Podľa Zaka Browna je v F1 lepší vzduch bez Hornerovho politikárčenia | Magazín F1 - F1online.sk

Ne nedrhne, lebo všetky iné scenáre sú automaticky v prospech Wolffa a ja nevidím dôvod prečo by Ineos a Mercedes mali súhlasiť zo zabetonovaním Wolffa na pozícci Team Principal (napr. s podmienkou odkupu jeho %).

A já zase nevidím důvod, proč někdo, kdo dělá business x let a vybudoval si tohle si měl říct, že se nechá klidně odvolat a nemůže se proti tomu postavit.

Lebo silnejší pes j3be.

Navyše Wolff odvolaním z pozície TP nič nestratí. Kľudne mi možeš povedať (akože reálne ma to zaujíma) akú silnú pozíciu mal TF pri vytárani teamu. Úspešný je, bohatý je ale merať si pipík s Mercedesom a Ineosom fakt nemože (a neverím ani, že priniesol taký kapitál / podporu )

1 Like

rHapo ma v originalnom poste pravdu, ze v Ltd nemusi podielnik mat aj hlasovacie pravo. resp moze mat ordinary shares bez voting rights. Konkretne ale v Mercedese F1 Wolff vlastni aj hlasovacie prava. Maju to rozdelene na tretiny.

vsetci to maju zapisane takto, takze teoreticky by Ineos spolu s Benzom mohli Wolffa jeho postu zbavit a mohli by mu aj vziat poziciu riaditela, avsak by museli preukazat, ze je to v zaujme vlastnikov a aj samotneho Wolffa ako tretinoveho vlastnika. Zbavit ho podielu len tak nemozu pokial to nepodlieha nejakej specialnej dohode.

4 Likes

Koho mi to len pripomína? :joy:

Šárku, ty máš byť predsa na ich strane, nie na našej. :sweat_smile:

1 Like

Jestli tohle Horner cetl musel dostat infarkt.

Neboj, žiju, díky.

2 Likes

Ty nejsi Horner :fu:

Ale ano, jsem. 1515

2 Likes

Volej Chocholouse :ambulance:

Jsi si jistý?

veľmi nerýp, lebo jeden z miestnych hitlerjugeng ti tu vynadá do rodičov a celej rodiny, a ďalší z nich mu dá na to srdiečko - lebo však nenadával jemu a ešte s tým aj plne súhlasí :wink:

@rHapo už se naučite rozlišovat pozice a zastoupení ve společnostech, mlátíte slámu celou dobu https://www.rapidformations.co.uk/blog/limited-company-voting-rights/

A jinak ty vaše pohádky, že můžou Wolffa odvolat jsou úplně mimo, protože jde o agreement mezi vlastníky

Takže si to konečně zapamatujte a teď se mi omluvte, uznejte, že jsem měl zase pravdu a zmrskejte se bičem minimálně 10x

3 Likes

je rozdiel medzi nemozu a nechcu.

2 Likes

Je rozdíl mezi uznáním, že si neměl pravdu a neustále se vykrucováním

2 Likes

v com som nemal pravdu?

Říkám to nerad, ale Honza vám to natřel.
Příště musíte být lepší.

4 Likes

v com konkretne mi natrel ked som sa s nim ani nehadal?

No, natřel vám to tím, že má pravdu.

4 Likes

ale dôležité je, že miestna skupinka hitlerjugend (ako sa sami trefne pomenovali = prirovnali) si to osrdiečkovala - pravda nie je podstatná. Stačí urážať, prekrúcať, klamať, slabší jedinec zo skupinky lajkne = svet je v rovnováhe :wink:

1 Like