Podľa Russella to nezvládol McLaren: Nikto nečakal, že sa niekto dostane pred nich | Magazín F1 - F1online.sk

Nebuď zase homofob :stuck_out_tongue:

Vypadá hodně cool. Samozřejmě to přeplácání reklamama to zabíjí ale chápu že bez toho to nejde. :slightly_smiling_face:

Lenže Wolff má opačný názor a ten ho tam chce. :slight_smile:

1 Like

Reálne on má auto v ktorom musí ísť konzervatívne a čakať.

Proste je to tak, že občas musíš len nevedieť, že ide a vyčkávať.

Preto vravím,že ešte potrebuje trochu viac od auta.

Rýchlosť inak podľa mňa má…

Uvidíme ako zajtra a ako v priebehu sezóny

Čo tam ukáže, možno aj tá konzistencia sa mu môže vyplatiť.

Mne sa hlavne páči ako prebral tú úlohu lídra a ako je direktivny, má jasné požiadavky, jasný smer.

Povedal si ty !

Toto Wolff Maxa nespomínal odkedy podpísal Kimiho.

Sústredí sa na túto 2.

A vidieť, že po odchode Lewisa si môže aj viac dovoliť Georga vyzdvihovať.

Ja si stále nemyslím,že to urobí a že ten tím takto destabilizuje pred zmenou pravidiel

Ako vravím, nech mu dá auto, George doručí

Mne sa páči viac ako minulý rok.

Táto je ozaj pekná …a nie prvo plánovo červená.

Toto Wolff stále Russella nepodpísal. A podpis odkladá Wolff, nie Russell. :sweat_smile:

Ďžórďž v závode odpadeńe ako takmer vždy. Odštartuje a premotivovane odpáli gumy. Ako takmer vždy.

To máš samozrejme pravdu.

Navyše dnes som nad tým rozmýšľal a George je paradoxne v zložitej situácii - vychádza mi to, že viac ohrozí svoju pozíciu čím viac tohto roku porazí Antonelliho. Znie to neintuitívne, ale dáva to zmysel.

I. Ak ho porazí výrazne, tak bez ohľadu na to, že AKA má len 18 rokov a nedá sa čakať hneď úplne všetko, tak to jednoducho naruší tu predstavu “budúci Max” - a následne bude Toto konfrontovaný s tým, že tak asi to hneď s AKA nevyjde a musím sa spoľahnúť na Georgea - a naozaj v ňom mám takú jedničku ako si predstavujem? A máš pravdu, že Toto nevysiela úplne signály, že áno. Bez ohľadu ako je to možno k Georgeovi aj neférové.

II. Ak George porazí Andrea Kimiho len relatívne tesne (výhra AKA by bolo asi fakt už trochu priveľa), tak sa bez ohľadu na to aké budú okolnosti, bude môcť Toto ešte opájať tým, že jeho plán “nového Maxa” ide vcelku ako má. A tam prijde otázka načo zbytočne riskovať a ťahať niekoho, keď budem mať vlastného. A George je v takom prípade dobrý backup, ktorý má v sebe oveľa viac tímovej lojality a takisto menej možností, aby atmosféru v tíme torpédoval v momente keď sa AKA bude podľa Tota dostávať dopredu. Čo má svoje rácio.
Naproti tomu keby prišiel Max, tak tam je jasné, že je to z kto z koho a buď by to AKA zadupalo alebo dlho nefungovalo. Už teraz vidíme čo robí príchod HAM do Ferrari.

Na druhej strane ak by predsalen chcel Max odísť z Red Bullu, tak naozaj nevidím dôvod, prečo by George sa nemohol zaujímať o miesto tam. Alebo v Aston Martin. Či to bude od 2026 dobrá adresa je iná otázka, ale vzhľadom na súčsné výkony nie je dôvod aby o neho nebol primeraný záujem. A pokojne aj teoreticky v super-dvojici s podobne odchádzajúcim Leclercom.

2 Likes

Sú 2 preteky sezóny ! V tíme nastala úplne nová dynamika

Do leta to bude vybavené a podpisu obaja

Ako takmer vždy kedy ?

1. Antonelli sa zatiaľ jazdí výborne a nič nenasvedčuje, že by ten potenciál nenaplnil a práve preto tam niekoho takého ako Max nedáš. Nazvime to pre nováčika toxického. Ak niečo tak bude ho Toto chrániť a dobre ti vieme.

2. Nevieš ako Toto zmýšľa o GR, všetko z toho vychádza len z toho, že Max bol voľba keď si neboli istý či už Kimi áno alebo nie. Odvtedy znova nie.
    A toto celé je len o Tom, že niektorí vidia ako sa RB potápa a silou mocou ho chcú z neho preč…skôr prianie otcom myšlienky podľa mňa

3. Nevieš čo chce vedenie firmy a to podľa mňa ochotne vyhadzovať milióny keď sa investovalo do Kimiho nebude nech to dopadne akokoľvek. Tam je jasná tendencia držať sa hore ale nevyhadzovať prehnane sumy. Aj preto neudržali LH.

4. Čoraz viac si myslím, že táto 2 ostane kde je tak ako je na pár najbližších rokov. Funguje to zdá sa, že najmä interne. Tím má nový vietor a motiváciu. Dynamika je super ako dlho nie.

5. Pokiaľ Max náhle v poradí nepadne tak ani jeho klauzula nebude realita. Budú môcť povedať, že auto má len aj neschopného kolegu. A podpísal tak nech si to vyžerie.

6. Russell ostane v Mercedese pokiaľ bude takto pokračovať…to je môj názor. Dôvod vymeniť ho momentálne neexistuje … Aj zmluvu na dlhšie predtým nedostal len koli LH. Tak ako ju kôli GR nedostal teraz Antonelli. Podľa mňa to oznámia náraz do Silverstone

Alebo Silverstone a Monza

1. Zmena pravidiel s pilotom s 1 sezónou a novým jazdcom ? Tiež nie najlepsie, nech by to bol ktokoľvek.
    Potrebuješ stabilitu…

2. Max by bol len PR hračka a kým mu nedajú normalen auto tak neurobí takisto nič …len všetko viac destabilizuje. Teda nech sa stará Toto o tieto veci.

A vidieť veľmi ako sa zmenil naratív jeho voči GR, ako ho oveľa viac vyzdvihuje, ako o ňom rozpráva ako o lídrovi …

Jazdcov má to je OK
Ak sa to dorovná, čo sa určite v priebehu sezóny trošku dorovná medzi nimi tak je to ideálna 2.

A Russell do celého konceptu pasuje oveľa viac ako jazdec aj osobnosť dovolím si tvrdiť. V podstate si to popísal …

Len nech mu dá auto.

To bude záležať na Maxovi, či si vyberie Mercedes alebo Aston. Ak Mercedes, tak George letí a môže volať Hornerovi. :slight_smile:

Kiks obdivujem tvoju lásku k Russellovi ale tak každý má svojho obľúbenca men vždy treba aj prijať kritiku :wink:

A kritika je aká konkrétne teraz ?

Mokré sny ? Fanúšikov Maxa ?

Lebo si ty povedal

Vedenie Mercedesu môže ísť handry fajčiť …kde majú teba

1 Like

Škridle. 15151515

Až bude Max k dispozici, potom uvidíš ten frmol. :wink:

1 Like

Každý jazdec je k dispozícii.

1 Like

Ne, když je vázán smlouvou. (Možnosti jejího rozvázání jsou druhá věc, ale pokud by se zítra George odstěhoval na Mars a Andrea Kimi odešel do kláštera, tak ne, Maxe si Toto jen tak lehce do další velké ceny nenabrnkne, i kdyby Max chtěl sebevíc.)