Pokrivený volebný systém? Sulajemovi súperi zrejme budú nútení stiahnuť kandidatúry | Magazín F1 - F1online.sk

haha si sa chytil. opat 10 minutova synteza konspiracnych panfletov.

1 Like

Ja vzdy hadzem moje myslienky na papier a vzdy adresujem aspon 51% toho, co chcem, naivne si myslim, ze ked cloveku venujem nejaky ten cas, ze to bude reciprocne, ale tak od prazdnych nadob vela cakat nemozes, ale ked najdem aspon jedneho clovek, co raz odpise aspon 1 paragrafom, tak zmenim svet a nebolo to zbytocne!

polopravda - ovplyvňovanie volieb nerovná sa priame ovplyvňovanie (aminpulácia) výsledkov - nikto okrem teba nič také ani netvrdil, takže klasicky si staviaš snehuliaka, ktorého hneď vzápätí s veľkou pompou rozkopeš.

Písal si o tom, že nie je ťažké zistiť, kto koho na SM platil, tak nech sa páči:
TikToks promoting him were not marked as election content, violating Romania’s laws, it said, while one account paid out $381,000 (£300,000) in the space of a month to users who pushed Georgescu’s candidacy, while he said he had not paid anything for his campaign. - už len na základe tohto faktu bolo správne voľby zrušiť (a presne preto, a nielen preto, sa mali zrušiť prezidentské voľby aj u nás).

K datam: Zo zverejneného dokumentu, prístupného na webe https://www.presidency.ro/files/userfiles/Documente%20CSAT/Document%20CSAT%20SRI%20I.pdf, je jasne vidieť, akým spôsobom postupovali tí, čo voľby ovplyvňovali.

Vyšetrovatelia zistili, kedy bolo aktivovaných 25 000 účtov na TikToku, že ďalších 800 bolo založených - a aktivovaných tiež presne pred voľbami… a že všetko išlo v prospech kandidáta, ktorého ešte donedávna nikto ani poriadne nepozal, ale ktorý, samozrejme, prekvapivo, tvrdil, že vojenskú pomoc na Ukrajinu stopne, asi nebude náhoda, či?

Čo sa týka influencerov, je to ďalšia téma, neviem, prečo ju načínaš. Ale ak chceš - priznané peniaze z UK smerovali k tomu, aby mladí ľudia išli voliť. Nepriznané peniaze na SVK smerovali k tomu, aby sledovatelia influencerov volili konkrétne Pelleho. Ak to tam nevidíš, tak si slepý. Samozrejme, neverím tomu, že to nevidíš, takže si myslím, že si jednoducho platený za túto propagandu, čo tu šíriš. Beží tu skutočná informačná vojna a ty si podľa mňa jej súčasťou.

3 Likes

Tak pokud nejsi schopný ani otevřít články co tu dodám, tak se můžeš zabalit do své SSSR vlajky a jít šířit propagandu jinam

1 Like

Opat trepes somariny, jednym z dovodom zrusenia volieb bolo ich udajne ovplyvnenie tiktokom, cize snehuliaka si tu stavias ty.

Kazde jedne volby su ovplyvnene zahranicnymi agentami, Rusko v USA minulo cez 100k dolarov na inzerciou, u nas UK minulo podobnu sumu, Madarsko tiez pravidelne zasahuje inzerciou.

Podla tvoje “logiky”, by mali byt zrusene kazde volby, cize data, ale snaha bola. Cize v absolustickom svete a si velmi naivny clovek, ktory by kvoli 300 tisicom isiel rusit volby, pouzitim tvojej vlastnej logiky je legitmne zrusit moldavske, lebo EU minulo miliony na mimovladky a diskreditacne kampan voci anti EU stranam a na promo EU.

To je ten problem u ludi ako ty, vy nechapete, ze logika funguje obojstranne.

:smiley: Ty nie si schopny tie clanky ani citat, cize opat, ked si postol clanok, ze nieco je Z a ja som tvrdil, ze je X, tvoj clanok tvrdil, ze nieco je X s prvkami Z.

V tomto pripade to bolo napr. to, ze sme sa bavili, ci je nejaky stat fasisticky a ja som tvrdil, ze nebol fasisticky ale autoritativny a suhlasil som s tym, ze mal fasisticke prvky ako mnohe ine rezimy vo svete a ty si postol clanok, ktory tvrdil presne to iste, ze to bol autoritativny stat so fasistickymi prvkami ale tvoje interpretacia bola, ze tie fasisticke prvky znamenaju, ze to bol stat fasisticky. Ja nemozem za to, ze ty necitas, co posielas a to nehovorim este o tom, ze som to vzdy tvrdil este v kontexte histografie, ze moj nazor je vacsinovy a upozornoval som, ze su 2 velke skupiny a ta mensia tvrdi, ze bol fasisticky, a dodal som, ze to je nazor, ktory postupne vymiera a bol drzany pri zivote komustickou propagandou a vplyvom ci uz umyselnej alebo neumyselnej ideologickej a zlej interpretacie faktov z druhej svetovej vojny, lebo bolo kratko po vojne a potom bola studena vojna a vedecka obec sa v tejto problemotika zacala revidovat a ocistovat od toho pavedeckeho nanosu az po pade zelezej opony, ked sa konecne otvorili archivy z postkomunistickych statov a mohlo sa zacat vedecky badat a nove studie, publikacie, vyskumy, to je proces trvajuci desatrocia, potom sa to musi preniest do mainstream literatury, musia sa adoptovat kurikula, ucebnice, musi vyrast nova generacia historikov, natocit sa nove dokumenty pre mainstream a prave sme uprostred toho procesu moj. To nejaku dobu trva, tam si chod pozriet relaciu Do Kriza, bola tam diskusia s nasimi historikmi zo Slovenskej akademie vied, ti tvrdia to iste, co ja.

Pravdaze, ty si toto vsetko odignoroval a hutal si svoje aj tak.

Je ta tu skoda, rad by som si precital aj napr nejake seminarky od teba atd, mas nejake?

1 Like

Ja trepem somariny? Správaš sa presne ako typický troll - obviníš ma z toho, že ja trepem somariny, hoci som ti odpovedal vecne a dodal som aj fakty.

TikTok - veď presne o TikToku boli tie data (aktivácia účtov, boosting), takže?

Voľby u nás mali byť zrušené, pretože kandidát evidentne - dokázateľne - nedodržal zákony. Žiaľ, samotný zákon neukladá takú sankciu, takže ten zákon je postavený zle, pretože nereflektuje škody spôsobené konaním vinníka.

Posledná poznámka - ak EU alebo UK míňa peniaze na to, aby podporila vysokú účasť vo voľbách, tak jej za to môžeme iba ďakovať. Že sa tým zdanlivo zvýhodňuje časť politického spektra, je vedľajší efekt. Je to však diametrálne odlišné od toho, ak niekto zámerne podporuje konkrétneho kandidáta.

Nemusím opakovať poznámku o tvojom videní - stále platí. Pokiaľ si budeš vyberať fakty ako maliny z koláča, tak to buď svedčí o tvojej nekompetentnosti alebo zámernej zaujatosti (čiže buď si blbý alebo troll).

4 Likes

dufam, ze nenajdes.

1 Like

“nikto okrem teba nič také ani netvrdil, takže klasicky si staviaš snehuliaka, ktorého hneď vzápätí s veľkou pompou rozkopeš.”

Ty si tu tvrdil, ze nikto okrem mna netvrdil, co je blbost. Jednym z dovodov zrusenia volieb bolo udajne ovplyvnenei tiktokom. Cize ano, pises blbosti.

Ja som ziadal data, ktore dokazuju z pravneho hladiska, ze tiktok ovplvynil volby a to mozes dokazat len takym sposobom, ze sa spytas ludi ako volili a na zaklade toho, traffic data a inzercia to nedokazuju. Opat nevies, o com pises.

A klasicky, ani si nepochopil o com je rec.

Ja som nikde netvrdil, ze Rusko nezasahovalo do volieb v urcitej miere ale tvrdit, ze ich ovplyvnilo a zmanipulovalo velku cas populacie za 300 tisic eur je pekna fantasmagoria a cely svet chce byt ako Rusko, to by bola nevydana efektivita.

Rumunske volby a ich vysledok konecny nikto nezmenil.

Rumunske pro europske sily boli roztriestene a tak prehrali prve kolo. Aniteuropske sily mali kandidata, ktory sa stal popularny vdaka pro europskym silam, ktore viedli diskreditacnu kampan voci kazdemu a jedna tema z tejto kampane sa stale velmi popularna a posobila kontraproduktivne voci tomu, co ocakvali a naopak, zacala sa asociovat s Gerogescom. Za jeho rastom stali proeuropske sily a ich masivna kampan a Georgescu im ukradol slogan a socioval so sebou.

A potom, ked bolo dalsie kolo, tam sa pro europske sily konsolidovali do jedneho kandidata a vyhrali.

A klasicky, propagandisticky, sa z toho pribehu vynechal kontexxt a zo vsetkeho zleho a z masivnej kmapane proeuropskych sil, ktora benefitovalo Georgescovi a ktory im ukradol slogan, sa obvinilo Rusko. Georgescu by nevznikol bez masivnej antikampane proeuropskych sil na socialnych setiach, ktora stala miliony.

Co sa tyka manipulacie volieb, referend, kamarat , to je bezna prax , kauza cambridge analytica atd

Ako pisem, vy letite na velmi jednoduchej propagande a nerozumiete, co je propaganda, a ste obetou narativov, ktore sa casto pouziva v nasich mediach, ze Rusi maju narativy.

Slovo narativ je z post modernizmu a je to termin pre pribeh, ktory je jednoduche zjednodusenie skutocnosti, idealizacia na urovni dobra vs zla. Z pohladu post modernistov, je kazdy pribeh prezentovany mediami a celkovo, narativ. Je subjektivne idealizovanie skutocnosti, zjednodusenie komplexnych a nesurodovych retazcov eventov do jednoducho pochopitelnej interpretacie, idealizovaneho stavu. A tu to je, z komplexneho pribehu o tom, ako povodne diskreditacna kampan sposobila narast popularity mensieho politika a ze to nikto neocakaval, je jednoduchy pribeh, ako Rusko za inzerciu v hodnote 300 tisic euru zmanipulovala miliony ludi a takmer vyhralo volby :smiley: :smiley:

A takto je tu vzdy podana kazda jedna vec, nas nepriatel je zly, my sme ti dobri.

A narativ je, ze nas narativ nie je narativ ale pravda. Narativ o tom, ze my nemame narativ.

Pri tom snehuliakovi si ma asi nepochopil - možno som sa zle vyjadril, vysvetlím:
Tvrdíš:
Ok, poprosim kompletne data a ako zasahovali a ako to preukazali, kvantitativne preukazanie ovplyvnenia volieb nie je mozne, lebo nevies ako kto volil. Mozne je preukazat akurat tak manipulaciu scitavanim hlasov a porovnavim robenim auditu, ale aj tam potrebujes mat presne pocty hlasov a preukazat kvantitativne manipulovanie a umysel.

Podľa mňa ten “snehuliak” je dokazovanie ovplyvnenia volieb kvantitatívne tak, ako si to opísal - neviem o tom, že by niekto tvrdil, že konkrétne bolo ovplynených X % voličov, to je predsa nezmysel. Takže týmto spôsobom si postavil snehuliaka a hneď si ho rozkopol tvrdením, že to sa nedá dokázať (s čím súhlasím aj ja).

Ja ale tvrdím, že ovplyvňovanie prebehlo a zistenia, ktoré sú momentálne verejne dostupné na webe, sú dostatočné na to, aby sme mohli tvrdiť, že došlo k ovplyvňovaniu volieb. A toto ovplyvňovanie sa dialo (minimálne) prostredníctvom TikToku.

Takže nie, nepíšem blbosti.

Čo sa týka preukázaných 300K € pri ovplyvňovaní týchto volieb, ide iba o odhalené a dokázané sumy. Domnievam sa, že išlo o omnoho väčšie peniaze. Rusko tie peniaze doslova rozdáva svojim “spolupracovníkom”, trollom a pod. Videli sme to na príklade ruského diplomata v parku, u nás, na Slovensku. Ak veríš tomu, že Rusi ovplyvňovali tie voľby iba touto sumou, tak si - opäť - naivný alebo zainteresovaný. Ty vieš najlepšie.

Ďalej si uviedol za hrsť informácií ohľadne tých volieb, nemám však toľko času sa tomu venovať, niečo pravdy na tom môže byť, faktom ale zostáva, a mohlo by to byť podozrivé aj tebe, že zrazu vystrelí kandidát, o ktorom pár týždňov dozadu ani len pes nezakopol. A ktorý sám navyše smrdí grošom.

A, samozrejme, ovplyvňovanie počas Brexitu bolo preukázané, tu ide tiež o fakty - neviem, prečo to uvádzaš ako niečo, o čom by som podľa teba nemal vedieť :slight_smile: Do kampane pred referendom minuli Rusi kopec peňazí, aj prepojenia boli jasne dokázané. Naratívy, ktoré Rusi vtedy šírili, stačili na to, aby prevážili misky váh proti zotrvaniu. Osobne mi je to ľúto, ale tak, stalo sa.

Ale opäť - rozlišuj medzi ovplyvňovaním a priamou manipuláciou. Ak to nejaký nešťastný novinár popletie, je zle, nemal by, ale keď sa chceš tak strašne stavať do polohy vzdelanca a intelektuála, tak ty by to rozlišovať mal.

A k naratívom - tento výraz má viacero navzájom podobných významov, asi inak ho vníma politik a inak umelecká obec. Je nad slnko jasnejšie, že Rusi vytvárajú a/alebo zneužívajú naratívy, ohýbajú pravdu a tiež vyslovene klamú - všetko v záujme širenia vlastnej propagandy. Ak sa chceš hrať na učiteľa, v poriadku, ale vedz, že výraz naratív je staršieho dáta, než posmoderna.

3 Likes

K ovplyvnovaniu volieb dochadza vzdy.

Opat, narativ je, ze Rusko si umyselne vybralo viacmenej najmenej popularneho kandidata protieuropskych a “proruskych” sil a vystrelilo ho nahor, co je logicky nezmysel, ak dokazu ovplyvnovat volby sposobom, akym tvrdis, mali si vybrat najpopularnejsie a mohli volby vyhrat. Rusko je na jednej strane manipulacny genius, na druhej strane su taki tupi, ze si vyberu najmenej popularneho kandidata 3 tyzdne pred volbami. A este k tomu tvrdis, ze Rusko je tak super inteligentne, ze najprv cakalo na masivnu kampan proeuropskych sil a potom ju ukradlo, miesto investovania vlastnych prostriedkov a vlastnej kampane.

Ak tvrdis, ze toto su dostatocne dokazy na potvrdenie ovplyvnenia, tak potom nemozu byt platne ziadne volby, vzdy je tu manipulacia a ovplyvnovanie zo zahranicia. Ide akurat o to, ci to je statisticky vyznamne ci nevyznamne.

Ale tak to tvrdis aj o slovenskych prezidentskych, a tiez by male byt zrusene.

Vieme, preco to hovoris, lebo prehrala tvoja strana a pre to iste sa zrusili aj v Rumunsku.

Ak by sa tak zrusili volby pre Korocka, tak by si vyplakoval a krical, ze diktatura.

Stale si mi nedal ziadne data, ktore dokazuju nieco a narativy, ktore tu posuvas, robia z Ruska genia na urovni intergalaktickeho IQ ze je to az smiesne.

To su take konstrukty, ze na to nebudem stracat ani cas. Sorry kamo, ale nemozem vas brat vazne, ked vladna strana v Moldavsku si pozve EU mimovladky a odbornikov, a tym EU prispeje statisice na kampan, ktore propaguju vladny program vladnej strany, teda vstup do EU. Ci ked sa zatvoria mosty pre ludi, co maju obciasntvo a mohli volit, ziju v seperatistickom regione ci v zahranici, v krajine, kde ich zije 300 tisic, otvoria 2 miestnosti a v inej krajine EU desiatky.

A ticho, lebo vyhrali vase sily. To pravdaze ovplyvnovanie nie je, lebo nasi ludia. Hej, ked brat pretiahne moju zenu, tak ta ma nepodviedla tiez, lebo je to v rodine. Toto je selektivne vymahanie spravodlivosti, za propagaciu vojny na Ukrajinu ta stihat budu, alebo pride ten maly krpaty z PSka ci ten blondacik z SaS, a jeden obhajuje genocidu, druhy vojny v Irane, ci inde. Zakon nerozlisuje, ci to je nasa vojna alebo Ruska. Hovori o provojnovej propagande. V Cesku stihali ludi za podporu genocidy, ak vyjadrili podporu Rusku na vojne na Ukrajine, ale nejak tam nestihaju ludi, co vyjadruju podporu Izraelu, tam nestaci ani ICC zatykac uz zrazu, aby prokuratura a policia konali. Staci napisat, ze ovplyvnovat volby sa smu ak su za tym spojenci.

neklam, ziadne mosty sa nezatvarali, to su vymysli konspiracnych platkov. naopak obstrukcie robila ruskom podporovana strana. Za to ze im Moldavci v rusku otvorili dve volebne miestnisti si rusi mozu sami. Sami deklarovali Moldavsko a dalsie krajiny ako nepriatelske, mozu byt radi ze im tam zriadili aspon 2. Udivujema, ze o sebe tu tvrdis ako si nad vsetkymi a vsetko chapes, ale prezentujes tu len konspiratorske a krajne naivne (ne)videnie suvislosti.

3 Likes

(post deleted by author)

Omylom som to vymazal, tak este raz

Mosty boli zavrete, vacsina z nich Moldavskom. Cize si hlupak, hlupak, hlupak. Tie mosty zatvaraju pravidelne pocas obdobia volieb, niekedy na hulvata v den volieb, niekedy par dni pred.

Co sa tyka statutu nepriatelskej krajiny, tolko omielana blbost, jednak nas Rusko oznacilo za krajinu spravajucu sa nepriatelsky, co je kontextualny preklad, nie za nepriatela a aj to po tom, a je to len formalny status, ktory sa vyzaduje, aby sa podla ruskych zakonov mohli uvalit na dane krajiny sankcie. US ci EU maju obodbny formalny status, a ten sa nazyva sankcionovane krajiny. To este nehovorim o tom, ze rovnako NATO oznacilo Rusko za bezpecnostnu hrozbu a my Rusko davno este pred vojnou, cize opat si si tak akurat nasral do huby, ale to je u teba klasika.

Cize toto su tie tvoje mimokontextualne bludy. Ono je mimoriadne zabavne, ze potom, co tu vzdy dostanes na hubu a si zakazdym ponizeny, vratis sa vzdy ako smrad s tvojimi srackami o tom, ze nieco sa nestalo a ze to sirili len konspiracne weby.

To ste vy, absolutne telata, ktore nevedia nic a ked su v nudzi, muh konspiracne weby :smiley: :smiley:

Cize uz je to 14:0 pre mna. Realne je to tak asi 100:0 ale zacal som dnes pri cisle 11:0 a adresovali sme medzicasom dalsie tvoje 3 bludy.

Dalej co sa tyka toho, ze Rusko vraj moze za to, ze Moldavsko neotvorilo viac miestnosti. Tak po prve, bolo vo vrcholnom zaujme Ruska mat ich co najviac, lebo tie volby vraj chceli ovplyvnit, zmanipulovat, po druhe, normalny stat sa sprava tak, ze bez ohladu na vztahy s inou krajinou, im ide o uspokojenie jeho obcanov. Cize toto bola klasicky dalsia obstrukcia na strane Moldavska.

To su take bludy na urovni ako je nasa diplomacia izolovana vo svete a potom nasa diplomati ako jedni z prvych na svete vyjednali u Izraela prepustenie nasich obcanov po tom, co ich Izrael zadrzal, lebo sa zucastnili tej flotily pre Gazu a nasa diplomacia je na tom tak dobre, ze dokonca zariadila aj prepustenie obcanov dalsich krajin a mnohe nas nasledne poziadali o asistenciu a rokovania v ich mene.

Ale pravdaze, o tom Korcok a PS nebude vyplakavat a robit tlacovky, cize gratulujem k dalsiemu ponizeniu, kedze si fanusik PS, ine ocakavat v zivote ani nemozes :smiley: A teraz mozes opat napisat, ze ty taky sprosty skutocne nie si, ty si to len opat hral. Ved co ine ti uz len zostava.

2 Likes

a dobre spravili… usli hrobarovi z lopaty. ani sa im nedivim, po tom co 200tis vojakov len udajne cvicilo pri hraniciach susdenej krajiny. taki ako ty tu aj vtedy blekotali, ze zapad robi z Putina strasiaka. Keby bolo na mne tak v krajine, ktora vedie dobyvacnu vojnu neotvorim ani jednu urnu a nie ze volebnu miestnost… si naivny ponik, co ponik, somarik.

1 Like

Ah, uz je to zmena.

Cize najprv sa to nestalo, teraz sa to uz stalo a davame tu dalsi cope a propagandu o prepadnuti susednej krajiny.

Ja viem, prepadnut krajinu tretieho sveta vo ferovke 10:1, od ktorej vas deli ocean a o ktorej propaganda tvrdi, ze to dalsi Hitler a hrozba pre svetovu demokraciu, to je uplne ine.Ked prepadnes suseda, to je pritazujuca okolnost ako alkohol ci zlocin z vasne.

Ako vazne, ty vies prijst aj s niecim z vlastnej hlavy? Ci stale len tie narativy. Este si zabudol dodat nieco o nicim nevyprovokovanej ruskej agresii. Vy ste tak vymyti z tych vojen za posledne 3 desatrocia, ze vam teraz musia opakovat, ze vojna = akt agresie, lebo tie vase ste v TV adorovali a oslavovali. Rusko, vraj fasisticka diktatura - 1600 zabitych deti za 4 roky a nejakych 17 tisic civilov.
Izrael, vraj jedina demokracia na BV - 17 tisic zabitych deti a kolko je to teraz, 40 tisic civilov + medzinarodny zatykac kvoli genocide za 2 roky + posielate tam zbrane aj nadalej, ziadne sankcie, USA sa vyhraza ICC a ICJ, cize pa, opat reci vs realita.

Vy ste tu vybudovali zapadnu obbodu islamskeho statu, mate tu “nabozensky” vzdelanu inteligenciu, ktora do vas uci tie spravne hodnoty, nabozenstvo sa vola “our common values” a hocikto, kto ukaze deviaciu z tych noriem, je izolovany a povazovany za infidela, vsetci opakujete to iste bludy. Posledne roky klesa zivotna uroven, stale sa nevratila na uroven pred pandemiou a aby ste to zakryli, tak radikalizujete spolocnost hladanim vnutorneho a vonkajsieho nepriatela. Vnutorni su ti, co nevolia progresivne a liberalne strany a su vraj far right, aj ked to je fasizmus a nacizmus a ti su zlo, s tymi sa logicky nevyjednava a vonkajsi nepriatel je Rusko a Cina.

A pravdaze, zijete v zajati propagandy jednoduchych hesiel ako our common values, ruska agresia, nicim nevyprovokovana agresia, vseto je ciernobielo, vsetko mimo vasho ideologickeho bloku je narativ a veci z dezinforamnych webov, neznesiete neurcitost a vsetko dobro vs zlo a vas oponent nemoze nikdy reprezentovat iny nazor a jednoducho len nemat pravdu ci sa mylit, nie, on musi sirit lzi, cize zamerne klamat a musi to byt zly clovek. A so zlom sa predsa nevyjednava, vid, ste tak zmagoreni, ze mainstream novinar Schultz zo Smecka vyzyva na dehuminaciu ludi, Simecka starsi nadava ludi do svin v ludskej kozi ci prirovnava k volicom Hitleraa a ked zab1l1 Kirka ako psa a toto budu jeho zeny a deti mat pred ocami, tak ste tu po jeho smrti pisali na lziach a mimo kontextu vytrhnutych vyrokov ser13 hitpiecov ako to bol zly clovek a siril nenavist, a ze si to zasluzil, niektori to dokonca opat oslavovali a ospravedlnovali. To iste, co sa stalo pri atentate na Fico, dodnes top komentare v clankoch o Cintulovi a o atentate na Fica na Sme, Nocnik N, Aktulitach su komentare o tom, ao sa atentat nestal, ze je to kospiracia, ze mal vestu, ze je to vymysel, ze sa zazracne rychlo uzdravil atd, vy ste rovnake telce ako dezolati, len o to ste nebezpecnejsi, ze mate mozgovu kapacitu, aby ste ospravedlnili vase ciny nejakou imaginarnou moralkou a ze ucel sveti prostriedky :smiley:

A potom, ked rozumna cast spolocnosti vas poslala do teplych krajin a zacala psychopatov, medzi ktorych patris aj ty, lebo si tu obhajoval genocidu v Gaze, zacali vas prepustat, tak ste zrazu zacali vyplakavat muh freedom of speech aj ked ste boli ti z prvych, ktori sa radovali, ked vykopli novinarov v Amerike ako Carlsona ci u nas tu zenu z TA3, ked odvysielal rozhovor so Sachsom.

Cize opat, ta aleternativna realita, v ktorej zijete, je zabavna. Opat ste sa ukazali, ste ste banda psychopatov. Cize fakt pa. Na dnesok mi padla. Nenavidi vas cely svet a vasa era konci, kamarat. Budete pusinkovat za par rokov cinsku, indicku a africku r1t, demografia nepusti.

pocuj salam ja tie tvoje kraviny velmi necitam, aj tak su to same konspiracne fantasmagorie, naivne nepochopenia, nadavky a lzi.

3 Likes

Ako hovorila vaša legendárna Dana Drábová: “Ruská propaganda z lidí debily nedělá, ona na debily cílí.”

9 Likes