V poriadku.
Takže v roku 2026 príde k diskusii medzi vlastníkmi, kto bude nový TP.
Wolff povie, že on, Ineos a Mercedes povie, že chcu niekoho iného. Mercedes ostane bez TP lebo potrebuju dohodu všetkých troch hej?
V poriadku.
Takže v roku 2026 príde k diskusii medzi vlastníkmi, kto bude nový TP.
Wolff povie, že on, Ineos a Mercedes povie, že chcu niekoho iného. Mercedes ostane bez TP lebo potrebuju dohodu všetkých troch hej?
aby ta neroztrhlo, stale si mi nepovedal v com z toho co som napisal som nemal pravdu.
To už nemyslíš vážně, odpovídal jsem ti na to výše
Myslis, ze sis to nasel? Tak to asi budou registrovany u nejskyho ceskyho krajskyho soudu.
Hej, až na to, že agreement je agreement a ne hlasování a přehlasování, bože už se nauč anglicky
To bude registrovaný u rHapa pod dohledem Helmutka, divím se, že nejsou právníci Red Bullu
Mužeš nam tu doložit jejich smlouvy nebo tu budeš psát dal pohádky o Ferdu Mravenci? Pokud ne, tak prostě bud už ticho a šoupej nohama, protože to zkrátka nevíš.
neodpovedal si nic. obvinil si ma, ze nemam v niecom pravdu, tak chcem vediet co z toho co som napisal podla teba nie je pravda. je to take zlozite?
Forek nebo argument?
Miluju, jak napíše totální blbost (několikrát v tomhle vlákně) a pka se dokola hádá a plácá věci dohromady, jen aby si vyhádal svojí svatou pravdu, asi ho to ukopnutý přední křídlo trefilo do hlavy
Nemám tu ako doložiť jejich smlouvy ale tvoje / vaše pohádky jak sa Mercedes a Ineos, multimilionové spoločnosti nechali oj3bať Totom Wolffom ktorý može blokovať svoje odvolanie z pozície Team Principala v prípade ak nepodáva výsledky sú scifi.
Ver si čomu chceš ale tak ty si toho v živote nepochopil viac tak je to v poriadku.
@helmutko odpověděl, a tohle mě fakt nebaví, hádáte se tu jako dva fakani, co nedokážou pochopit základní souvislosti
Takže tu neustále tvrdíš něco, co nemůžeš ani doložit a vychází to z tvé bujné fantazie? Tak díky za nic
no neodpovedal, len sa vykrucas. daj citaciu, ze co z toho co som napisal nie je pravda. Inak nadobudnem dojem, ze si opat vymyslas.
Na co ti mám reagovat? Že jsem ti tu dal odkaz na zákoník o korporátech? Dal jsem tu i anglickou verzi na řešení akciové společnosti, takže absolutně nechápu tvůj komentář, teda chápu, že jento jen snaha to shodit
třeba to jak si tu psal že z 0 navýšení o 200% je dvojnásobek? tak to jsem opravdu nepochopil. xdd Tvoje příspěvky vlastně nikdy nechápu, ale obdivuju tvoji zarputilost jak to píšeš sebevědomě a vždy takové slohovky. Obsah sice blížící se nule a většina neni ani pravda, ale aspon je to dlouhé.
Hádáte se o hloupostech, které sice souvisí s F1, ale už vlastně dávno ne. Buďte slušní.
Ďakujeme za tvoj Ted Talk na tému
“Ako napísať 3 riadky a povedať hovn0”
Máš ešte niečo alebo klasicky, keď už nevieš čo tak budeš vyťahovať rok staré témy?
Taká klasická taktika vás 3 na fóre, že keď došli argumenty tak otočiť tému na niečo iné
you are welcome.
Tobě je od té soboty mentálně hodně špatně co? Jestli nechápeš, na co tam ukazuju, že nemáš pravdu, tak je to fakt s tebou hodně špatný.
Odkazuju tam na to, že tvoje teorie o odvolání Wolffa z pozice šéfa týmu není možná, protože mají vlastníci dohodu o pozicích v týmu a ty jsou řešeny smluvně.