George Russell bol v Barcelone v piatok a v sobotu veľmi presvedčivý. Sobotná sebadôvera – po kvalifikácii spokojne hlásil, že našiel späť stratenú formu – mu však dlho nevydržala a s pribúdajúcimi kolami nedeľných pretekov sa mu všetko sypalo pod rukami. Veľký dojem neurobil ani na prísneho Jacqua Villeneuva.
tento kanadský trepák asi nevie,že russelovi pri druhej zastávke v boxox opačne prestavili predné krídlo,čím sa stal monopost veľmi pretáčavý a george stratil tempo…už toho toľko natáral,že je väčšinou na smiech…
Mrzí ma, že bývali piloti F1, z ktorích mnohí odišli preto, lebo o nich nebol záujem idú kritizovať tých, čo bojujú na trati o každý možný bodik. Nemusím Georga, fakt nie, ale ako si dovolí nejaký Villeneue, ktorý roztrepe v prvom kole v polovici okruhu na trati stojace auto a tvári sa pri tom ako poloboh. Kam, do r*ti pozeral? To je bezočivosť najhrubšieho zrna.
Souhlas. Georgovi současné monoposty sedí. I podle jeho vlastních slov. Pravděpodobně to bude v hlavě.
Nebo je možné, že nikdy reálně tu výkonnost neměl, nebo neměl tu mentalitu šampiona a Toto to věděl. A proto se nijak nehnal ho angažovat a když přišel o Lewise, urputně sháněl novou hvězdu.
no ale musis uznat ze sebavedomy Russell sa stratil, Kimi ho pekne nahana a to teda urcite necakal narozdiel od neho je Kimi zatial v pohode, vie, ze rychlostne na neho v pohode ma.
ten byvaly pilot v 1995 vyhral Indicar, v 1996 v prvej sezone F1 skoncil druhy a v druhej sezone F1 rok na to vyhral titul. Russ aky titul vyhral? a vyzera to tak, ze aj tento rok s dominantnym autom mu ho uchmatne 19rocny teamovy kolega. Ja si osobne myslim, ze Russ je mega precenovany a keby Ham nebol prestupil, tak teraz mu naklada on… Russ je taky Button, ktory sa k titulu dostal jak slepe kura k zrnu.. s tym rozdielom, ze on sa mozno nedostane (ako Lec :´-( ) lebo nema az take zrucnosti, aby nepotreboval kopec stastia - napr. aj Kimi bol pan pretekar, ale titul mu darovali z mclarenu…
Chodím sem preto, aby som si prečítal názory druhých, a vyjadril aj svoj názor. Ale čítať kydy a krčmové drísty o tom, kto ako mal jazdiť, kedy a čo mal prezuť a čo by nebolo, keby bolo … hej, viem, dám sa tiež niekedy strhnúť. No výroky Ralfa Schumachera, Villeneua, či Piqueta a im podobných …
Doba, kedy oni jazdili sa radikálne zmenila. Rovnako aj životy dnešných pilotov.
To pravo mu dava titul majstra sveta f1. Ak by jeho zhodnotenie pretekov a jazdcov celkovo nebolo ziadane tak by mu nedavali moznost sa k tomu vyjadrovat do medii. Otazka je ale kdo dal tebe pravo sa vyjadrovat na adresu Byvaleho majstra sveta a osobnost f1. A to fakt ja JV vobec nemusim a celkovo som ho nikdy nemal v laske.