tak když mi píšeš co jsem vše nepochopil, tak asi na to logicky zareaguju ne? Ti právě píšu co jsem od tebe vše nepochopil
Jn, tak to je chyba už niekde inde keď ti utekajú základné životné súvislosti.
S tým ma láskavo neotravuj, mamina s tatinom ta mali naučiť. Nebudem dobiehať za nich
Chovej se slušně, tvoje teorie o Ferdovi Mravencovi je založená čistě na tom, že si něco myslíš. Není to opřeno o žádná fakta ani podklady, které by tomu nasvědčovali, takže když nejsi schopný ani uznat to, že jsi byl mimo, tak tu nezasírej diskuzi, jen abys tu nesmyslně kopal.
Dobře až najdeš ty smlouvy mezi vlastníky, tak se mužeme bavit dál. Do tý doby to nemá smysl.
no to som uz pocul, ale co je na tom co som napisal nepravda? ved si sam napisal, ze v konecnom dosledku jeho pozicia zavisi od dohody troch akcionarov. je to v tvojom screenshote.
Zakonik o korporatech? Co to je, kdo to vydal, kde to plati? Anglickou verzi ceho si sem dal? Ty tady casto fungujes jako googlista a wikipedista, umela inteligence, co ma vzdycky pravdu.
Však si tu napsal
Ty už nevíš co píšeš?
Ty jsi se teď vzbudil nebo?
ved to je pravda. tak to v Ltd funguje ked su traja rovnocenni vlastnici. z tohoto nevykorculujes.
A z čeho se mám vykroutit? Však ty si napsal, že ho můžou té pozice zbavit, ne já.
ved si to napisal, dal som ti screenshot z tvojho postu.
hogrisova argumentacia:
Tobě už fakt přeplo? Dal jsem tu screen s tím, že nemůže být odvolanej a ty tu furt píšeš, že ho odvolat můžou
Jinak samozřejmě zákon o korporátech je v každém právním státu, tady máš odkaz na UK a můžeš si to prostudovat celý
ok, zavolame chocholouska asi…
a v čem měl teda pravdu rHapo, když tvrdil, že si dva kdykoliv zavolají a Wolffa vyrazí?
Som nenapísal, napísal som, “neni až taký problém”.
Kdykoliv sa ani vysrať nemožeš, lebo si musíš dať najprv dole gate a sadnúť na záchod.
Teda aspoň v civilizovanom svete, ako to funguje u teba súdiť nebudem.
V tom, že Ferda Mravenec mohl nahradit Hornera v RBR, jen nechápou, že je to jiný právní uspořádání