Ó ďakujem. Robím čo môžem.
To se ani nedivím, k čemu se hlásíš, že s raptorem a ježkem sledujete
Placati lide s placatou hlavou zijou na placate Zemi, to se netyka jen Slovaku.
Ma to jedno velke omezeni, muzou jen placatou stravu takze palacinky nebo bramboracky, to nejni zase tak spatny.
Co ty zubata rakovina, je ti smutno za nami ze nas stale spominas?
Ked sme pri tom, zabudol si spomenut odleteny dekel
inak, od koho si to skopiroval? uz si nepamatam, ale pises to aspon jeden krat denne, takze to znamena, ze to nevzislo z tvojej hlavy, len si okopiroval a upravil niekoho ineho ako so svedkami Verstappenovymi ci modrou ustricou
tvoju hlupu hlavu totizto nenapadne nic originalne
No hezky ti z toho odlítl dekl. Samozřejmě, ze svědci Verstappenovy jsem si upravil a očividně to sedí a ujalo se to. A modrá ústřice je z klasické série a perfektně na vás a váš klub sedí ![]()
No ked myslis, ze sa to ujalo, okej
nebudem ti vysvetlovat, za co to dostal Hamilton, asi sa ti to len pacilo tak si to opajcoval bez vyznamu. tak isto ako “klasicka” modra ustrica
nie nahodou tu bola vasa alonsofilska trojica oznacovana za buzerantskych alzakov, tak si copyGroh nasiel analogiu na farbu Red Bullu
fakt kreativne, takto si robil aj diplomovku?
vidim ze ani gramatika ti nic nehovori a to som sa vasu ani neucil
se vždycky tak krásně znemožníš, jak ti ta čeština dává na prdel
3. pád jednotného čísla nebo 1. pád množného čísla mužského rodu životného - Verstappenovi svědci
Ešte aj tú ulhanú špínu okopíroval.
Pôvodným autorom tohto slovného spojenia na fóre je Ferda, ktorý tak označil práve cuckolda Jána Groha.
ale sak on okopiroval vsetko co napise. chvilu tu opakoval aj os4tu sachovnicu, od teba opakoval ako si nas tu vodi, skratka vsetko. Hovorim, aj ten odleteny dekel ci strielanie si do vlastnej nohy co tu poslednu dobu vypisuje stale od niekoho ma, len si nespomeniem a nechce sa mi hladat od koho… Ten ma podla mna este aj charakter pozliepany a okopirovany, len k0k0t je to ozaj originalny a nefalsovany
Tak to je jedním ze znaků u vás jako latentních, snažit se ostatní “urážet “ do buzerantů. Za 1) je to ukázka nízký inteligence a za 2) tu latentnost stejně neschováte. Přlítli jste jako cikáni na férovku 4 na 1 a ještě si u toho lezete do prdele
takovou ubohost člověk fakt jen tak nevidí.
Jinak @Jos_Is_Back @Dietrich_Reimann hoši, vy si fakt myslíte, že když budete používat “urážky “ z prvního stupně základky ve svým věku, tak ukážete něco jinýho, než svojí omezenost? ![]()
O Macarene som čítal, že aj keď je na rovinke otvorená, generuje nejaký prítlak, navyše vzduch z nej spôsobuje turbulencie a sťažuje jazdu v závese. Tiež jej zatváranie je plynulejšie a “netrhá” monopostom na konci rovinky.
Ak by som si potrpel na stávky, dal by som liter do banku, že majú presne nalajnované, na ktorý okruh čo nové zavesia na monopost.
To teda. ![]()
Ale fakt toto je trojica ako naši honzíci. Zľava brainlesssheep, old Majkl a v šiltovke s nápisom “cuckold” je najslávnejší plochozemec Janko Groh.
![]()
To jsou ale typicke slovenske ksichty.
Bohužiaľ pre teba blbe, sú to tvoji kamaráti z Česka.
To ne, to je odruda ko-kot ta se vyskytuje vychodne od nas. Nemuzeme za to ze se furt snazite infiltrovat, ale ceske zeny vas odmitaji, to musis uznat. Zachranuji to vase zeny, ty se daji chytnout pod krkem, to jo.
Jos se v tom vidí, tak to chce zase hodit na někoho jinýho. Až na to, že Jos s Raptorem mají dohromady 3 zuby, v tom je asi jedinej rozdíl oproti těm na screenshotu
Rekl bych ze jsou spise bezzubi.
chod si zobrat vreckovku ty choroba a nehraj sa tu na obet. Uz som ti to napisal xy krat, za to ako sa k tebe chovaju si mozes len ty sam.
Vidis a zas len opakujes po inych
aj s tym ze ste teplosi, teraz nizsie so zubkami
otacas co ludia povedia na teba, sam nic nevies vymysliet ty troska. tak strasne by si chcel rypat a nemas mozgovu kapacitu prist s niecim vlastnym
Já nic neotáčím, pokud nechápeš psaný text, tak si vyhledej obranný mechanismus při traumatech, předvádíte to s Josíkem celou dobu ![]()
boze ty si strasny chudak. asi mesiac dozadu som to tu pisal o tebe, ze to su obranne mechanizmy nevyspeleho jedinca
tak fakt v tej hlave nic nemas len kopirovanie?