Podľa Zaka Browna je v F1 lepší vzduch bez Hornerovho politikárčenia | Magazín F1 - F1online.sk

Za toto mas ban, tu sa totiz predierame h0vnami ale chran boh napisat nieco taketo

Strasne sa to tu zničilo, aj keby vsetci v pohode prispievatelia prestali, henti styria sa zacnu pozierat medzi sebou

Tak to totiz robia krysy, az kym neostane ta posledna

5 Likes

Mne sa neospravedlňuj, žiť s hendikepom je náročné za to sa ospravedlňovať nemusíš. Ja som sa ti snažil pomôcť, ľudí ako ty treba integrovať, pomáhať im, pochopiť im či podať pomocnú ruku.

Ty sa tomu brániš a miesto toho sa vraciaš, odmietaš pomoc, nechceš si pripustiť, že je to horšie a horšie a bagatelizuješ to.

Nemožeš hladať pomoc u svojích súkmenovcov, tam pomoci niet, ste všetci na rovnakej lodi a stahujete sa dole. Vymeň svoje kruhy, svoje okolie aj feták musí odísť s prostredia kde sa fetuje, keď ostane v tých istých kruhoch bude pokračovať.

Je tu kopa ľudí čo chce pomáhať, všetci ti držíme palce, je krásne, že máš aspoň prácu a našiel si uplatnenie v spoločnosti.

1 Like

Tak dostala chúda vtedy šikanu aj za to, že jej názor bol, že F1 nie je tak úplne teamový šport, že.

Proste šikana prvého stupňa ale budu tu moralizovať o diskusii a akceptovaní iného názoru.

5 Likes

Stačilo, aby Hogrovi napsali, že měl pravdu a mohlo se jet dál. Akorát to ego nedovolí, tak se tu půl dne hádají.

4 Likes

Je hezký, že ta vaše krysy parta si to i olajkuje.

2 Likes

Až tak jsem zranil tvoje narcistické ego jo?🫢

a ďalší sa tu opakovane opúšťa, žiada admina, aby mu dal ban, lebo tu už nechce byť. Ale sám sem aktívne k tomu shitstormu prispieva (musí byť v tej správnej skupinke = tí čo nadávajú a osobne útočia, na druhú stranu nerozumejú sarkazmu a irónii). Tam asi nie je možnosť pomoci, keď sám za seba nevie rozhodnúť o (ne)prispievaní niekde, kde nechce vlastne ani byť. :man_facepalming:t4:

3 Likes

A mohl bych tu šikanu vidět, nebo je to jen tvoje další lež?:thinking:

3 Likes

Si ma predbehol :joy:

… ještě to pokračuje? :open_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :smile:

1 Like

nie, to už nie je hlavná téma. Už je tu téma “potkanov a krýs”, ako pomenovanie od tých, čo osobne útočia, nadávajú na rodinu sa tu začali opúštať, keď si z nich robí niekto srandu, ktorej ani nerozumejú (sarkazmus a irónia). No a ten plač prerástol do zavolania admina, lebo je to aj niekto, kto chce sám dostať ban nechce tu byť… Zrozumiteľné, však? :woozy_face:

//aj samotná @Kiks by vedela rozprávať, čo sú títo “džentlmeni” zač. Vtedy sa ani jeden z nich nezastal, keď hnusne na ňu pablb útočil (naopak, dali srdiečka). Teraz už plačú - a to Evap nikto nenapísal to, čo pablb Jos napísal Kiks. Selektívna slepota je nákazlivá ako mor. :man_shrugging:t4:

3 Likes

Prohráli kam se podíváš, nedivím se že chtěj být vybanovaní :smile:

2 Likes

nejde ani tak o nejakú “výhru”, lenže priamo tu sa sťažujú na niečo, čo dokonca ešte aj priamo v tomto vlákne, alebo aj pár dní zozadu sami robia, podporujú. Ešte aj osobne útočia, nadávajú. Potom si z nich tu niekto robí srandu, troluje ich, no už to je “šikana” :smiley:
Sebareflexia je už zrejme naozaj vzácnosť. Ja sa napríklad priznám, že som si myslel o :hedgehog:, že je iný ako oni (konkrétne ako pablb a ich spolok “lepších ľudí”). Mýlil som sa, mea culpa. Priznal som si pochybenie, život ide ďalej. :no_mouth: :shark:

4 Likes

Beru to jako vyrovnani se s minulosti.

1 Like

Nasleduj Chocholouse, ma pro tebe tajnou zpravu.

Nejdriv si sem dal link na cesky zakony, pak obecne UK pravo, v ktere se neorientuje nikdo mimo UK pravniku. Jde o konkretni smlovu, kterou CEO ma. Pokud si myslime, ze zname jeho smlovu, tak pokud se dalsi 2 spoluvlatnici rozhodou ho odvolat, udelaji to, jednoduse se nim jako spoluvlastnikem dale nedohodnou. Jeho podil mu samozrejmne zustane.

“Skutečný liberalismus není o tom, umlčet oponenta. Je o tom, unést jeho existenci.”

5 Likes

Touché ​

S tím maj tady velké problémy.

2 Likes

no, práve pár “urazených/uplakaných” na ten konkrétny liberalizmus nadáva - nie obrazne, priamo na liberálov a liberalizmus (aj tu v diskusii - pablb a pod.). Takže asi im prekáža existencia iných? Chýba tolerancia? Alzákov? … Niekto tu zrejme bude (nielen) teraz zmätený… touché

1 Like