Verstappen vyhral tuhle anketu v letech kdy bral titul, která je více či méně ovlivněná výsledkem sezony a autem?
Se podívej na ALonsa 2010 a 2012, nebral titul a je první. Tam to prostě převážilo.
Díky, tohle jsem chtěl vidět takhle pohromadě.
Verstappen vyhral tuhle anketu v letech kdy bral titul, která je více či méně ovlivněná výsledkem sezony a autem?
Se podívej na ALonsa 2010 a 2012, nebral titul a je první. Tam to prostě převážilo.
Díky, tohle jsem chtěl vidět takhle pohromadě.
Tahám sem Daytonu a WEC, protože je to disciplína, kde chce jezdit Max a přemlouvá Alonsa na to, aby jezdili spolu
Nevím jestli chlapci viděli Daytonu nebo noční stint Alonsa ve WEC Lemans 2018, ale nejspíš ne. Prostě neví co je to pravý závodník. Oboje byl koncert Alonsa a od tý doby se mu říká King of the Night.
A co konkretne som zacala spochybnovat? Mna len fascinuje, ako zijes vo svete, kde Alonso je vzdy ten najlepsi, vsade ma moznosti, kazdy ho chce a vysledok je ten, ze uz od roku 2014 k boji o titul ani nepricuchol a momentalne ma co robit, aby postupil do Q2. Ak tato situacia nie je dosledkom toho, ze o Alonsa v lepsich timoch nie je zaujem, tak cim to teda je? Je Alonso asketicky mnich alebo jednoducho retar.d, ktory si radsej nieco dokazuje v strede pola, nez ze by bojoval o titul?
Takze ty si to seriozne posunul do roviny, ze ta anketa je relevatna iba vtedy, ked vyhra Alonsa.
To z toho nevyplývá.
Vedci zistili ze ked nespis celu noc, tak si hore
Tebe fascinuje to, že se koukám na odhodlání a výkonnost pilota a nesvádím vše na monopost? Ok, tak koukej na F1 trochu podrobněj a třeba to pochopíš
Verstappen je v top 2 od 2016, viac k tomu netreba.
V 2024 ziskal plny pocet bodov.
To vam nejako nepasuje do toho narativu, ze nebol najlepsim pilotom v sezone a vyhral len v daka naskoku z uvodu sezony.
Kluci vidíte to? Vás táhne víc Alo, než Max. Ještě nejste tak ztracení,jak jsem si myslel
Presne to z toho vyplyva.
Z toho co jsem napsal to nevyplývá.
Nn, z toho vyplývá, že tvrdíš, že pokud pilot nebojuje o titul, tak není dobrej, což je blbost
A suhlasis s tym hodnotenim, ze Hulkenberg bol v roku 2024 lepsim jazdcom ako Alonso?
Každý anketa v F1 je ovlivněna vozem, jen vědci na to šli víc sofistikovaně a zrovna jim vyšel Alonsa…Zajímavý.
Tohle logikou by RB byla zdaleka nejpopulárnější stájí ever.
Však ti píšu že je to ovlivněno vozem a výsledky a silně.
Však to o RBR píšeš jen ty.
Takze tvrdis, ze taketo ankety nie su doveryhodny zdroj na to, aby sa podla nich (objektivne) posudzovala vykonnost jazdca?