Pomalí ako slimáci, hodnotí Russell: Mali sme šťastie, že sme obsadili siedme miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Toto Wolff vôbec nemusí ľutovať, že Veľkú cenu Emilia Romagna vynechal a radšej sa šiel pozrieť na synove promócie. Aspoň sa nemusel pozerať na katastrofálnu formu svojich monopostov. George Russell z techniky vyžmýkal len siedmu priečku a zhodnotil, že po takejto nedeli by sa z nej mal ešte tešiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199513/pomali-ako-slimaci-hodnoti-russell-mali-sme-stastie-ze-sme-obsadili-siedme-miesto

ked je horuco su pomali? na okruhu bolo velmi prijemnych 25 stupnov to nie je v ziadnom pripade horuco

1 Like

Ale trať mala vyše 40 podľa novasport

Experti z minulého týždňa by ti povedali, že si sa nemal zbytočne brániť pred Landom, lebo tým si si zničil gumy, a preto máš zlý výsledok. Mal si ho pustiť. :grin:

6 Likes

Nebyla mezi těmi experty i @Kiks?

Pokud panovaly na trati vysoke teploty, kam potom zmizela sekundova vyhoda McLarenu? Ferrari ukazovalo rychlost v zavode, RBR v rukou Maxe take. Nepodarilo se McLarenu a Mercedesu nastavit auto, nebo ostatni privezli neco tak noveho, ze to vyrazne zlepsilo chovani jejich aut v zavode (chlazeni zadnich brzd)?

Nebo musel McLaren potichu neco ze sveho auta odstranit? Toto byl jeste pred nedavnem dost optimisticky do letosni sezony. A tvrdil, ze vse u McLarenu je legalni. Ma to tedy ted i dalsi Totova konkurence? Ferrari a RBR ? Toto rad kali vodu a bylo by zvlastni kdyby pral uspech zakaznickemu teamu, coz ho vlastne zostuzuje.

Pokud by Ferrrari a RBR srovnali tuto vyhodu McLarenu (at zakulisne, nebo vlastnim vyvojem), sezone by to urcite prospelo. Je tedy nyni Mercedes pozadu? George letos odvadi fantastickou praci, v nem problem asi vezet nebude.

Ale na kritiku Mercedesu je jeste brzy. Jeste stale je Totuv team druhy v PK.

5 Likes

Výkonnost Mercedesu byla asi největší překvapení. Totálně odpadli.

1 Like

Tá bola ich predseda. Akosi ale zabudla, že Maxa v Miami zarezal VSC.

1 Like

1 Like

1 Like

Mal v tomto prípade podľa mňa mal. Vedel,že tie mediumky nie sú úplne nové, a takto ich zničil extrémne rýchlo a musel do boxov skôr a to mu zničilo celé preteky.

Takže @Bretnix áno bola a osobne si myslím,že by skončil lepšie, ak by to urobil.

Hoci tempo sme nemali celý víkend

Ak je pozadu, tak potom v Sobotu zase odviedol dokonca intergalakticku prácu, ale to už neprídu kričať ako u iných…

Pisu stale, ze George letos drzi Mercedes nahore. Zatim to tak stale je.

1 Like

Tomuto celkom nerozumiem. Takže tvrdíš, že Russell sa mal brániť ako sa bránil, pričom zároveň tvrdíš, že mu to zničilo preteky? A zároveň si po Miami tvrdila, že Max sa nemal tak brániť pred McLarenmi, hoci mu preteky zničil smolne načasovaný VSC?

Nie netvrdím,že sa mal brániť ale,že v tomto prípade mal ísť radšej dlhší stint najmä na trati ako Imola.

To že ty opakovane nevieš čítať s porozumením ja už nevyriešim.

Takže Russell si sám tou “zbytočnou” obranou pred Norrisom zničil preteky a výsledok a obral sa o body? Tak si to myslela?

Netvrdím,že sme mali tempo na pódium ani nič podobné.

Ale možno by bol pred Charlesom, hoci tie SC sa nedali predvídať.

Takže Russell sa sám zbytočnou obranou obral o body a lepší výsledok? Tak?

Mercedes v Imole už zavedl zatím jako jediný tým přední i zadní křídlo, které splňuje požadavky pro Barcelonu.

1 Like

Ja viem, ale podľa mňa ani tá trať nám nesadla ako celok čo bolo vidieť najmä na Kimim. Rovnako ako to,že to auto sa zmenilo a tak musel “trošku začať” od “začiatku”. Na tých rookies to vždy vidieť, tieto veci.

George to na P3 dotiahol vďaka skúsenostiam povedala by som a Bold decision, ktoré urobil.

Ale reálne sme to tempo nemali, toto išli za GR, že Q vyzerala ako vyzerala.

V RP sme boli tentoraz najhorší z top 4