Podľa Zaka Browna je v F1 lepší vzduch bez Hornerovho politikárčenia | Magazín F1 - F1online.sk

V poriadku.

Takže v roku 2026 príde k diskusii medzi vlastníkmi, kto bude nový TP.

Wolff povie, že on, Ineos a Mercedes povie, že chcu niekoho iného. Mercedes ostane bez TP lebo potrebuju dohodu všetkých troch hej?

aby ta neroztrhlo, stale si mi nepovedal v com z toho co som napisal som nemal pravdu.

1 Like

To už nemyslíš vážně, odpovídal jsem ti na to výše

2 Likes

Myslis, ze sis to nasel? Tak to asi budou registrovany u nejskyho ceskyho krajskyho soudu.

Hej, až na to, že agreement je agreement a ne hlasování a přehlasování, bože už se nauč anglicky

2 Likes

To bude registrovaný u rHapa pod dohledem Helmutka, divím se, že nejsou právníci Red Bullu

Mužeš nam tu doložit jejich smlouvy nebo tu budeš psát dal pohádky o Ferdu Mravenci? Pokud ne, tak prostě bud už ticho a šoupej nohama, protože to zkrátka nevíš.

3 Likes

neodpovedal si nic. obvinil si ma, ze nemam v niecom pravdu, tak chcem vediet co z toho co som napisal podla teba nie je pravda. je to take zlozite?

Forek nebo argument?

Miluju, jak napíše totální blbost (několikrát v tomhle vlákně) a pka se dokola hádá a plácá věci dohromady, jen aby si vyhádal svojí svatou pravdu, asi ho to ukopnutý přední křídlo trefilo do hlavy

1 Like

Nemám tu ako doložiť jejich smlouvy ale tvoje / vaše pohádky jak sa Mercedes a Ineos, multimilionové spoločnosti nechali oj3bať Totom Wolffom ktorý može blokovať svoje odvolanie z pozície Team Principala v prípade ak nepodáva výsledky sú scifi.

Ver si čomu chceš ale tak ty si toho v živote nepochopil viac tak je to v poriadku.

1 Like

@helmutko odpověděl, a tohle mě fakt nebaví, hádáte se tu jako dva fakani, co nedokážou pochopit základní souvislosti

1 Like

Takže tu neustále tvrdíš něco, co nemůžeš ani doložit a vychází to z tvé bujné fantazie? Tak díky za nic

1 Like

no neodpovedal, len sa vykrucas. daj citaciu, ze co z toho co som napisal nie je pravda. Inak nadobudnem dojem, ze si opat vymyslas.

Na co ti mám reagovat? Že jsem ti tu dal odkaz na zákoník o korporátech? Dal jsem tu i anglickou verzi na řešení akciové společnosti, takže absolutně nechápu tvůj komentář, teda chápu, že jento jen snaha to shodit

1 Like

třeba to jak si tu psal že z 0 navýšení o 200% je dvojnásobek? :thinking: tak to jsem opravdu nepochopil. xdd Tvoje příspěvky vlastně nikdy nechápu, ale obdivuju tvoji zarputilost jak to píšeš sebevědomě a vždy takové slohovky. Obsah sice blížící se nule a většina neni ani pravda, ale aspon je to dlouhé.

2 Likes

Hádáte se o hloupostech, které sice souvisí s F1, ale už vlastně dávno ne. Buďte slušní.

3 Likes

Ďakujeme za tvoj Ted Talk na tému

“Ako napísať 3 riadky a povedať hovn0”

Máš ešte niečo alebo klasicky, keď už nevieš čo tak budeš vyťahovať rok staré témy?
Taká klasická taktika vás 3 na fóre, že keď došli argumenty tak otočiť tému na niečo iné

3 Likes

you are welcome. :face_holding_back_tears:

1 Like

Tobě je od té soboty mentálně hodně špatně co? Jestli nechápeš, na co tam ukazuju, že nemáš pravdu, tak je to fakt s tebou hodně špatný.
Odkazuju tam na to, že tvoje teorie o odvolání Wolffa z pozice šéfa týmu není možná, protože mají vlastníci dohodu o pozicích v týmu a ty jsou řešeny smluvně.

2 Likes