Mna nezaujima, ze to necitas, mna bavi poukazovat na tvoju debilitu, vzdy sa zosmiesnis ako absolutny hlupak, par prispevkov dozadu si tvrdil, ze ziadne mosty neboli zatvorene, ked som dokazal, ze boli a ze sa zatvaraju pravidelne pocas volieb, tak si to zacal krutit ako vzdy, obhajovat manipulovanie volieb.
Ty si ta typicka ovecka, naucitli ta par slov, propaganda, dezinformacne weby a potom to uz len automaticky papuskujes ako magicke slovicko na ukoncenie diskusie, lebo nic schopneho ani nie si.
Si velmi jednoduchy clovek, ktoremu predali poskoda Fica Korcoka ako demokrata, slubili investicie do skolstva a zdravotnictva ale po najnovsom dostanes maximalne 5% HDP na zbrojenie, ja som ta upozornoval 3 roky dozadu, ze tato vojna bude dlha a dajte Rusku Donbas, lebo potom bude cena vyssia. Klasicky doslo na moje slova, doslo na moje slova aj na vojnu s Iranom, ktory ste vybombardovali, ten teraz nema dovod nevyrobit atomovku, lebo sa vam neda verit, dojde zachvilu aj na moje slova na konflikt s Cinou a co urobi Helmutko? Hodi to v buducich volbach PS, podpori aj 7% na zbrojenie a lebo muh Rusko a Cina su hrozba, hej, to ruske rakety dopadaju na Nemecko ci Francuzsko a nie francuzske, anglicke, americke na Rusko. Vy nemate elementarnu schopnost mysliet ani takticky, ani strategicku a toboz nie smerom do buducnosti, cize tuto tu koncim, s hlupakmi sa vyhrat neda. Kazdu jednu tvoju blbost sme dnes adresovali, pan sa aj odhalil, ze podpurje manipulaciu volieb nakoniec, ale bude sa tvarit, ze on je ten dobry.
Ty nemas IQ, aby si pochopil, kedze mi tak rozpravas, ako som naivny, ze to, co teraz robite, vypali v buducnosti proti vam, ked sa dostane k moci nesystemovy politik, tak ako ked sa v USA dostal k moci Trump a ked ste vy debankovali, cancelovali ludi, tak teraz to bude robit Trump a jeho kridlo ludi.
Ale ked nemas IQ, tak kto chce kam, pomozme mu tam. Cize pa
Toto nie je zasahovanie a ovplyvnovanie? To co ma nas prezident prijimat oficialne vodcu nejakeho hnutia z inej krajiny a zasahovat do ich vnutornych veci?