Admin
Júl 20, 2026, 6:00pm
1
Aerodynamika monopostu F1 je veľmi chúlostivá záležitosť. Jednotlivé komponenty úzko spolupracujú, preto akékoľvek poškodenie predstavuje riziko straty času. Vo Ferrari sa však v tomto ohľade deje niečo zvláštne. Hoci Lewis Hamilton odjazdil celé preteky s poškodeným autom, držal si prekvapivo dobré tempo.
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240396/poskodene-auto-odhalilo-skrytu-zbran-ferrari-aerodynamika-fungovala-dokonca-potrapila-superov
stev
Júl 20, 2026, 6:19pm
2
Tak nakoniec este Lui vylepsil auto ked zostrelil Russela hotovy kuzelnik
Víme, že ho ve skrytu duše obdivuješ.
stev
Júl 20, 2026, 7:22pm
5
No ved pisem ze je kuzelnik
Ronie
Júl 20, 2026, 7:38pm
6
Prosím, prispievaj tu čo najviac. Tvoje príspevky ma vždy pobavia, rozveselia a zlepšia mi náladu.
2 lajkov
To není hezký smát se mentálně zaostalím
2 lajkov
stev
Júl 20, 2026, 7:44pm
8
Dik to iste plati aj pre teba radost citat tvoje prispevky velmi poucne
stev
Júl 20, 2026, 7:45pm
9
Ty by si mal skor plakat ako tvoj matadore zasa vyfasoval ale vlasne to je jedno tebe preplo po AD10
Stev je multiúčet hedgehog. Nikto iný nemôže byť taký hlúpy. Keď hedgehog zmizol tak sa stev objavil.
3 lajkov
stev:
tebe preplo po AD10
Jemu preplo uz v 2007.
Odvtedy neznasal Hamiltona a cely McLaren. No a potom prisli dva vyprasky od Vettela, tak svoj mindrak presmeroval na RB.
1 lajk
@Hedgehog CuckGroh tu ma konkurenciu, uz su vsetci multiucet.
3 lajkov
Všichni ne, jen ty, rastor, Pešta a ježek
2 lajkov
stev
Júl 20, 2026, 8:05pm
14
To ma blbe jeho el matadore dostava vyprask od kazdeho tak preto je nasraty na vsetkych
1 lajk
Mal verit predpovedi @airobot , zmierit sa s tym, a realita by bola pre neho prijatelnejsia.
Teraz uz je v nenavratnom stave choreho blazna.
1 lajk
Je krásné, jak ten Ježeček žije Rent free v hlavičkách
4 lajkov
stev
Júl 20, 2026, 8:10pm
17
Takto prepadnut sialenstvu z neuspechu el matadora
1 lajk
Proč dáváš svoji selfie k takovým textu? I když ono to vypovídá o tobě dost. K F1 si zase napsal prd a svoje bff sis označil jako kamarády z hitlerjungen
1 lajk
Ideálny príklad toho, keď niekomu prepne.
Pripomína mi bláznov, čo celý deň komentujú na topkách a fajzbúkoch o chemtrails a konci dolára, ktorý už prichádza 10 rokov.
Za dnes tu má cez 40 príspevkov a to je pondelok, pričom nikto iný nemá ani 20 a väčšina ani 10.
S kým si tu ten kár celý deň píše?
EDIT: Už viem koho mi pripomína ešte viac. Prezidenta čekých plochozemcov, ktorý presviedčal kozmonauta o tom, čo videl a nevidel pri svojich letoch.
Tu je v šiltovke Honzi, starý Michal a online pripojený spineless.
3 lajkov
Takto si predstavujem typického fanúšika verstappena. Davám like za sebareflexiu
2 lajkov