Chlape spmätaj s a to čím skôr. Agresívnymi útokmi na druhých s ktorými nesúhlasíš dosiahneš to, že ani stará mať s tebou nebude komunikovať. Daj argumenty, nie rozprávy o tom kto koľko sleduje F1. To je pre teba argument kto ako dlho sleduje F1? Však tu sú ľudia, ktorí sledujú F1 dlhšie ako ty máš rokov. A čo? Sú ticho a možno zhrozene to tu sledujú.
za chvíľu končí v diskusii úplne (ani ďalší nick nepomôže). Ale nepovedz mu to
opäť formulácia ako zo strednej, základnej dokonca? Možno iba mentálne v tom veku?
Ale keby si mal trošku, ako to tak slušne povedať, všeobecný rozhľad (?), tak takúto hlúposť nenapíšeš ani ako vtip. Popros niekoho z partie miestne hitlerjugend, nech ti to vysvetlí, nebudeš sa následne strápňovať
Mohol by si prosím ťa, ešte to 5-6 krát postnúť tu fotku a napísať hitlerjugend?
Díkes
prepáč, ale nie. No dám ti skvelú radu - ak si chceš znovu pozrieť to krásne veľdielo, stačí, ak si toto vlákno trošku vyroluješ smerom hore.
Niet zač.
Škoda, tak to bude dlhšie trvať no.
Není to zbytečné moji kolegové? Tolik nadávek a urážek kvůli teamum/pilotům, kteří se o naší existenci nikdy nedozví.
hej, je to namáhavý pohyb. Musel by si k tomu zapojiť niečo viac - rovnaké neurónové spojenie možno u teba napája uvedomenie si, že ak sa mýliš, tak nemal by si prechádzať do útoku, ale stiahnuť chvost. Následne tí onakvejší sa dokonca ospravedlnia a priznajú svoju chybu
@Christian_Horner aké nadávky a urážky. Toto je zmysluplné vypĺňanie času
tak ja už neviem:
Opravdu je mezi nami jazykova bariera. Co je na tom textu spatne? To jsou davno podlozena fakta, ktera se vi. Prumerny obyvatel Brna, Ostravy a vseho, co je od Prahy smerem ke Slovensku tak je. Ani ten tvuj opevovany Hitler, co ho tady zminujes kazdy druhy komentar, tak nechtel tuhle vyloucenou lokalitu.
hmmm, zaujímavý uhol pohľadu. Vieš to ešte trošku viac spresniť - napríklad tá zákulisná informácia o rodičoch, ktorí sú súrodenci?
Inak existuje, toť “nedávno” objavené, google translator. Keby si mal problém s nejakým jazykom. Prípadne sa priamo opýtaj, preložím ti do tvojho (ale to asi nebude čeština, že?)
A to Slovensko, tam ďalej, už potom je zas ok?
Tak dnes si sa teda totálne opustil. A čo máš kurwa stałe s tým sraním? Nejaký osobný vylučovací problém?
Pohoršuje ma, že v 21. storočí, niekto nevie čo má robiť a informácia, že si treba dať dole gate a sadnúť na záchod ho “obohatí”.
Príde ti to v poriadku? Za mňa je to teda totálny šok.
Za tebe je šok, že máš stahovat kalhoty před sraním? To vysvětluje hodně
Zase raz si nezvládol prečítať ani 2 vety.
DVE.
Sorry, ztratil si můj zájem u ukoptnutýho předního křídla, od té doby jsou to jen hospodský kecy nefachčenka
Nema cas, jede na kole.
To byl tehdy velmi kvalitní raid. Začalo to postupně, kdy už na ní měli delší dobu spadeno a postupnými rýpanci hledali záminku. Ta přišla v momentě, kdy Evka napsala k Alonsovi slovo deb1l, sice to chvíli trvalo, ale na pátý nebo šestý pokus znovu připomenutí od bezpáteřního, se jim podařilo i do Evky rozjet kvalitní sh1tstrom, jak bývá zvykem
Pozri sa ja nie som zmierčí sudca od včera som tu nebol a teraz to tu čítam. Môžeme mať rôzne názory na hocičo, ale to čo tu každý napíše tak to tu aj zostane ako jeho odkaz, či názor. Aby sa potom po nejakej dobe niekto z aktérov nehanbil a pýtal sa. Toto som fakt ja napísal?