lol. Paradox paradoxov
Však ano, už na to kašlu.
nepriznať si chybu a takto dramaticky odchádzať? wow
a ešte aj obrať o to, mať posledná slovo
… tím si jen zapatláš monitor
Aspon to už neuvidím…
Jsou to žabomyší války. Souboj egomaniaků.
Alpine měla Pirelli testy, Colapinto to dost rozsekal a skončil v medical centru.
Uh, ten to v té Alpine vede
Počuvaj sem ďzuklík.
Tvoje pôsobenie tu na F1online, znamená presne pre mňa to isté čo púšta Spineless do svojích gatí miesto do záchodu.
Viem, že je to pre teba extrémne tažké pochopiť, lebo ty si hrozne tu nad vecou, šéfinko čo tu postuje akože vtipné memečko do viacero vlákien a všetci sa tu máme popukať od smiechu, miesto toho si to tu lajkujete 4ja dookola (čo je paradox sám o sebe ktorý tu vytahuješ na nejakú pomyselnú skupinku RBR, zatiaľ čo to isté sa deje s tvojimi troma “online kamarátmi”).
Absolútne je mi ukradnutý nejaký miestny skrachovanec Spineless ktorý keď sa mu to hodí tak sa chytá presnej definície slova (ako v prípade “ukopnutého krídla” čo bolo v tej dobe nadnesený význam) kde pri tejto téme zrazu presná definícia nie je dôležitá a zrazu “všetci to tak pochopili” je absolútne v poriadku.
Takže mi je absolútne jedno či pre teba a tvojich troch tragédov na F1online čo tu doj3bali celú komunitu čo tu existovala (lebo vysmievať sa Evap je pekne úbohé) ste to pochopili alebo ne, alebo čo s tým budete robiť. Kľudne sa tu pokúrujte, koniec koncov pre každého člena fóra ktorého kognitívne schopnosti sú väčšie ako u 3 mesačného batolaťa má miestnu sebranku (vás) aj tak za bandu šašov a to je dostatočne uspokojujúce pre mňa, že svet ešte neni v sračkách.
Kľudne si tu ďalej moralizujte a stažujte sa na to isté čo každý z vás o 5 postov ďalej či vo vedlajšom vlákne sám robí.
A na záver, dík moc, že taká lúza tu pôsobí je to extrémna motivácia nedopadnúť tak na <> jak vy 4ja v živote. Brr
Tak díky, že si konečně přiznal, že mám pravdu celou dobu, ani to tolik nebolelo co? Jen @helmutko sinto asi šel hodit, že neměl pravdu
Zase si tu?
Si slúbil, že už dáš pokoj tak zalez už
Chápem, že si zase raz nepochopil písaný text, je to nad tvoje schopnosti, všetci to chápeme, nemusíš to opakovane dokazovať komunite tu na F1online.
Bude to v poriadku, aj keď za posledné 2r minimálne tu na fóre to ide pri tebe od 10 ku 5tim takže by som sa začal báť.
Nádej zomiera posledná, držím palce.
ou nou, nechcel som tu nikoho rozplakať, je mi to ľúto (sarkazmus - info pre pablba)
- škrtám si, ďalší
mozno ho konecne uznaju nesposobileho riadit F1.
Keď niečo adresuješ sebe, nemusíš to dávať do zátvorky a písať to verejne do sveta.
Nemyslím si, ani že nazývať samého seba pablbom je zdravé ale you do you.
Prvá rada bola zadarmo, zvyšné spoplatňujem.
áno, máš opäť pravdu, ako pri tých 66%
prázdniny? slovník tak zo strednej školy? Nech ti vyjde pekné počasie
To, že Evap ich ignoruje, hovorí sa všetko.
Pobavilo najviac
Oni sú prázdniny?
Tak to máš naozaj blbé, asi sa ti už krátia čo? Tak využi čo najviac času kým nezačne 9. trieda a monitor.
Držím palce, nech zvládneš rovnice s jednou neznámou!