A vsetci do dna ![]()
![]()
![]()
Od infarktu som nevypil ani kvapku alkoholu. V nedeľu pokušenie bolo, ale nechce sa mi šachovat s liekmi
Gratulace, seš dobrej! I když ten hraběcí přístup měl taky něco do sebe
. Ale on toho pak po 20 letech taky nechal.
To je OK, zdravie je prvorade - aj ked sa vzdy pilo Na zdravie - niekedy to bolo ale aj opacne… ja so mal asi svoju oblubenu whisky naposledy v 2020 - odvtedy nic a asi za cely rok vypijem tak 1-2 piva a mozno celu flasu vinka
S cigaretami som skončil 17 rokov dozadu a alkohol bol vždy len recesia. Pohárik, ak bola chuť, pivko na pretrávenie, či od smädu
Pilot ktorý získal titul hovorí o pilotovi, ktorý zatiaľ ešte nezískal titul. Jacques dokázal to, čo dokázalo doteraz iba 35 ľudí. Keď sa k tomu pridá to, že George občas zbytočne havaruje (Austrália 2024, Singapur 2023). George rovnako ako všetci ostatní majú silné aj slabšie obdobia. Nejaké komentáre k tomu patria.
No, cigarety isli prec ked som mal 30 a poharik bol na vychutnanie - ine to bolo v rannej mladosti, s kapelou a na koncertoch - vela zazitkov, ale aj hadaniek…
Tým chceš povedať, že Villeneue nikdy nehavaroval?
Napísal som to tak jasne, že jasnejšie to už nešlo. “Všetci” znamená vrátane Jacquesa. Všetci bez výnimky, súčasní aj minulí piloti mali dobré aj horšie športové výkony. Nejaké komentáre sa k tomu vždy budú objavovať. Keď sa k F1 vyjadrí majster sveta F1, tak by bolo neslušné dehonestovať to. Nepoužil tu ani vulgarizmy, ani ohováranie, ani vyhrážky. Objektívne nepovedal nič nad čím by sme sa pohoršili. Vyslovil bežný subjektívny názor. Z pozície majstra sveta F1 si to môže dovoliť.