaží tímhle argumentovat od chatgpt. Ten je hotovej jak raptor. Ten tu už vyblil všechny svoje traumatický zážitky a snaží se je nálepkovat na ostatní

Nee, on si zadal do Googlu “ je slovak atraktivni pro cesko zenu “ a tohle mu vypadlo.

..ale trochu to nedomyslel, ted je v ohrozeni zivota.

Ja jsem tu vetu zadal Ai a vyjelo mi tohle:

Vidim ze mate peknu debatu chlapi - tak prispejem. Mrknite na tabulku po krajinach kde sa robil prieskum na to ktora narodnost/stat z pohladu atraktivnosti je v danej krajine najsympatickejsia - tak, ja som spokojny :grinning_face:

Uh co to je, jakoze pro Brazilky jsou atraktivni Cesi, nebo….pro Cesky jsou atraktivni Brazilci..

To bude nejaka ceska neziskovka :slight_smile: asi Lipavsky.

1 lajk

:rofl: sorac - islo o pohlad zien na muzov…

Takže ženám se líbí cikáni.

4 lajkov

No výborně, teď si David na tomhle bude leštit ego

1 lajk

Vidis, a ti cikani robia celkom pekne Ferrari :rofl:

Řekové, Španělé, Italové, Brazilci.
Tak řekněme, že ženy mají rády exotičtější typy.

Jen Italky mají rády silné muže.