Pokrivený volebný systém? Sulajemovi súperi zrejme budú nútení stiahnuť kandidatúry | Magazín F1 - F1online.sk

V decembri čaká Medzinárodnú automobilovú federáciu dôležitý deň. V uzbeckom Taškente sa uskutoční voľba nového prezidenta FIA, ktorý bude viesť federáciu ďalšie štyri roky. O hlasy chcú zabojovať štyri osobnosti, ale všetko nasvedčuje tomu, že napokon bude môcť kandidovať len Mohamed bin Sulajem. Zvyšní traja budú nútení svoje kandidatúry stiahnuť alebo ich FIA vylúči.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215883/pokriveny-volebny-system-sulajemovi-superi-zrejme-budu-nuteni-stiahnut-kandidatury

Takže férové jak v McLarenu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

skvely system :man_facepalming:
idealna poda pre korupciu

1 Like

Takže ťavojeba sa nezbavíme a bude ďalej ničiť demokraciu

takze za to moze este fia z cias minimalne mosleyho ak nie uz tych pred nim, ze je takto nastaveny system, ale predpokladam, ze aj tak sa to bude zvalovat na sulajema :slight_smile:

inak keby to ti dalsi mysleli s kandidaturou vazne tak tie podmienky napadnu na sudoch a maju tych moznosti pomerne dost
mozu to napadnut vo francuzsku kde fia sidli, v eu pod ktorej sudy tiez spada, dalej to mozu napadnut prakticky v ktorej kolvek krajin, v tomto pripade teda hlavne v krajinach juznej ameriky ak sa tam tie autokluby spolcili a odmietli nominovat ineho kandidata do svetovej motoristickej rady s cielom zablokovat konkurenciu pre sulajema, lebo ak sa tak naozaj dohodli tak vpodstate ide o kartel

aj fia podlieha civilnym zakonom v statoch v ktorych posobi

A je to :smile:

1 Like

Takze dalsi rok RBR tituly ako letos mclaren

takže RB na budúci rok bojuje so svojou farmou, Audi a Cadillacom…na viac to asi nebude…

tak asi zhodnotili ako daleko s tym motorovym programom.

Tak v Moldavsku a Rumunsku sa to volá demokracia, no, snáď nikto nezavrie výťahy z technických príčin ako v Moldavsku most v deň volieb z Podnesterska či pre 300k ľudí neponúkne len 2 volebné miestnosti. Sulajman sa ešte musí učiť od demokratov.

Myslíš ty demokratické volby v Rusku a Bělorusku, kde se volí s vojákama v místnosti nebo to, jak lezou oknem už s připravenou volební urnou a hlasy?:thinking:

Zas bude trojdnova debata

Trojdnova jak borci na hlavaku v prahe

1 Like

salat uz brusi gpt…

2 Likes

Paci sa mi, ze miesto toho, aby si vyvratil, ze Moldavsko ma blizsie k Rusku a Bielorusku, len potvrdis, ze to tak je. Ked sa hovori o korupcii v Cesku, tiez vytiahnes Afriku ? Ze tam to je horsie :smiley: :smiley:

Co sa tyka toho videa, videl som ho aj ja a neviem kontext, toho vojako mohla dotycna osoba poprosit o asistenciu atd, bolo to na okupovanych uzemiach, kde su akcie partizanov a utoky na civilne ciele normalna vec.

Vy ste tak vymleti propagandou, ze je to zabavne, ked chce Rusko falsovat, bude pri pocitani hlasov. A ano, vojaci nosia zbran, tak ako policajti. Nikto tam v tom videu na nikoho nemieril so zbranou a nekrical, ze ako ma volit.

Ani Ruso nezakazuje strany 2 dni pred volbami :smiley: Ani rusky ustavny sud nezakazuje kandidaturu na zaklade falosnych informacii rozviedok z tretich krajin, ktore sa 2 tyzdne po rozhodnuti potvrdia ako totalne falosne a ani Rusko nie je tak pripecene, aby tu pustalo propagandu do medii, ze niekto isiel robit statny prevrat s macetami a nozikmi ako to skusali media tu :smiley:

hlavne, ze ty vies, jak to je

Cize hovoris, ze mam byt priemerny Rus a verti vsetkemu, co mi statna propaganda povie a nekriticky prijimat informacie? V com ste ini?

Vy ste este horsi, vraj je tu vlada prava a demokracia, v rukach ma moc lud a kompetentni vzdelani ludia, ale robite to iste. Nikto vam zbran pri hlave ako v Rusku nedrzi, z okna nevypadnes ci novicokom ta neotravi. Ta kolaboracia je dobrovolna.

napis mi radsej nejake lore, preco si ides to MLP

Ja sa ta nepytam, preco mas ako pfp mladeho fesneho chlapa, niekto by si mohol mysliet, ze si gay alebo minimalne bi curious, ale ja nie, veru nie. Takyto clovek ja nie som. Je to tvoja vec.

Tak mas uchylku na male poniky, kreslene male poniky

Ja nesudim, sme len ludia

Ale podla tvojej reakcie sudim, ze je to pre teba citliva tema

To víš, že jo. Hlavně v Rusku lidi nevypadávají z oken :grinning: