Ocividne ma Horner v Brownovej hlave vacsiu obyvacku ako u Wolffa. Byt Wolffom, pomaly zacnem mat mindraky.
California boy si moze kecat rozpravocky o tom ako su vsetci kamarati, len Horner bol ten zly kolko chce. To, ze by sa s Wolffom najradsej zmorfovali dokopy proti RBR prameni len z toho, ze proti sebe este nesuperili. Detto Wolff s Vasseurom. Ked bol Mercedes na vyslni McLaren bol rad, ze jazdi a teraz je to naopak. Urcite by si takto kamaratsky honili ega aj keby v poslednom zavode ich piloti bojuju o titul este by aj redaktorom snad povedali, ze si praju aby to vyhral ten druhy nie?
Wolff isiel aj cez mrtvoly ked auto s Hamiltonom prestalo byt dominantne, kecal Masimu do roboty vypisoval maily, posielal printscreeny atd.
Jasne, multimilionovy biznis, ale vsetci su tam kamarati a praju si len to najlepsie Urcite by Brown proti Wolffovi nepohol prstom ak by vedel naklonit misky vah na svoju stranu a akcionarom po prehratom boji o titul povie “ale ved je to kamarat, to je okej ze vyhral on”
Pozri sa. Je fakt, že podľa teba “najlepší šéf v padoku” dostal kopačky. Ja nerozumiem, prečo to niektorí nedokážu stráviť. Však to prijmi ako fakt a hotovo. Čo sa týka Wolffa o ktorom mimochodom článok nie je, on je akcionár, to znamená spoluvlastník tímu. Ale to ty určite vieš. A žiadna idylka medzi šéfmi nie je. Oni sú stále navzájom medzi sebou v súboji. Ide len o to, či politika a boj o pozície je férový, alebo nie je. U Hornera to tak vždy nebolo.
Si si istý, že chceš obhajovať Wolffa a najmä Hamiltona, ktorý klamal až sa mu z huby prášilo v kauza LieGate? Neviem odkedy sleduješ F1, ale pri Hamiltonovi si na veľmi tenkom ľade, ktorý sa pod tebou práve preboril.
A čo tak tajné testy týchto dvoch úprimniakov?
Je to F1, tam bude politikárčiť každý v prospech svojho tímu.
Jinymi slovy. Ulevilo se mi. O jednoho konkurenta mene. Ted uz jsem jen ja a Toto… Vas se do niceho nepousti a zbytek si namazeme na chleba. Hornera jsem se bal…Laurent mi bude zobat z dlane.
Ale ja som to stravil, mne sa svet nezrutil. Ja to rozhodnutie uplne nechapem, ale akceptujem ze ludia v RB a RBR vedia o problematike ovela viac. Ci spravili dobre rozhodnutie ukaze cas.
Ale taketo kecy od Browna mi pridu ako to politikarcenie, ktore je mu tak strasne proti srsti. Take blbosti ze ostatnym ide o dobro sportu si moze nechat pre mentalne horsie vybavenych jedincov. On je tam od toho, aby jeho team vyhral, tak naco tie blaboly? Keby 5 rokov dominoval a sport by stracal divakov tak pre dobro sportu spomali svoje auta?
Takto prskat, lebo si Horner dovolil povedat, ze si stia do pneumatik je dost detinske, ako keby voci RBR ci inym nikto neskusal u FIA cokolvek, aby konkurenciu spomalil.
Bola to tuším Saudská Arábia, súboj po štarte Piastri vs Verstappen kde sa Horner oháňal pred novinármi fotkami, ktoré ale neboli z apexu a tým pádom jeho argumentácia, že Verstappen bol potrestaný nespravodlivo, bola klamlivá.
Odpovedal som, hoci som nemusel. Wolffa ako ačohentizmus si ako prvý spomenul ty, takže kamarát od témy si išiel ty. Na mlátenie prázdnej slamy fakt nemám čas. Čus.
Nesedavam so sefami timov F1 na kave a teda neviem aka bola/je atmosfera medzi nimi a kto politikarci viac alebo menej (lebo zda sa, ze niektori vedia), ale vseobecne sa podporuje uprimnost (hovorit, kto si co mysli/citi), ci len ked sa hodi?
Hornera vlastni poslali prec, to je jeden z mala faktov co vieme s istotou a toto pred par dnami povedal ich popredny predstavitel:
Tak bud su reci, ze posledne vykony pod Hornerom neboli faktor jeho odchodu BS, alebo Marko trepe a nie je uprimny (kritiku si na to nepamatam).