Poškodené auto odhalilo skrytú zbraň Ferrari: Aerodynamika fungovala, dokonca potrápila súperov | Magazín F1 - F1online.sk

Aerodynamika monopostu F1 je veľmi chúlostivá záležitosť. Jednotlivé komponenty úzko spolupracujú, preto akékoľvek poškodenie predstavuje riziko straty času. Vo Ferrari sa však v tomto ohľade deje niečo zvláštne. Hoci Lewis Hamilton odjazdil celé preteky s poškodeným autom, držal si prekvapivo dobré tempo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240396/poskodene-auto-odhalilo-skrytu-zbran-ferrari-aerodynamika-fungovala-dokonca-potrapila-superov

Tak nakoniec este Lui vylepsil auto ked zostrelil Russela :+1::rofl:hotovy kuzelnik

Víme, že ho ve skrytu duše obdivuješ. :grin:

No ved pisem ze je kuzelnik

Prosím, prispievaj tu čo najviac. Tvoje príspevky ma vždy pobavia, rozveselia a zlepšia mi náladu.:rofl:

2 lajkov

To není hezký smát se mentálně zaostalím :smiley:

2 lajkov

Dik to iste plati aj pre teba radost citat tvoje prispevky​:+1: velmi poucne :rofl:

Ty by si mal skor plakat ako tvoj matadore zasa vyfasoval :rofl: ale vlasne to je jedno tebe preplo po AD10 :rofl:

Stev je multiúčet hedgehog. Nikto iný nemôže byť taký hlúpy. Keď hedgehog zmizol tak sa stev objavil.

3 lajkov

Jemu preplo uz v 2007.

Odvtedy neznasal Hamiltona a cely McLaren. No a potom prisli dva vyprasky od Vettela, tak svoj mindrak presmeroval na RB.

1 lajk

:eyes:

@Hedgehog CuckGroh tu ma konkurenciu, uz su vsetci multiucet. :joy:

3 lajkov

Všichni ne, jen ty, rastor, Pešta a ježek

2 lajkov

To ma blbe jeho el matadore dostava vyprask od kazdeho tak preto je nasraty na vsetkych :rofl:

1 lajk

Mal verit predpovedi @airobot , zmierit sa s tym, a realita by bola pre neho prijatelnejsia.

Teraz uz je v nenavratnom stave choreho blazna.

1 lajk

Je krásné, jak ten Ježeček žije Rent free v hlavičkách :hugs:

4 lajkov

Takto prepadnut sialenstvu z neuspechu el matadora :rofl:

1 lajk

Proč dáváš svoji selfie k takovým textu? I když ono to vypovídá o tobě dost. K F1 si zase napsal prd a svoje bff sis označil jako kamarády z hitlerjungen​:rofl:

1 lajk

Ideálny príklad toho, keď niekomu prepne.

Pripomína mi bláznov, čo celý deň komentujú na topkách a fajzbúkoch o chemtrails a konci dolára, ktorý už prichádza 10 rokov. :sweat_smile:

Za dnes tu má cez 40 príspevkov a to je pondelok, pričom nikto iný nemá ani 20 a väčšina ani 10.

S kým si tu ten kár celý deň píše? :joy:

EDIT: Už viem koho mi pripomína ešte viac. Prezidenta čekých plochozemcov, ktorý presviedčal kozmonauta o tom, čo videl a nevidel pri svojich letoch.

Tu je v šiltovke Honzi, starý Michal a online pripojený spineless.

:joy: :joy: :joy:

3 lajkov

Takto si predstavujem typického fanúšika verstappena. Davám like za sebareflexiu :+1:

2 lajkov