Podľa Zaka Browna je v F1 lepší vzduch bez Hornerovho politikárčenia | Magazín F1 - F1online.sk

tak když mi píšeš co jsem vše nepochopil, tak asi na to logicky zareaguju ne? Ti právě píšu co jsem od tebe vše nepochopil

2 Likes

Jn, tak to je chyba už niekde inde keď ti utekajú základné životné súvislosti.

S tým ma láskavo neotravuj, mamina s tatinom ta mali naučiť. Nebudem dobiehať za nich

Chovej se slušně, tvoje teorie o Ferdovi Mravencovi je založená čistě na tom, že si něco myslíš. Není to opřeno o žádná fakta ani podklady, které by tomu nasvědčovali, takže když nejsi schopný ani uznat to, že jsi byl mimo, tak tu nezasírej diskuzi, jen abys tu nesmyslně kopal.

3 Likes

Dobře až najdeš ty smlouvy mezi vlastníky, tak se mužeme bavit dál. Do tý doby to nemá smysl.

1 Like

no to som uz pocul, ale co je na tom co som napisal nepravda? ved si sam napisal, ze v konecnom dosledku jeho pozicia zavisi od dohody troch akcionarov. je to v tvojom screenshote.

Zakonik o korporatech? Co to je, kdo to vydal, kde to plati? Anglickou verzi ceho si sem dal? Ty tady casto fungujes jako googlista a wikipedista, umela inteligence, co ma vzdycky pravdu.

1 Like

Však si tu napsal

Ty už nevíš co píšeš? :roll_eyes:

1 Like

Ty jsi se teď vzbudil nebo?:thinking:

1 Like

ved to je pravda. tak to v Ltd funguje ked su traja rovnocenni vlastnici. z tohoto nevykorculujes.
image

A z čeho se mám vykroutit? Však ty si napsal, že ho můžou té pozice zbavit, ne já.

ved si to napisal, dal som ti screenshot z tvojho postu.

hogrisova argumentacia:

4 Likes

Tobě už fakt přeplo? Dal jsem tu screen s tím, že nemůže být odvolanej a ty tu furt píšeš, že ho odvolat můžou :roll_eyes:

Jinak samozřejmě zákon o korporátech je v každém právním státu, tady máš odkaz na UK a můžeš si to prostudovat celý

image

ok, zavolame chocholouska asi…

3 Likes

a v čem měl teda pravdu rHapo, když tvrdil, že si dva kdykoliv zavolají a Wolffa vyrazí?

2 Likes

Zavolej, ten cost cap tě dobře zrušil

2 Likes

Som nenapísal, napísal som, “neni až taký problém”.

Kdykoliv sa ani vysrať nemožeš, lebo si musíš dať najprv dole gate a sadnúť na záchod.

Teda aspoň v civilizovanom svete, ako to funguje u teba súdiť nebudem.

V tom, že Ferda Mravenec mohl nahradit Hornera v RBR, jen nechápou, že je to jiný právní uspořádání :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

nezklamal jsi a navíc si přidal další obohacující příklad.

2 Likes