Podľa Russella to nezvládol McLaren: Nikto nečakal, že sa niekto dostane pred nich | Magazín F1 - F1online.sk

George Russell je podobne ako v Austrálii trochu prekvapivým menom medzi najlepšími. Britský pretekár opäť dostal zo svojho auta maximum v pravej chvíli a umiestnil Mercedes do prvého radu. Sám však hovorí, že nádeje jeho tímu a všetkých naokolo závisia takmer výhradne od McLarenu a schopnosti tohto tímu maximalizovať svoj potenciál.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/191757/podla-russella-to-nezvladol-mclaren-nikto-necakal-ze-sa-niekto-dostane-pred-nich

Nie McLaren, ale Lando. McLaren nikto nepredbehol, keďže ten je na PP. :slight_smile:

4 Likes

Gerge to mal naozaj na dosah. V preteku to tak ružovo nevidím, McLaren okrem super rýchlosti aj výborne manažuje pneumatiky. Ale pri troche šťastia by z toho mohlo byť pódium.

Vamos Mercedes :heart:

1 Like

:crown: :crown: :crown:

3 Likes

ten motiv na prilbe ma supiny z ryby, alebo mince?

Ten trend na RedBull má Mercedes jasný, zejména od roku 2024 je to postupný a jasný proces přebírání otěží.

2 Likes

To je drak podla mna

Některé věci by si kluci mohli nechat do soukromí :man_facepalming:

1 Like

Hey man gay man pick up the soap… Get on your knees and praaaaay

1 Like

Zpět s další čínskou speciální helmou :raised_hands:
Inspiraci pro tuto helmu jsem měl z různých zdrojů. Návrh vzoru je inspirován tradiční čínskou zbrojí, rokem hada a samozřejmě stříbrem pro Stříbrné šípy :snake:🩶
Doufám, že se vám bude líbit!!!

2 Likes

treba uznať to kolo čo dal russel bolo famozne. Neviem ako to bude v pretekoch ale o podium može kludne bojovať hlavne ked vieme aky je Mclaren v pretekoch že aj s najlepšim autom dokazu skončiť na 8 mieste :smiley:

1 Like

Brnenie typické pre Čínu

To je ten rozpočtový strop :grin::sweat_smile:

Nezostalo na 2 kolobežky :rofl:

Tak musia na jednej …hybridný pohon ako vidíš :sweat_smile:

3 Likes

Kimi sympaťák konečne nejaký po Bottasovi v Mercedesule. Počitam, že túto sezónu sa zabehne a budúcu už bude bojovať o víťazstvá len som zvedavý kto bude jeho kolega či Max alebo Leclerc.

Russell to je jednoduché …akože pchať tam už pomaly aj Leclerca je ozaj mimo…100x by som tam mala Russella ktorý nie je tak labilný. O Maxovi som sa vyjadrila X krát prečo nie a prečo je to zbytočne.

Čo sa týka AKA

A ak vezmeme že tu nikdy nebol, trať je ťažká, s gumami bol problém a rozostupy minimálne

A on sa rovná možno s top kvalifikantom momentálne
Nikto takto z hov na bič nepletie každy víkend ako Russell
Konzistentné je hore už 3 sezónu nie v ľahkom aute, mačka z toho maximum každú Q. A dokáže prekonať ťažké podmienky a to kolo zložiť víkend čo víkend

A on išiel 2.5 Q v živote tak zatiaľ ide výborne…

Akonáhle príde na trate čo pozná plus bude mať za sebou tých 6 VC tak tam už by mohol to dosť zoptimalizovat aj túto sezónu

Kimi potrebuje vyleštiť pár chybičiek ale tempo tam 100% je už teraz a to je základ. To ma veľmi teší

Russelovi odídu pneu ako prvému z vrchu poľa a potom sa prepadne, ak ho nezachráni výjazd napr. SC. Merc poriadne strácal v šprinte a tu deg majú celkom zlú. Ferrari zase podľa mňa v nastaveniach uprednostnili pretekové nastavenia a nižšiu deg pneu ako kvalifikačnú rýchlosť.

Mercedes mal napríklad v šprinte lepšiu deg ako Max.

A ku koncu mali slušnú rýchlosť, plus pracuješ zo stratégiami, vieš aj teraz auto ešte zmeniť medzi šprintom a touto Q a teda aj pretekmi

Zajtra to bude celé iné akonáhle do toho vstúpia aj stratégie …

Šprint vypovedá o málo veciach.

Navyše Norris mal obrovskú deg a Piastri nie

Russell bude letos šampion. Nějak to cítím.
Má stabilní výkony, Mercedes začne přidávat výkonnostní upgrady.
No připrav se na to.

Tak na toto som ja pripravená kedykoľvek …na to jedno ozaj hej :rofl:
Už 7 rokov…

Ale zatiaľ to tak vyzerá, len konzistenciou. Čo v súčasnej sezóne môže byť kľúčové, ale na to aby bol v tom boji, potrebuje ešte dosť veľkú pomoc od tímu a viac výkonu.

Uvidíme zajtra, ako to pôjde v RP. Momentálne je to stále hore a dole a každý deň je hore niekto iný.

Russell má konzistenciu, ja hovorím dávno, že je pripravený, ale či na to má Mercedes to neviem, aby mohli o titul bojovať tento rok

Trochu mi u George chybí větší rychlost v závodě. Sice jede hezky, ale ani kolikrát nevíš, že jede.
Větší tah na bránu. Taková ta šampionská třešnička navíc. Jinak Q má takřka perfektní.