Pokúsi sa Honda získať Verstappena? Watanabe: Dúfam, že s ním ešte budeme spolupracovať | Magazín F1 - F1online.sk

Niekto iny sa pokusil spravit Elo rating ako v sachoch akurat na F1. A hle…Vettel aj s Rosbergom pred Alonsom.

A Bottasom pred Sennom. Takze tolko k pokusom robit ELO. :clown_face:

Ale pekne si si ucelovo nasiel jedno, co ti pasuje do kramu, no to staci akurat tak Grohovi.

Sorry, este aj ELO som ti ukradol. :smiley:

Ale dnes som tu len ako tvoj wingman, mal som ine priority.

Myslel som, ze aj Honzie ako hrdy Brnak bude pozerat Kometu, ale zjavne ma forum pre neho prioritu. :grin:

1 Like

Takže si to dělal ty nebo někdo jako seš ty. Funny. :smiley:

2 Likes

Nie, ale pozrel som si video od toho tvojho ELO majstra a tu su dva citaty:

I want to be very clear, that this is not a good system.

I released this video [hovori o videu, ktore si dal vyssie] where I unveiled my Formula 1 ELO system and while that video was not serious and was meant to prove that numerical rating systems are not a good idea for Formula 1 it did stil resonate with a lot of people.

Patris k tym, u ktorych to rezonovalo, no usla ti pointa, co tym videom chcel autor povedat. :joy:

Navyse to pekne vysvetlil preco je to blbost. Berie do uvahy len h2h kolegov, ale zaroven neberie do uvahy dnf kvoli zlyhaniu techniky. Tak ci tak je pravdepodobne, ze Max uz je aktualne GOAT podla toho je ELO alebo sa nim stane tuto sezonu.

Ale na utisenie bolesti z Alonsovej mizernej kariery od 2007 to asi postacilo, takze autor videa spravil dobry skutok. :grin:

PS: Ak mas problem s prekladom citatov z anglictiny, tak @HellHogr je miestny englishman, anglictina mu ide najviac zo vsetkych. #cryingpost

Tak ses zase dozvěděl něco nového - co je Elo - a navíc seš triggered. Účel to splnilo. Hlavně si hlídej své zdraví, Alonso je přece tvůj oblíbený pilot. :grinning:

2 Likes

Po Verstappenovi je Alonso hned jeho nejoblibenější.

3 Likes

Jo aha… To byl jinej Jos, kterej s tímto nemá nic společného. Tak beru zpět.

2 Likes

Jj, tady ten není ani fanoušek Maxe, to byl jinej Jos taky

1 Like

Tvoj účel to úplne minulo, tak si to radšej ukončil. Ale som rád, že si to ukončil nakoľko si tu dostal šach mat s tým tvojim elom, a nemusíme sa tu točiť donekonečna.

Zdravie je v poriadku, len aby vás z tej F1 neporazilo, lebo za chvíľu to bude 20 rokov, čo ste v depresii s občasnými zábleskami svetla a následným úpadkom do ešte hlbšej depresie.

1 Like

Co jsem ukončil? Od tebe šach mat dostat nemůžu, když jsem stále x tahů před tebou. :relieved:

1 Like