Podľa Zaka Browna je v F1 lepší vzduch bez Hornerovho politikárčenia | Magazín F1 - F1online.sk

Hej hej natrel, máš pravdu :smiley:

1 Like

pod tiahou tychto argumentov asi skolabujem.

2 Likes

tak ono to nebylo zase tak těžký, Honza chtěl správně ty agreements a usnesení Ineosu, Mercedesu a Wolffa pod kterými se Wolff stal šéfem. Sám napsal, že on to nemá, ale rHapo prostě vše vidí strašně zjednodušeně a napíše ti, že Ineos a Mercedes si mužou dělat co chtějí a mužou KDYKOLIV vyrazit Wolffa z té pozice a nahradit ho Ferdou Mravencem, což je za mě nesmysl a pro detaily bysme museli právě do jejich smluv…a ještě ti arogantně napíše, že ti nic dokládat nemusí, tak o čem se vubec bavíme? Zase a znova jen ukazuje že nedokáže přijmout naprosto rozumnej nazor a jede si svojí “pravdu” za každou cenu - odborník na vše.
whatever… :upside_down_face:

3 Likes

Áno, keď sa majorita shareholderov dohodne, že z výkonnej pozície niekoho vyhodia a nahradia ho niekym iným tak sa to stane.

Viem, že je to pre vás absolútne neuchopitelný koncept, kde žijete vo svete, že 1/3 vlastník dokáže do jeho smrti blokovať jeho odvolanie z výkonnej pozície.

4 Likes

Spíš se ptej v čem si měl pravdu

Vzhledem k odkazu co jsem dal, tak to tuhle teorii vyvrací

2 Likes

Ty zase plácáš jedno přes druhý, ale dobrý, tak tomu zase nerozumíš. Máš tu odkaz, kde se potvrzuje, že je agreemenr mezi vlastníky o pozici šéfa týmu F1, takže žádný hlasování by neprošlo. Zase odborník na práva z Temu tohleto :smile:

1 Like

Ty zas nevieš po anglicky, kriste pane.

Toto Wolff v tom článku tvrdí, že sa sa zhodujú ako vlastníci na tom, že on bude pokračovať “they have agreement”.

Prosím ťa, naozaj ta prosím, nauč sa po anglicky.

ten link je o tom, ze oznamil predlzenie vo funkcii na dalsie 3 roky.

@helmutko hezky se tu střílíte navzájem, jen přemýšlím, jestli jste vážně tak sprostí a nedochází vám to, nebo je to prostě chybějící sebreflexí

1 Like

Povedal človek čo prezentuje unamious opinion of shareholders ako dôkaz, že treba troch na zmenu na poste Team Principal.

For fuck sake, fakt som dúfal, že stredu ráno nebudem doučovať niekoho angličtinu na internete.

1 Like

Prosím tě, ty někoho budeš něco doučovat? Vždyť nechápeš ani základní souvislosti, fakt tragéd :smile:

1 Like

Máš pravdu, dve najväčšie spoločnosti na svete sa dohodli s Totom Wolffom, že bude Team Principal a dohodli si, že na zmenu na poste treba súhlas od všetkých troch majitelov.

Takže keď nebudú spokojný s jeho výkonom, tak nemožu nič robiť a budú ho tam trpieť ešte ďalších 45 rokov.

Ty a angličtina :smiley: , no tvl, já jsem se ti tu v jednom vlakně pokusil dokazat jak ses pletl v jednom vyrazu, dal jsem ti na to vysvětlení, dokonce ti přišel nazor i od jiných a ty si to stejně nevzal, jen si začal uražet jak egoistickej blb.
A ted je to tu znova, prostě nemáš smlouvy mezi nimi na čem se dohodli, Wolffa zvolili jako šéfem týmu a jen tak mírnixtírnix ho vyrazit prostě nemužou, muselo by to splnovat body na kterých se dohodli jako vlastníci.

3 Likes

Nauč prosím ťa Honzíka pracovať s ChatGPT, zatiaľ je jeho výkon “subpar”

Já tě nebudu doučovat z angličtiny a z práva, měl ses holt líp učit :man_shrugging:

1 Like

Takže Toto Wolff keď sa nasere bude Team Principal naveky, ano?

vsak to co rozporujes tam mas v poslednom odstavci.

1 Like

Možeš odpovedať na otázku aj ty,

Keď sa Toto Wolff zajtra rozhodne, že bude ďalších 45 rokov TP tak tam bude, áno?

Tak já nevím, proč s @rHapo si hrajete na právníky, když nechápete ani základní rozdíl v akciích a jejich právech. Nehledě na to, že rHapo ani nechápe rozdíl mezi majoritní a majoritní. Jestliže mají vlastníci agreement ohledně pozic, který je zestřešený smlouvou, tak žádný votings ani neproběhne

1 Like

ne minimalně je to časově omezené do dalšího hlasování. Ale mně jde o to, že ten vyhazovav by musel splnovat něco na čem se dohodli, nebo si myslíš že Wolffovi je to jedno a tohle si nepojistil? Jejich smlouvy prostě nemáme, tak tu nedělej chytráka jako s tím ukopnutým křidlem ala mistr světa v aerodynamice. Bud dolož konkrétní věci nebo se v tom dál netop.

2 Likes