Ne nedrhne, lebo všetky iné scenáre sú automaticky v prospech Wolffa a ja nevidím dôvod prečo by Ineos a Mercedes mali súhlasiť zo zabetonovaním Wolffa na pozícci Team Principal (napr. s podmienkou odkupu jeho %).
A já zase nevidím důvod, proč někdo, kdo dělá business x let a vybudoval si tohle si měl říct, že se nechá klidně odvolat a nemůže se proti tomu postavit.
Lebo silnejší pes j3be.
Navyše Wolff odvolaním z pozície TP nič nestratí. Kľudne mi možeš povedať (akože reálne ma to zaujíma) akú silnú pozíciu mal TF pri vytárani teamu. Úspešný je, bohatý je ale merať si pipík s Mercedesom a Ineosom fakt nemože (a neverím ani, že priniesol taký kapitál / podporu )
rHapo ma v originalnom poste pravdu, ze v Ltd nemusi podielnik mat aj hlasovacie pravo. resp moze mat ordinary shares bez voting rights. Konkretne ale v Mercedese F1 Wolff vlastni aj hlasovacie prava. Maju to rozdelene na tretiny.
vsetci to maju zapisane takto, takze teoreticky by Ineos spolu s Benzom mohli Wolffa jeho postu zbavit a mohli by mu aj vziat poziciu riaditela, avsak by museli preukazat, ze je to v zaujme vlastnikov a aj samotneho Wolffa ako tretinoveho vlastnika. Zbavit ho podielu len tak nemozu pokial to nepodlieha nejakej specialnej dohode.
Koho mi to len pripomína?
Šárku, ty máš byť predsa na ich strane, nie na našej.
Jestli tohle Horner cetl musel dostat infarkt.
Neboj, žiju, díky.
Ty nejsi Horner
Ale ano, jsem. 1515
Volej Chocholouse
veľmi nerýp, lebo jeden z miestnych hitlerjugeng ti tu vynadá do rodičov a celej rodiny, a ďalší z nich mu dá na to srdiečko - lebo však nenadával jemu a ešte s tým aj plne súhlasí
@rHapo už se naučite rozlišovat pozice a zastoupení ve společnostech, mlátíte slámu celou dobu https://www.rapidformations.co.uk/blog/limited-company-voting-rights/
A jinak ty vaše pohádky, že můžou Wolffa odvolat jsou úplně mimo, protože jde o agreement mezi vlastníky
Takže si to konečně zapamatujte a teď se mi omluvte, uznejte, že jsem měl zase pravdu a zmrskejte se bičem minimálně 10x
je rozdiel medzi nemozu a nechcu.
Je rozdíl mezi uznáním, že si neměl pravdu a neustále se vykrucováním
v com som nemal pravdu?
Říkám to nerad, ale Honza vám to natřel.
Příště musíte být lepší.
v com konkretne mi natrel ked som sa s nim ani nehadal?
No, natřel vám to tím, že má pravdu.
ale dôležité je, že miestna skupinka hitlerjugend (ako sa sami trefne pomenovali = prirovnali) si to osrdiečkovala - pravda nie je podstatná. Stačí urážať, prekrúcať, klamať, slabší jedinec zo skupinky lajkne = svet je v rovnováhe